Cikmaz sokak

Pesss artik cinnet gecirdim okurken sizin yerinizde olsam kusura bakmayin kendinize gelin diye soyluyorum :sizin yerinizde asla olamam cunku cok safsiniz vazgectim soylemekten!!!!

eger o adamın iyi bir insan olduguna eminsen saniye bekleme evlen. kardeşinin seni dövmesi ne demek ya nasıl kaldırdın bunu sen. öyle bir aile seni öldürürde güvenme ailene

Ailene maddi destek veriyor musun?

Maddiyat disinda bir sebebin annenin evlenmeni engelleme cabasina neden olduğunu dusunemiyorum açıkcasi.

Hic bir psikolojik rahatsizlik insani bu hale getirmez sanirim. Seni kiskanacak hali hic olamaz.. olmamali...

27 yasindasin. Eger karsindaki insandan eminsen birak herkesi yoluna bak. Evlen mutlu ol.

Ailen şiddet, iftira gibi seyler yapmasaydi aileni dinle bir bildikleri vardir derdim.

Ama bu durumda diyemiyorum.

Ailen bile olsa seni uzen insanlarla mutsuzluk garantili bir hayata cevirme hayatini.

Bi süre bekle kimseyle evlenmediğini ve tsz olduğunu görürlerse dayanamazlar belki.annen bi tuhafmıs

Bu nasil bir anne ya Anne böylemi davranir bu olanlar sizde derin yaralar açacak ve ömür boyu arada sırada kanayacak malesef..Çok üzüldüm ben ya gerçekten dinlemeyin kimseyi dünyaya bir kere geliyoruz mesleginiz var yasiniz oturmuş artık kendinize güzel bi hayat kurun arkaniza bakmayın

Annenin evlilik hayatı nasıl peki? Görücü usulü mü evlenmiş? Mutlu mu olmamış?
Bazı annelerde maalesef kıskançlık olabiliyor çekememezlik anneye kızını kıskanmayı hiç yakıştıramadığımızdan bu aklımıza gelmiyor ama aslen olabiliyor.

27 yaşında kocaman bir kadınsın artık, sana kaç evlen diyemem ama madem ki kendi ayaklarının üzerinde duruyorsun herşeye kulaklarını tıka ve ayrı eve çık aksi halde hayatını mahvedecek anne olacak psikopat kadın.

Babanız daha ılımlı. yavaş yavaş onu ikna edin psikoloğa birlikte gidin. psikolog onu bir şekilde annenizi gwtirmeye ikna eder.
babanıza diyebilirsinix. beni merak ettiğin için takip ettiğinin farkındayım. ben de seni merak ediyorum ve çok özledim. buluştuğunuzda bu durumların sizi ne kadar yıprattığından bu yuzden psikoloğa gitmeye başladığınızdan ama söylediklerinizin yalan mı uydurmamı olduğunu teyit etmesi ona göre teşhis koyabilmesi için aileden biriyle gitmeniz gerektiğinden ,şu an size en yakın babanız hissettiüiniz için bu konuda yardım edeceğini düşündüğünüzden falan bahsedin. birlikte gidn seansa.
onun da çektiği sizin bilmediğiniz neler var evlilik hayatında. konu annenizden açılınca belki kendine de itiraf edemediği şeyler su yüzüne çıkacak ve annenizin sorunlarını çözmek için psk.a götürecek.
en azından temennim bu.

Annen senin evlenmeni istemiyor bence. Ben senin yerinde olsam kacmazdim ama vazgecmezdimde. Farzetki ailenin rizasi olmadan evlendin anlasamadin elinde mesleğim var bosanirsin. Ama ailenin yanında olmasi her daim çok onemli. Bie süre evlenmeyi askıya alip sadece flört edin belki annen ayrilmayacagini anlayinca kabul eder.

Anne degilim ama bende anlamiyorum. Psikologum da aynisini soyluyor. Simdiye kadar hic kimseyi begenmedi. Hatta ben vazgecmeyince gitti karsi tarafa beni kotuledi.

Sadece riza istedigim halde kotuyum. Bunu yapsam basima geleceklerden korkar oldum. Gerci artik cesaretimi toplama vakti geldi galiba..

Babam once benim arkamdaydi ama artik degil. Gecmis cuma gunu psikologumla konusmaya gelecekti ama gelmedi, vazgecti. Oda beni suclamaya basladi. Senin gibi evlat olmaz. Annenle barisacaksin demeye basladi. Bir kez daha konusmaya calisacagim

Ayrilmadigimi dersem tekrar siddet ve suclamalar basliyor. Evde dort duvar arasinda oluyumda gerisi hic umrunda degil.

eger o adamın iyi bir insan olduguna eminsen saniye bekleme evlen. kardeşinin seni dövmesi ne demek ya nasıl kaldırdın bunu sen. öyle bir aile seni öldürürde güvenme ailene

Evet. Isin en kotusu de babamin onu kenara cekip elini duvara vurarak incitmesi. Etrafa ablasina vurmamak icin sinirini duvara vurarak cikardi elini incitti diyor.

Illa evlenmek zorunda degilsin. Kendine baska bir evde tutabilirsin. Yeterki huzurun olsun. Seninki kusura bakma aile degil zaten. Onlar hayatinda olmazsa büyük kayip degil yani

Sevdigin kisiyle ya da degil o evden o aileden bir an once kurtulman lazim.anlattiklarindan yola cikarak senin de psikolojin bozulmaya baslamis bile neyi bekleyeceksin iyice sizofreniye baglamayi mi?

Canim aileni düşündüğün kadar onlar seni düsünüyormu acaba ? Uykuda dövmek demek ne demek ? İnsani bildiğin deli eder, resmen delirmeye niyetlenmiş. Uyku esnasinda bir tokat gelmesi ne acı , bence senin kendine biraz saygin varsa aileni birakip gidersin. Sen bir bireysin bunu unutma kendine saygın olmali öncelikle. Kendine saygi gostermiyorsan başkalarindanda sana saygi göstermelerini bekleme.... Bence mutlu olucaksan sevdiğin insan ile evlen ; anne babalara saygim sonsuz ama bu sekilde insana delirme derecesine getiren insanlara anne olsada saygim yoktur.

Anne anne değil kaynana!
Ben annenin senin iyiliğini istediği için evlenmene karşı olduğunu falan düşünmüyorum. Öyle olsa kendi şiddet uygulamaz. Anlattıklarıda doğru değil diyorsun.
Millete beni kötülüyor diyorsun.
Çok enteresan bi anne.
Ben annenin seni kıskandığını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…