Merhabalar, zaman zaman bahsettiğim üzere sağlıklı bir aile yapısı içinde büyümüyorum. 19 yaşındayım, hukuk okuyorum ailemin olduğu şehirde, tercih yapılırken ösym şifremi bile bilmiyordum, babam bana hiçbir şey sormadan tek tercih yaparak bulunduğumuz şehri (doğudayız) yazdı. Hayatım hakkında hiçbir söz hakkım olmadı. Annemle babam her gün kavga kıyamet yaşıyorlar. Babam çok küfürbaz ve dediği şeyleri asla kimse çekemez emin olun. Aklınızın alamayacağı şeyleri evde bağırarak söylüyor. En büyük çocuğum, annem çalışmıyor evde bir söz hakkı yok babamın bu baskılarına karşı sinirini benden çıkarıyor. Yani evde benden güçsüz kim varsa onu ezerim mantığı hakim.
Küçük kardeşlerim var, kalabalık bir aileyiz annem de babam da artık küçük çocuk sesini kaldıramıyorlar, dün akşam 7 yaşındaki kardeşim balkona çıktığı için babam onu dövdü
Evde en iyi ihtimalle hepimize gerizekalı, senin aklın yok, deli, Allah canını alsın şekilde bağırıyor evet küçük çocuklara dahil. Kaçta uyuyup uyanacağınıza, ne zaman yiyeceğimize her şeye karışan ebeveynler. Hayatımdaki hiçbir şeyde benim söz hakkım yok. Asalak gibi yaşıyorum şu an. Evde uğradığım baskıya artık o kadar katlanmıyorum ki stresten saçlarım döküldü sonra her üzüldüğümde şiddetli mide ağrılarım başladı şimdi de son 1 aydır ellerimde vitiligoya benzeyen beyazlaşmalar başladı, gittikçe büyüyorlar her şey yetmezmiş gibi bir de bu başladı
Burası bir cehennem. Geçen yaz biraz başımı kaldırıp isteklerimi söylediğimde annem sinir krizi geçirip üstüme atladı tırnaklarıyla kollarımı çizdi ( o zaman fotoğrafını çekmiştim hala duruyorlar). Uğradığım psikolojik şiddet artık çok fazla. Her gün üzüntüden kendimi yiyip bitiriyorum. Ortalama bir üniversite sınav puanım var ayni bölümü birçok şehirde kazanabiliyorum. Bu yüzden sınav puanımla merkezi yatay geçiş yapmak istiyorum. Bu sene kyk kredisi aldım şu anda hesabımda 550 tl var, güz dönemi üniversite başlayana kadar hiç harcamasam 2500 tl birikir. Şu anda bana sokağa çıkma yasağı var ama yasak kalkınca hazirandan sonra çalışıp para biriktirmek istiyorum. Kaçıp kurtulmak istiyorum burdan, daha fazla sabredemiyorum kendime zarar vermekten korkuyorum
Nerde çalışabilirim? Nerde iş bulabilirim? Ne kadar para biriktirebilirim ve bu bana yeter mi? Onlar izin vermeyeceği için destek olmayacaklar tamamen kendi kazanacağım parayla baş başa kalacağım yani, biriktirdiğim parayla gittiğim şehirde yurda yerleşmem ve gelecek yaza kadar beni kyk kredimle beraber idare etmesi lazım gerçi okurkende çalışabilirim bilmiyorum şu an tek dileğim burdan gidebilmek. Hayatımda hiç çalışmadım bir deneyimim yok yani, nereye başvurabilirim ne yapabilirim? Lütfen kendimi iyi ve güçlü hissedecek cümlelere ihtiyacım var, bu dört duvar arasında her gün ağlayarak öleceğimi düşünüyorum. Teşekkür ederim.