Cikmazdayim allah rizasi icin bana yardimci olun!!

Hallooo

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
9
0
34
SA arkadaslar. Eşimle dün cok kötu bisekilde tartistik, ne yuzunden olabilir tabiki kayinvalidem. Esimin annesi babasi yaklasik on senedit ayrilar 3 tanede kizi var en kucugu 12 yasinda tam blu cagindalar.. Kaynanam biz evlendik evleneli surekli arkamdan konusur yuzume karsi tam bir melek kaynana arkami donunce yada yan odaya gidince hemen degisir birkaclex kendi kulaklarimla bile duydum.. Ben a desem gorumceler anneye yetistirir annede ustune on katip esime kotuler beni esim
Annesine cok duskun anne baba ayrilinca anne bakmis buyuttugu icin. Ben hakli olsamda bi sekildr beni haksiz yere dusurup yag ustune cikmayo oyle iyi biliyorki. Bu durumlar yuzunden cok tttisiyoruz ama esime bi sekilde anlatamiyorum soyleyince suclu oluyorum bir cok kez ailem geldi derdiniz ne konisalim ddiye aileme
1 bucuk saat uzaktayim. Kayinvalidem
Ailem gelmeden once sen bakma ona iste ben kizarim yok bilmem ne sanki benim tarfimdaymis
Gibi annemler gelince de beni bi kotuler bi kotuler hic bir iyi soz soyledigini hatirlamiyorum. Evlendikten 4 ay sonra hamile
Kaldim esim cok istiyordu aramizda iyidi. Ozamanlarda bir tartisma
Yasandi ailem
Geldi bilmiyorlardi hamile oldugumu yeni solicektim esim
Annesine soylemisti bigun once bende soylicektim annemgile beni kotuledi kotuledi pat diye kizinhamile dedi boyle yapa yapa icimde nefret yaratti. Oglumuzm8 aylik hamileligim boyunca kaynanam esim aglatti beni sonradan pisman oluyor esiim ama aciyi cektirdikten sonra bana. Benim oglum aglayan bebeklerden durmuyor yani doktorlara goturdum aileminuzakta oldugunu biliyorlar kaynanamla Arami anlatinca bebeginde karnimda cok etkilendiginden agladigini soyledi.yaklasik
Bir
Ay once yine bir tartistik esim
Bana git dedi ablami arayip gelin alin kizininizi dedi ama
Biliyorum sinirle soyledi sonra binpisman oldu ama aradi bir kere. Tabi kaynana da geldi cantalariyla agzina geleni soylediler bana anali kizli kizi okadr hakaret ettiki terbiyesiz ahlaksiz hala sinirleniyorum esimde elini masaya vuup susun o benim karim diyemedi hic birzaman demedi. Beni hic korumadi birtek ayrilan onun annesi sanki. Neydr ablamla abim gldiler iyice bi tartistilar sonra babam kardesimi almadan gelmeyin dedi dedii esimden hic ses cikmiyor ablam
Diyorki hadi soyle diyor daha kotu konusmayacam
Goturmeyin bi diyemiyorsun diyor kaynana yok gitmiyor biyere oyle olmaz yok bilmem ne korktu tabi . neyse ben dondum ablamlarla ertesi gun esim
Beni aradi geri don dedi hemen arabasi tamirdeydi gercektende. abimlr getirdi beni geri aramaiz coook coook iyidi kaynana tabi hic birsey olmamis gibi evime gelior ariyor beni hangi yuzle geliorsansonra bide oglumu alior kucagina utanmadan. Esim ailemle
Gorusmek
İstemiyor bu olaydan sonra babam ameliyt gecirdi suanda hastanede iki gundur yalvariyorum ne olur bi ara gecmis olsun de diye hayir aramiycam diyor ara ltf derken konu annesine geldi yaptiklarini saydim ben annene birsey diyormuyum defim hic birsey olmamis gibi geliyor agzimdan laf almaya calisiyor kontrol edip gidipr dedim ozaman annende gelmesin dedim yok boyle yok soyle derlen tartisma buyudu ben oglumuz icin sabrediyorum dedi oylemi defi oyle iyo dedim ben gidiyorum ozan defim kappattik sonra ablamla gorustum sakin ol. Dedi allaha havale et sabret insaallah akli basina gelir sen sabret allaha dua et dedi esimim doner dukkani var kendi calisior tek sabah gidipr aksam 11 12 gibi geliyor. Ben oglumu uyuttum uyudum Gece gelmis oturma odasinda uyumus sabah lavaboya gidiyordum oda cikiyordu bi gordum hemen odaya girdim geri oda ise gitmis.. Simdi me yapiyim bilmiyorum

hangi sebebdendolayi ailenle gorusmuyor?
seni yolayan o? sanki zorla gelip seni aldirmis baban!
anlasilan cadi kaynanan oglunuda kendisi gibi bosatmak istiyor!

eyer esin haksiz yere, ailenle gorusmedigine eminsen, madem ogle bende senin anneni gormek istemiyorum dersin, iyi sebeblerinde var.

esin madem seni koruyup savunmuyor, sende bundan sonra ne az ne cok onun gibi davranacaksin ona. belki uztunde durmazsan akli basina gelir...

bilemedimki boyle insanlarla nasil bas edilir...

