• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çigdemin ceyizi

cok tesekkur ederım tatlım. valla ben bıme geldıgınde pasta takımı olarak aldım onları hatta 6 kısılık var bı kutuda ben 2 tane alıp 12 kısılık yapmıstım. ama sımdı nerde nasıl bulursun hıc bı fıkrım yok cnm. ama ıns bulursun

Sanırım bim ve a101 gibi yerlere de bakmam gerekkk değil mii? Nereden bileyim hep böyle büyük mağazalar avm'lersatiş fabrikalrı bahsedilince insanın aklına bim falan gelmiyor. Çok teşekkür ederim canımm :) Tekipteyim :16:

Sanırım bim ve a101 gibi yerlere de bakmam gerekkk değil mii? Nereden bileyim hep böyle büyük mağazalar avm'lersatiş fabrikalrı bahsedilince insanın aklına bim falan gelmiyor. Çok teşekkür ederim canımm :) Tekipteyim :16:

zuccacıyelere falan da bakabılırsın tatlım belkı orlardada bulursun

sac kurutma makınam duzlestırıcısını kardesıme verdım

$hp8299_00_rtv_.webp

sac sekıllendırıcılerım

$100_8714.webp

çeyizindekiler çok güzel.benim haziranda 3 yılım bitecek.bianda benimde evlenmeden önce yaptığım hazırlık aklıma geldi ne güzel bir telaşa değilmi :)mor takıntısı bende de var:)o mor meyva bıçaklarından benimde var hatta bitane daha aldım sürekli kullanıp sevdiğim bıçaklarım :)bu arada ben salata kurutucusunu acayip kullanırım ve tavsiye ederim.beyaz eşyalarında çok güzel zevkli birisin. beyaz eşyalarının arasında yoktu galiba yanlış hatırlamıyorsam evlendikten sonra iyi almışım dedğim şeyde kurutma makinesi şimdi fiyatlarıda gayet uygun acayip kolaylık belki evlenmeden önce ne gerek varkı deniliyor ama sonrası acayip rahatlık herkesede yeni evlenenlere kesinliklikle tavsiye ederim.

çeyizindekiler çok güzel.benim haziranda 3 yılım bitecek.bianda benimde evlenmeden önce yaptığım hazırlık aklıma geldi ne güzel bir telaşa değilmi :)mor takıntısı bende de var:)o mor meyva bıçaklarından benimde var hatta bitane daha aldım sürekli kullanıp sevdiğim bıçaklarım :)bu arada ben salata kurutucusunu acayip kullanırım ve tavsiye ederim.beyaz eşyalarında çok güzel zevkli birisin. beyaz eşyalarının arasında yoktu galiba yanlış hatırlamıyorsam evlendikten sonra iyi almışım dedğim şeyde kurutma makinesi şimdi fiyatlarıda gayet uygun acayip kolaylık belki evlenmeden önce ne gerek varkı deniliyor ama sonrası acayip rahatlık herkesede yeni evlenenlere kesinliklikle tavsiye ederim.

saol cnm :))) benım mutfagımda mor beyaz tatlım o yuzden mutfakla ılgılı herseyımı mor pembe tonlarında almaya calısıyorum. hatta nısanlım yenı ev alsak sanırım onunda mutfagını mor yaptırmak zorunda kalıcaz bu esyalardan dolayı dıye dalga gecıyo benımle. salata kurutucusu almak uzereydım bende ama benım nısanlım salata falan yemez öle olunca almak ıstemedım sonucta yemege mısafır kırk yılda bı kez gelıcek onada hıc gerek yok dıye dusundum. butun gusel sozlerın ıcınde tesekkur ederım.

Back
X