• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cikmaz sokak

normalde bunu burda hic bir uyeye soylemem belki kizanlar olcak ben birazcik mutasip biriyim ama senin acilen ayri eve cikman lazim. sen o evde kaldikca iyice psikojin bozulacak. belki kafayi yiyeceksin. kacma olayina gelince bence simdilik evlilik olayini ertele yagmurdan kacerken doluya tutulma. babanin ayri eve cikarsan seni sileriz dedigine bakma zaten onlar seni coktan silmis gibime geliyor sana acimlari yok. belki belli bir sure o aile olacak musfettele gorusmezsen akillari basina gelir yok gelmezse kendileri bilir. aile dedigin evladina bu kadar zullum etmez. aile dedigin evladinin her konuda yanin da olur yanlis gordukleri bir sey var insanca bir seyleri anlatir hayvana bile bu sekilde zul etmek yanlisken evladina bu sekilde siddet gostermez uykuda tokatlama nedir ya annemin dedigi gibi baslarim oyle annaliga.

Bence anneni kandıran birileri var. Kaç kişi biliyor falan demesinden belli. Kesinlikle oyuna geliyor annen

senden maddi beklentileri mi var ya da annen ev işi falan mı yaptırıyor ki evden gitmesin diye düşünüyor sanki.bide anlaması çok güç ama bazı anneler kızlarını mutlu görmeye dayanamıyor neyin intikamı anlamış değilim

Ayrilmadigimi dersem tekrar siddet ve suclamalar basliyor. Evde dort duvar arasinda oluyumda gerisi hic umrunda degil.
O zaman babanla konuşup anneni psikoloğa gitmeye ikna et lutfen. Başka çözüm aklıma gelmedi maalesef

normalde bunu burda hic bir uyeye soylemem belki kizanlar olcak ben birazcik mutasip biriyim ama senin acilen ayri eve cikman lazim. sen o evde kaldikca iyice psikojin bozulacak. belki kafayi yiyeceksin. kacma olayina gelince bence simdilik evlilik olayini ertele yagmurdan kacerken doluya tutulma. babanin ayri eve cikarsan seni sileriz dedigine bakma zaten onlar seni coktan silmis gibime geliyor sana acimlari yok. belki belli bir sure o aile olacak musfettele gorusmezsen akillari basina gelir yok gelmezse kendileri bilir. aile dedigin evladina bu kadar zullum etmez. aile dedigin evladinin her konuda yanin da olur yanlis gordukleri bir sey var insanca bir seyleri anlatir hayvana bile bu sekilde zul etmek yanlisken evladina bu sekilde siddet gostermez uykuda tokatlama nedir ya annemin dedigi gibi baslarim oyle annaliga.

Psikolijim alt ust oldu dogru. Dusunemez hala geldim. Evlenmeyi dusunmuyorum simdilik ama evden gitmem artik sart. Her dediginiz cumleye, kelimeye katiliyorum.

senden maddi beklentileri mi var ya da annen ev işi falan mı yaptırıyor ki evden gitmesin diye düşünüyor sanki.bide anlaması çok güç ama bazı anneler kızlarını mutlu görmeye dayanamıyor neyin intikamı anlamış değilim

Hayir yok.. Bende anlam veremiyorum

babami ikna ettigimi saniyordum ama oda vazgecti
Canim doktorla konuşup eve getirsen? Sanirim yardım alıyorsun belki psikologun seni yonlendirir. Gerçi gönüllülük esastır bu durumlarda ama sen yinede bir konuş psikologunla

Öncelikle annen seni kiskaniyor,evlenip gitmeni istemiyor,aşiri sahiplenme duygusu var,ona görede sanada istediği gibi davraniyor.
Fakat sen bu adami daha 5 aydir taniyormuşsun ,güvene bilmek icin cok az.
Sen kendin biraz takip etsen yada bir baskasina ettirsen?belki bir sorun var?
Benim bir tanidiğim böyle kendini kağitlarla ispat ettiği adamla evlendi.Maaş bordasini getirdi ,bir işyerinde ortağim dedi
Hep cok sik giyinip buluşurlardi.
Evlendi ve hayal kirikliğina düşdü .Adamin ne işi var ne maaşi ,hepsi yalanmiş.günlük işci olarak calişti bir ara sonra sürekli kadindan borc yapmasini istedi ve yaptida.
Sonunda bosandilar.

Sen evlenmek icin değilde sirf kendin icin ayri bir eve cik ,yoksa kafayi yersin.
Illeride kendine hic güvenin kalmaz asla kendi istediğin gibi yasayamazsin.
Hep birilerinin rizasi icin beklersin.
Evi yalniz terk et ve herseyi zamana birak,
önce kimseye bağimsiz kendi hayattini yaşa.

biliyor musun senin hikayeni okuyana kadar bende kendimi çıkmaz sokakta hissediyordum. utandım şuan düşüncelerimden

Öncelikle annen seni kiskaniyor,evlenip gitmeni istemiyor,aşiri sahiplenme duygusu var,ona görede sanada istediği gibi davraniyor.
Fakat sen bu adami daha 5 aydir taniyormuşsun ,güvene bilmek icin cok az.
Sen kendin biraz takip etsen yada bir baskasina ettirsen?belki bir sorun var?
Benim bir tanidiğim böyle kendini kağitlarla ispat ettiği adamla evlendi.Maaş bordasini getirdi ,bir işyerinde ortağim dedi
Hep cok sik giyinip buluşurlardi.
Evlendi ve hayal kirikliğina düşdü .Adamin ne işi var ne maaşi ,hepsi yalanmiş.günlük işci olarak calişti bir ara sonra sürekli kadindan borc yapmasini istedi ve yaptida.
Sonunda bosandilar.

Sen evlenmek icin değilde sirf kendin icin ayri bir eve cik ,yoksa kafayi yersin.
Illeride kendine hic güvenin kalmaz asla kendi istediğin gibi yasayamazsin.
Hep birilerinin rizasi icin beklersin.
Evi yalniz terk et ve herseyi zamana birak,
önce kimseye bağimsiz kendi hayattini yaşa.

Ben gercekten anlam veremiyorum. Bu gune kadar hep gezip tozdum istedigimi yaptim. Annemle babamla arkadas gibiydim herzaman, birden hayatim tersine dondu. Zaten kacmayi dusunmuyorum. Bunun icin cok kisa taniyorum ama kendimde baskalarida arastirdi sordu oyle bir durum yok. Kendime olan saygimdan bence bunun icin gec bile kaldim

Cikmayi dusunuyorum. Evde kimse benimle konusmuyor zaten, ortam baya sakin. Bir sure boyle idare edecegim. Bir yandanda evlere bakiyorum. Ilk suclamada cikip gidecegim.
Çok iyi olur, kur kendi hayatını, hiçbirşey sağlığından kıymetli olmasın

Back