hic kayinvalideye onu boyle yetistirmis diye kizmayin, cocuktan once de bir 3 yiliniz gecmis ayni evde sizin de payiniz var yani bu durumda.
bir de tam olarak nasil oluyor,
aksam saat 6 ikiniz de kapidan girdiniz eve, siz yemek yapmaya kostururken o TV acip keyfine mi bakiyor?
Yani tam olarak evliligin o ilk yillarinda ne oluyor da kadinlar bu durumu normal goruyorlar ben anlamakta cok zorluk cekiyorum.
Ben islenirken birisi otursa (kim oldugu muhim degil) valla catlarim sinirden, o yuzden cocuklarin eline de bez tutusturmuslugum coktur, bisey yapmasalar da yapiyormus gibi gorunsunler en azindan.
Size de maalesef evliliginizin ilk yillarinizda yapmaniz gerekeni simdi yapmanizi onericem, cift terapisinin isinize yarayacagina ben inanmiyorum.
Ya isleri bolusun, ya da siz bir is yaparken artik elinden ne geliyorsa o da baska isi yapsin. Salata yapmak marifet istemez mesela, hatta roboto koy malzemeleri olsun bitsin, siz yemek yaparken salata yapabilir, evi supurebilir toz alabilir. Yapmiyor mu, ac kalsin, birakin ac kalsin yani, kucuk bebek degil ya bir sekilde coxer.