İste o gun ablamla telefonda gorustu gelin alin kizinizi dedi ablamda babamla konusmus babam esimi aramis ne oluyor diye babam kizmis telde kim
Olsa kizar dusunsene gecenjn bi vakti o olaydan sonra daha konusmak istemiyorumdiyor daha gitmem doyor dua et telefonla gorusturuyorum seni diyor bende diyorum niye boyle diyorsun onlar ne yapi sana gecenin bi vakti ararsan kizarlar tabi diyorum yok. Babamda tesaduf ameliyt termini debk geldi
İste aramiyor sasirdim ne yapil
Bilmiyorum. Ahh o kayananm ahh kizlariyla bir olup beni suclu duruma dusurduler allaha havale ediyorum sabredip dua ediyorum insallah rabbim biliyor goruyor 3 tane bekar kizi var allah nasip ederse gorucrm. Kaynanam kocasi gibi goruyor esimi zatn kendi isinde calisiyor her gun orda birbirirmize zamanimiz cok az pluyor bide onlarin isleriyle ugrasiyor offf off o kadar moralim
Bozukk ki esimdedigim kisi 4 yillik konusmadan sonra evlndik kirk yil dusunsem aklima gelmez boyle olacagi ama ailem
Demisti bak kizim kocasindan ayri kadin birtanede oglu var ona karosor huzurun bozulur yok anne esim oyle degil o beni tutar demistim iyi kandirmis beni ama sonradanda pisman oluyor nasil davraniyim sasirdim. Haa ben oyle davranirsam sozumu dinlemiyorsun diyor bi bahaneside bu

haberi yoki baska babalar gelir tekme tokat girisirdi:)seninki telefonda bi sinirlenmis
bu konuda disini goztermesen esin bir adim atmaz.
bundan sonra, o bana iftira atan annenle bende senin gibi konusmuyorum evimede gelmeyecek desen ne olur?

tersleyin su adamlari biraz, liderimiz gibi tafirlar yapmalarindan sinir oluyorum gercekten...
kendinizi ezdirmeyin, kurban etmeyin su kayin validelere..
vallah yolasim geliyor bu kvdeleri

Dedim zatn ozaman gelmesin annen dedin onun icinde iyilik yok hep kotuluk dusunur dedim tam
Bi kaynana
Cikti
Basima
Dedim annen benimle bastan iyi gecinip kizlarina
Karsi koruyup laf soyletmeyip kendi yoluna cekseydi boyle mi olurdu dedim. Anca laf laf laf bide geliniyim dedim.. Oylemi davraniyim diyorsun

Hem suclu hem Güclu... hem gecenin bir yarisi
Telefon acip gelin alin kizinizi diyor ..
hemde kendisi tavirlaniyo.

Bu kaynanalrida anliyamiyorum yahu madem oglunuz
Bukadar vazgecilmez evlendirmeyin bir omur
Tursusunu kuru nedir bu ogul aski anlamiyorum

Sende ezdirme kebdini canim benim oglun icin hic katlanma
Cocugu boyle bi ortamda buyutmekle ona iyilik yapmiyosun.
madem oyle.sende yuz verme esine olmuyosa olmuyo birgub yillar gectikten sonra pismanlik yasarsin.
guzelim yillarini bunlarla mahf etme./I]

Cok dusunuyorum nasil olurda esim bana boyle soyler diyorum. Kaynananm o kadar soguttu ki kendinden yuzunu bile gormek istemiyorum, yalandan ariyor geliyor bide utanmadan oglumu seviyor.. Hic birsry olmamis gibi. Cok fena bi kadin cook. Benim 4 kaynanam var malum anneleerinin kizlari aynilar mubarek. Sonucta oglu tamam ama artik kac yasina gelmis birakta bundan dsonrasininesi karissin kucuk cocuk degilki artik onun gozunde oyle ama .yeri geliyor kizlari annelerinin sozunu dinlemiyor ben arka cikiordum kayinvalideme kizlari saymiyor bile ama o
Ne yapiyor beni atiyor kizlariyla bana laf sayiyor igreniyorum artik gormek bile istemiyorum sesini duymak bile istemiyorum o kadar soguttu. Oglum
Benim nese kaynagim o beni ayakta tutuyor burda kimsemde yok ailem uzakta binallahim var birde oglum beni anlayan. Simdi konusmuyoruz esimle dunden berri nasil davraniyom hic bilmiyorum.

