- 29 Ocak 2008
- 8.190
- 10
-
- Konu Sahibi PurpleRain
bayılırım kısıra cokacimcoook
yanlız benim bildiğim hep böyle yapılır zaten pişmişi nasıl oluyo?
baroneeeeessssss :1hug:tuceeeeeeeeeeeeeeeemafoldumben
Asmin benim de olmazsa olmazımdır; sık sık yaparım, tavsiye ederim canım Şenizof tucem bayilirim kisira ya :1shok:
yakin zamanda yapabilirim eger mutfaga girersem, ellerine saglik senin de a.s.
evet bende pişirmeden yaparım özellikle taze soğan koyarım yoksa kuru soğan onuda pişirmeden koyarım bu kısırda lezzetli görünüyor canım ellerine sağlık....
Melekçim, pişmiş kısırda yağı salçayı kavurup, tencereye domatesleri de doğrayıp koyarsın, suyunu da ekleyip bulguru tencereye atarsın, bakaratlarını da koyup bulgurlar suyunu çekene dek pişirirsin; en son olarak bol bol nane ve maydonoz kıyıp tencereye koyar ve karıştırıp altını kapatırsın, ona pişmiş buna da çiğ kısır deriz biz canım a.s.
:
nefis görünüyor.ama cnm ben hep böyle bilirim.herşey çiğden.
pişmiş olarak da yapılıyor canım, adana tarafından olanlar bilirler, teşekkürler :1hug:nefis görünüyor.ama cnm ben hep böyle bilirim.herşey çiğden.
bulgur pilavı gibi pişiyor ama tadı harika oluyor onun da canım, taze taze nane maydonoz koyuyorsun içine, bir de bu kadar ince bulgurdan olmaz o kaydirigubbakcemile5bak öyle duymamıştım hiç bulgur pilavı gibi canlandı gözümde sanki öyle ama
ellerine sağlık, gece gece canım istedi
vereliniortak
çiğ kısır ne kız, sizin oralarda öyle diyolar herhalde:hulya:
eline sağlık canım çayımı şekersiz alayım mümkünsecokacimcoookkaydirigubbakcemile3
ben de alkisalkisalkisŞenizbende şekersizzz
işte böyle kısır yapmaya zorlarım insanı ben kaydirigubbakcemile3:1hug:ficdansız arkadaşım benim...:sinifsinif:
yarın yapıcam ama mecburen....
Kızlar pişmişi kuru soğanı salçayı baharatları kavuruyoesun yağda pişmişi bu benim bildiğim
tuceeee seninde aklın karıştı dimiiiopuyorumnanaktan
çiğ deil canım seninkide pişmiş kısır
haklısın kimisi hepsini çiğden koyuyor işte o çiğ kısır bizim yaptığımız pişmişikaydirigubbakcemile5zemuszemus