Cok guzel.. eger ayrilmak konusunda kararliysaniz cocuk olmadan ayrilmak cok mantikli. Tabiki gonul ister evlenen herkes mutlu mesut yasasin bosanma raddesine kimse gelmesin ama olmuyorsa da yapicak bisey yok. Hayatin ne getiricegini karsiniza ne cikaricagini bilemezsiniz. her şerde bir hayir vardir diye bosuna dememisler. Bu tip donum noktalarinda tek yapmamiz gereken dogru karar verdigimizden emin olmak. Size guzel mutlu bir hayat diliyorum. Umarim goblunuzce olsun.çocuk yok
Bu yaştan sonra aile evine dönme anlaşamazsın.kızlar merhaba ,
eşimle 2 yıldır evliyiz , şuan boşanmaya karar verme aşamasındayız
Boşandıktan sonra beni neler bekliyor , neler yaşarım, nasıl bir hayatım olur ? bu şekilde çekincelerim var
tecrübeli olanlarınız ne yaptı ?
Aile evine dönmek istemiyorum , beni darlayacakları için , onlarda ayrı eve tamamen karşılar
Aşırı çıkmazda hissediyorum
34 yaşındayım , çalışan meslek sahibi bir kadınım , çocuğumuz yok ,
şuan ne hissettiğimi bile bilmiyorum
Sorunlar genellikle eşimin ailesinden kaynaklı bizim kavga etmemizSorun onun ailesi kaynaklıysa bence çift terapisti alın. Eğer eşiniz evliliğin bitmemesi tarafındaysa. Sizi sevdiğini ama ailesini de üzmemek için olduğunu söylüyorsa.yani arada kalmışsa orta yolu bulun derim. Eşinizde bitirme taraftarı mı?
Bir daha görüşmemek ile tehdit edildim :)aileniz istedikleri kadar karşı çıksınlar. siz kararınızı verdikten sonra ne yapabilirler ki?
Boşanırsam beni boşandığıma bile pişman edebilirler sanıyorum aynı kafada bir yapı asla desteklemiyoeumAilenizle yaşamak tek zorunlu seçenekse bir çift terapistine gidin bence. Çünkü az çok tahmin edebiliyorum aile yapısından kaynaklanacak sorunları. Şimdi evlisiniz,ne olursa olsun kendiniz ağ paşasınız. Eve gidip tekrar kız çocuğu gibi size müdahele edecek bir potansiyeldelerse bugünlerinizi arayabilirsiniz.
Ben ayrıldığımda kendi evimde kaldım ama ailem çok yakındı. Evden girdiğim-çıktığım her saati takip ederlerdi ve inanın neredeyse kararımı sorgulatacaklardı.
Az önce aile evine dönmez isem bir daha yüzlerini görememek ile tehdit edildim:)Bu yaştan sonra aile evine dönme anlaşamazsın.
Maalesef benim ailem gibi kafa yapısındaki aileler için dediğiniz keşke mümkün olsaAilenin evine geri dönme. Boşanmış bir kadın olarak artık sana eskisi gibi baskı yapamazlar. Evlilik imzasıyla birlikte artık onların otoritesinden çıktın
Onun ailesini Allaha havale ediyorum eşimdede çok suç var onları savunması ve etkisiz eleman olması gibiSorun onun ailesi kaynaklıysa bence çift terapisti alın. Eğer eşiniz evliliğin bitmemesi tarafındaysa. Sizi sevdiğini ama ailesini de üzmemek için olduğunu söylüyorsa.yani arada kalmışsa orta yolu bulun derim. Eşinizde bitirme taraftarı mı?
Geri adım atmayın korkmayın hiçbir şey yapamazlar küser sonra barışırlar çocuklarısınız bu korku baskı sarmalından çoktan kurtulmuş olmanız gerekiyordu 34 yaşındasınızMaalesef benim ailem gibi kafa yapısındaki aileler için dediğiniz keşke mümkün olsa
Evlatlıktan ve mirastan reddedildim ayrı evde yaşamak istediğim için az önce
etsinler? Seni ve kararlarını olduğun gibi kabul etmeyen anne ve babayı görmemek dünyanın sonu değil ama sürekli birilerinin gölgesi altında yaşayan yetişkin bir birey olmak gerçekten dünyanın sonu.Bir daha görüşmemek ile tehdit edildim :)
Anne babanın yüz göstermemesi ile :)