Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cikmaz sokak
- Konu Sahibi Gunes_123
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- anne baba psikolojisi ilişki psikoloji sevgili
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
- 21 Mayıs 2016
- 372
- 298
- 23
Canim ya cok uzuldum resmen aile ici siddet gormussun.
Bi anne nasil evladini gece uykusunda kalkip dovebilir!
Yaziklar olsun, cok uzuldum. .
Sen iyice arastirdin mi sadece mesleginden dolayi mi istemiyor annen yoksa dedikleri dogru mu?
Kafam cok bozuk. Suan her duydugum sesten korkar oldum. Psikologumun tavsiyesi uzerine kapimi kilitleyip uyuyorum. Onada kafayi takti. Gizli gizli onunla konusabilmek icin kilitliyorsun diyor. Hatta telefonda konusup annem hakkinda kafasi bozuk dedigimi soylemis babama ama gercekten oyle birsey yok.
Ben iyice arastirdim. Zaten biz ispat edebildikce yeni yeni seyler cikarmaya basladi. En sonundada eve hergun baska kiz atiyor meselesi. Zaten inanmiyordum onca yalanin ustune ama yinede evinin yerini tarif etmelerini soyledim. Edemediler..
- 21 Mayıs 2016
- 372
- 298
- 23
Mesleğin de varmis annen anlatisina göre psikopat gibi geldi kendi yaşantina bak bence adama guveniyorsan evlen.
Evet, dusunmuyor degilim ama pisman olmaktan korkuyorum. Kafam cok karisik.
- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.490
- 358
Böyle aileye neden saygı duyuyorsun ya, herkes sana siddet uygulamıs. Cık git evden kendi evine. Bu cekilmez ileride ciddi anlamda psikolojik ve zihinsel sorunlar yadamaya baslarsn.
Evden git kurtar kendini. O sevdigin kisiyi gercekten tanıdığına eminsen bence onunla devam et hayatına. Böyle aile olmaz olsun
Evden git kurtar kendini. O sevdigin kisiyi gercekten tanıdığına eminsen bence onunla devam et hayatına. Böyle aile olmaz olsun
- 21 Mayıs 2016
- 372
- 298
- 23
maaşını ailene mi veriyorsun?
annenin davranışları için aklıma başka bir ihtimal gelmedi çünkü..
Hayir maasimi aileme vermiyorum. Sevdigim adam daha iyi bir is bulmayi bile teklif etti ki hic buna gerek yok aslinda. Yinede gonlunu yapamadik
- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.605
- 598
Bu cok ilginc.. allah kimsenin basina vermesin diyorum çünkü gercekten zor.
Aileniz bastan beri biliyormus. Araci ile olmus. Herhangi birini kolundan tutup getirmemissiniz.
Bu iste bir gariplik var. Sonradan acaba bir seyle mi duyfular. Ilk arastird8gniz bilgiler gercekten yanlis miydi ki
Aileniz bastan beri biliyormus. Araci ile olmus. Herhangi birini kolundan tutup getirmemissiniz.
Bu iste bir gariplik var. Sonradan acaba bir seyle mi duyfular. Ilk arastird8gniz bilgiler gercekten yanlis miydi ki
- 3 Nisan 2014
- 36.119
- 147.242
- 798
Hayir maasimi aileme vermiyorum. Sevdigim adam daha iyi bir is bulmayi bile teklif etti ki hic buna gerek yok aslinda. Yinede gonlunu yapamadik
valla o zaman annenin farkında olmadığınız psikolojik sorunları var..
hani eve giren para azalacak mantığıyla gittim ama öyle değilmiş..
daha öncede ayırmış sizi .. dayak yemenize sebep olmuş yetmemiş kendi uyanıp uyanıp vurmuş. normal insan davranışları değil bunlar..
- 28 Ocak 2011
- 619
- 325
- 303
- 23 Ağustos 2012
- 49.939
- 1
- 231.872
- 798
- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.324
- 198
- 36
- 21 Mayıs 2016
- 372
- 298
- 23
Böyle insanları hala anne baba sayıp hürmet ettiğin ve sözlerinden çıkmadığın için şoktayım.
Hayat senin, lütfen seçimlerini kendin için yap.
Gerekirse kaçıp kurtul.
Bugune kadar hep iyi davrandiklari icin, anne babalik gorevlerini yerine getirdikleri icin hala burdayim. Annem aslinda herzaman gecimsizdi ama yeri gelincede cok destegim oldu.. Yoksa coktan basimi alip gitmistim.
- 21 Mayıs 2016
- 372
- 298
- 23
Annen seni evlendirmek istemiyor . Senin evlenmeni istemiyor .
Bende aynisini dusunuyorum. Hani istemeyip kenara cekilse tamamda resmen burnumdan getiriryor. Tum aile sayesinde bana sirt cevirdi
- 21 Mayıs 2016
- 372
- 298
- 23
Soylediklerine dayanarak diyorum ki,sen onlari dusundyun kadar,onlar seni dusunmuyor malesef.Bu durumda sevdiyin adamla evlensen daha iyi.
Dusunmuyor.. Psikologum ailemle gorusmek istiyor yanasmiyorlar bile.
Cok uzuldum cnm durumuna bende 27 yasindayim ve bir cocugum ve hicbir anne vicdani kizina boyle seyleri yapmayi hosgormez hayat senin ama cnm bence kendin icin buyuk bir adim atmalisin sevdigin adamdan eminsen eger. Inanamadim yani babalar belki gaddar olabilir ams yinede annenin sana yaptiklarini kabul etmiyo icim allah yardimcin olsun.