- 2 Mayıs 2020
- 60
- 103
- 3
- Konu Sahibi hassas_kalpliyim
Bir şeyler açıklamak istiyorum. Yaşadıklarıma sinirlenmemi ergence görebilirsiniz bir sey diyemem fikrinize saygı duyarım ama benim yaşadıklarım hiç kolay şeyler degiller. Çok detay vermedim diye ciddiye almayıp beni vazgecirmeye calisiyorsunuz belli ki ama bir babanin sizin yüzünüze karşı senin ananı s**m demesi karşısında ne hissettigimi anlayamazsiniz. Hemde her gün şu mübarek ramazan ayında bile. Maddi gücü olmadığı icin bunlara katlanmak zorunda kalan annem var. Her gün anneme hakaret eder kadinligina bile. Bir evlat olarak bunları duymanın acısını anlayamazsiniz. Bahsettiğiniz ergenler kadar da keyfe çıkaracak kavgalarim olmadı benim lisede pybs bursu aldim 3 ayda 300 tl idi babamdan hic para almadan gecindim ben. Oyle yanlis yapmak isteseydim çoktan yapardim. Şu an erkek kardeşimin cebine bir gece icin 50 tl sıkıştırılıyor. Annem geri kafali bir insan. Her şey icin baskı yapar, evlendirmek istiyor başımı örtmemi istiyor. başı açık kadınlar şöyledir böyledir gibi laflari vardir. Annem hayati boyunca eziyet gordu babamdan kendisine bunlar o kadar olağan geliyor ki benimde çekmeme karsi hicbir sey diyemiyor. Anneme kalsa beni evlendirmisti bile. Ama ben okulumu bitirip maddi gücümü elime alıcam. Bir hata yapmak istesem zaten onlarin yaninda da düşerim merak etmeyin. Zira ailesi tarafindan bu kadar baskı goren bir insanin etrafta kolay yem olacagini biliyorum. Ama hayatımı kurtmak icin cabaliyorum anladiniz mi? Bir hayatim olsun istiyorum ben. Zannediyorsunuz ki okul bitince meslege gecince ailem beni özgür bırakır. Hayır. Paramı alıp yine besleme gibi evde yaşamama musaade ederler ancak. Yasamayana bilmeyene konusmak ne kadar kolay, benim de hayatim kolay olsun isterdim ama burda savaşmak zorundayim.