• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çigdemin ceyizi

canım herşeyin çok güzel ayyy ben hiç tek kişilik almadım ne nevresim ne pike almak mantıklımıdır ki

Gizcim markafonide minimal var orda tek kişilik mavi ve pembe pike takımları var onlari alsammi dedim tanesi 50 tl misafirler için sende bak istersen misafir için şart

Ben bu çeyize bol bol bakarım canim doyamadim ;) hemen ilk sorumu sorayım tek kişilik öykü yazan pikeye bayıldım markası nedir ne kadara aldın canım bende düşünebilirim

cok tesekkur ederım cnm . markası ozdılek onun ama kaca aldıgımı ınan hıc hatırlamıyorum cunku bı sene falan oldu onu alalı.

Kahvaltı takımın ve yatak örtüne bayıldım tatlım...Çok tatlı cicişlerin...Çok güzel güle gülze kullan... Topiğinde hayırlı olsun :46::46:

maşallah süphanallah,
senin yatak odanla iki kişi gelin olur....:)))))))

güle güle kullan, allah ağız tadı, huzur, mutluluk, versin sev sevvil, yüreğin hep bu günki gibi atsın, allah utandırmasın...

güle güle kullan canım hepsi çok güzeller. çok fazla nevresim takımın olmuş ama iyi bence. gün gelir lazım olur hepsi :)
krep tavandan, çay takımının kırmızısından bende de var. sende bimcisin galiba benim gibi :)

Son düzenleme:
Kahvaltı takımın ve yatak örtüne bayıldım tatlım...Çok tatlı cicişlerin...Çok güzel güle gülze kullan... Topiğinde hayırlı olsun :46::46:

cok tesekkur ederım cnm :))))

Yatak odasına servet bağlamışssın

:nazar::nazar::nazar::nazar:hepsi çok güzeller

sagol tatlım ... bırazcık öle oldu sanki ama o kadarda cok degıller ya :21:

maşallah süphanallah,
senin yatak odanla iki kişi gelin olur....:)))))))

güle güle kullan, allah ağız tadı, huzur, mutluluk, versin sev sevvil, yüreğin hep bu günki gibi atsın, allah utandırmasın...

tesekkurler cnm gusel dılkelerın ıcın. rabbım hepımızın yuregıne gore versın ıns

selam kızlar. kadınlar kulubü güzellik karliçesi seçmeleri başlıyor. ayrıntılı bilgi kadınlar hamamnıda:34::34::34:
bu arada çeyizler harika. güle güle kullan arkadaşım:16:

kuzummm herşeyin çookkk güzel çok begendim allahım agız tadıyla huzurla kullanmayı nasip kısmat etsin inşallahhhh

canımm gülegülegüzel günlerinizde kullanın inşallahh hepsi çok güzel :21:

Çeyiziniz çok güzel Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah pasta takımı ve kahvaltılığınıza bittim gerçi hepsi çok güzell :)

Maşallahhhh Maşallaaahhh Bak Bak Bitiremedim İyi Günlerde Kullan Canım:54::54::54:

tesekkkur ederım cnm :))))

bu kahve şablonlarını nerden aldınız :26: tchibo da 2'li satılıyordu almadım :19:

tatlım bı milyoncu tarzı yerlerde var bende öle gezerken gormustum.

Çeyiziniz çok güzel Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah pasta takımı ve kahvaltılığınıza bittim gerçi hepsi çok güzell :)

saol tatlım , tesekkurler :))))

Ya çok güzel hepsiii maşallahhhh :nazar::nazar::nazar:

ama bişey sormak istiyorumm :50:

Paşabahçenin şu tabakları çizgili çizgili olan setini nerede nasıl bulucam yaa... Siyah takımı çok ama çok güzzeelll ondan benimde olmalı. Bulsam hemen alıcam ya nerden aldınızzz :26::31::43:

Ya çok güzel hepsiii maşallahhhh :nazar::nazar::nazar:

ama bişey sormak istiyorumm :50:

Paşabahçenin şu tabakları çizgili çizgili olan setini nerede nasıl bulucam yaa... Siyah takımı çok ama çok güzzeelll ondan benimde olmalı. Bulsam hemen alıcam ya nerden aldınızzz :26::31::43:

cok tesekkur ederım tatlım. valla ben bıme geldıgınde pasta takımı olarak aldım onları hatta 6 kısılık var bı kutuda ben 2 tane alıp 12 kısılık yapmıstım. ama sımdı nerde nasıl bulursun hıc bı fıkrım yok cnm. ama ıns bulursun

Back
X