- 24 Eylül 2010
- 1.973
- 5
- 66
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yatak odasına baya bi yatırım yapmışsın :) hepside çok şıklar güle gülle kullan..
Canım nevresimlerin çok hoşlar markalarını öğenebilirmiyim![]()
canım herşeyin çok güzel ayyy ben hiç tek kişilik almadım ne nevresim ne pike almak mantıklımıdır ki
Canım teflon tencerelerin taç almakla en iyisini yapmışsın. Bence taç aldım çok kullanışlı![]()
tesekkur ederım cnm :))allah güle güle,iyi günlerde kullandırsın canım.
şimdiden ömür boyu mutluluklar dilerim.
hepsi çok güzel canım kahvaltı takımın ayrı bir güzel pembe pembe ne tatlı duruyor ayrıca pasta takımın çok hoşuma gitti onu bende çok beğeniyorum ama bir türlü kısmet olmadı almak ama bulursam kesin kesin alıcam.hayırlı uğurlu olsun canım çeyizlerin![]()
yatak odasına baya bi yatırım yapmışsın :) hepside çok şıklar güle gülle kullan..
Canım nevresimlerin çok hoşlar markalarını öğenebilirmiyim![]()
canım herşeyin çok güzel ayyy ben hiç tek kişilik almadım ne nevresim ne pike almak mantıklımıdır ki
Canım teflon tencerelerin taç almakla en iyisini yapmışsın. Bence taç aldım çok kullanışlı![]()
tesekkur ederım cnm :))allah güle güle,iyi günlerde kullandırsın canım.
şimdiden ömür boyu mutluluklar dilerim.
hepsi çok güzel canım kahvaltı takımın ayrı bir güzel pembe pembe ne tatlı duruyor ayrıca pasta takımın çok hoşuma gitti onu bende çok beğeniyorum ama bir türlü kısmet olmadı almak ama bulursam kesin kesin alıcam.hayırlı uğurlu olsun canım çeyizlerin![]()