Yani bunu hayal etmeyen yoktur illaki insanın aklından geçer şehir hayatı çok yoruyor çünkü.Neyse.Bende bazen eşime diyorum kaçalım küçük bir yere bu köy olur veya ilçe farketmez.Köy olursa ekeriz biçeriz,tatlı tatlı kuzularimiz,tavuklarımız olur onları besler gelir elde ederiz.Sonra da diyoruz ki bu işler bize göre değil.Sıkılırız her gün aynı iş,bir yere ayrılamadığın bir hayat veya o hayvanlar hastalanırsa telef olabilirler insan üzülür vs.O nedenle realist düşünüp kaldığımız yerden hayatımıza devam ediyoruz.Siz eğer yapabileceğinize inanıyorsanız yapın.Zor ama imkansız değil.Birde insan kendini tanır sessizlik kimine iyi gelir kimine ise kötü.Yada tüm gün oturacak kadar keyifçiyseniz hayvan işi sinir bozucu olabilir.Domates biber ekmek günlük sulama vs gerektirir.Ben mesela bunları üç beş gün hadi diyelim üç beş ay bir hevesle düzenli yaparım ama bu durumu yıllarca sürdüremem.Gezmek tatile gitmek tembellik yapmak gibi huylarım var ve o ortamda da bunların eksikligi beni yer bitirir.Diyelim ki tatile gittim aklım hayvanlarımda kalır domateslerimi düşünürüm.Iş yaptığımda başında kendim olmalıyım gibi takıntılarım var.Sız bence kendinizi sorgulayın bu eylem gercekten benim için doğru mu diye.Evet büyük şehirden kaçmak istemek normal ama herkesin çözümü nedense bitki hayvan köy oluyor.Herkes gibi mi düşünüyorum yoksa benim gercek istegim bu mu diye..