Ne münasebet ya!!

Lafa bak " dua et seni babanla telefonda görüştürüyorum"

Bu adam kim ki sizin babanızla görüşmenize karışacak.

Siz hala ah kaynana, vah kaynana deyip tek suçlu kaynanayı görün, eşinize toz kondurmayın.

Yerinizde olsam bana o cümleyi kuran kocanın alnını karışlarım .

Tek babamla degil ailemle. Tek kaynana suclu dgil buyuk suc esimde omlari konusturuyor elini masaya vurup susun o benim esim
Diyemior beni korumuyor onlara karsi . Annesi bakmis babasindan ayrildiktan sonra diye kaynanam bu kadar cadi olmasa hersey farkli olurdu elinden gelse bizi evinde yatiracak
Bendegeri guzel cvp verdim tabi ama kar etmiyor ben cvp verince sozumu dinlemiyorsun diyor . Soyle ne sozunu dinlemiyorum soyle misal ver diyorum diyemiyor

ozaman ne yapmayi dusunuyorsun? elin kolun baglimi oturacaksin?
esin basina tabiki cikacak..
gucunu sana karsi goztermeye calisacak!!

sen ama bu konuda inatla karsi geleceksin. pes etmeyeceksin.
gercekten yap demiyorum bak, saygindan yine kusur etme ama
esine ozaman kusura bakma, sen bana ve aileme boyle kotu davranacaksan,
ayni seyi bundan sonra bende yapacagim dersin, annen buraya geldiginde kilimi bile kimildatmam gibi sozlerle tehdit edersin,

yok, hic bir sey yaramaz, ne dersem diyeyim fayda etmez diyorsan,
ozaman ya durumunu kabul edeceksin, yada esini atacaksin

uzucu bir durum gercekten, keske ciftler boyle bir birine kotu davranmazsa....
keske kayin valideler bu kadar acimasiz olmasaydi...
ve keskeler hic olmasaydi...

Simdi yarin birgün pisman olup konudmaya baslar biliyorum. Ben oyle soyleyincede sen lafimi dinlemiyorsun diyor herseye birsey buluyor anlatamaiyorumki hemen sen boyle devam
Et ben onu sIkIstiracayim yere o bana soylyor.. Mecbur baska caresi yok bende ayni sekil tabi seviyeli bisekilde cvp vermem gerekiyor her ne kadar sozumu dinlrmiyorsun deyip bahane etsede.. Yola gelir insaallah pisman olur soyleyip beni uzduguneAllah yardimcim olur insaallah

Cook sagolun allah razi olsun

yaptigi cok gunah...
sanki babanisin telefon konusmasi bahane olmus konusmamak icin.
onunla aranizdaki fark nedirki, zadece onun sozunun gecilmesini istiyor?
o sizi dinliyormuki, siz onu dileyesiniz.

evlilik iki taraflidir, bir birini dinlemektir..
o sizinle boyle huzursuz, sikici bir evlilige razimiki boyle davraniyor.
insanlar gercekten ne yapiyorsa, kendileri yapiyor.

adamın kıçına tekmeyi basacan anasının yanına kıvrılıp uyucak çocuğun için neye katlanıyorsun bendede o sümsükten vardı bitane 10 ay önce boşandık anası yüzüne bakmıyo şimdi köpek gibi yalvarıyo hergün barışalım diye

Vallah aynen ya:))

Sanirim oyle istiyor onun sozu gecicek ben ok diycem bu soylediginden baska birsey cikaramiyorum. Cocugum icin sabrediyorum allahima dua ediyorum akli basina gelsin insaallah diyorum ama kafam karma karisik kaynanami dusundukce sinirlerim bozuluyor o soyledigi sozlrr aklima geliyor iyic etiksindim resmen gormek
Bile istemiyorum

Annesi kinanyakar sanki kocasi

aklı başına gelmez ve gitgide olayın şiddeti artar ben ne yaparsam yapayım yanımda diyecek aklı başına gelecek derken sen senden olursun arkadaşım...

aklı başına gelmez ve gitgide olayın şiddeti artar ben ne yaparsam yapayım yanımda diyecek aklı başına gelecek derken sen senden olursun arkadaşım...

Ne yapiiyim peki nasil yola getirebilirim sasirdim
Ayriligi dusununcede mutlu degilim boylede ne yapiim ben hic bilmiyorum
Onu cook severek evlendim ailem
Istemedi savasti benim icin zor gunler yasadik 5 kere istemeye geldiler. Acaba bunlarin öcünü mü aliyordiyede dusundum ahh bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…