sağol canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
biz 1 seneye yakın bi zamandır korunmuyoduk.eşim falan baya bi ümidi kesmişti hatta korunmamamıza rağmen bebişimiz olmuyo diye.ama ben ona diyodum her şeyin bi vakti saati vardır diye ki nitekim de öyle oldu.gerçi daha kocişimin haberi yok baba olacağından
hamile arkadasları tebrik ederim acaba bi ilaç yada kür kullandınızmı canlarrrrrr
yok canım malesef hala söyleyemedim.aynı evin içinde iki yabancı gibi yaşadığın birine hamile olduğunu söylemek çok zor.bugün doktora gitmeyi düşünüyorum kesin sonucu alıp ondan sonra söylerim artık bakalım hayırlısı.
benim de midem bi kaç gündür kötü.en ufak bi şeyde hemen bulanıyo.özellikle karnım açsa daha da kötü oluyo.
canım çok sevindim ne zamandır istiyordunuz biraz bekletti sanırım bebek sizi bebeğin babasının içine doğmuş baksana git test al demiş hayırlı olsun
15 gün geçip de negatif çıkması gerçekten ilginç.inşallah bu gecikmenin sebebi bebiştirhamilelik belirtisi var mı peki?umarım dilediğince olur her şey
Kocaman öpücükler kizlar, cok cok mutluyum bebisimi gördüm ultrasondakalbin attigini gördüm kizlar ay evet hamileyim ben inanamiyorum bebegimi gördüm yaaaa
Hersey yolundaymis sükürler olsun, 6 haftalik hamileyim ben oleeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy
Allah her isteyene versin kizlar cok güzel bir duygu haykirasim geliyor herkese ben hamileyim diye
canım benim çooook sevindim. yaprak kıpırtısı gibi atıyormuş ilk dönemde bebişlerin kalbi ben bile heyecanlandım valla. çok çok gözün aydın tatlım. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini. bizede burda fotografını koyarsın bizde fotograftan severiz kuzuyuuu
kızlar bugün allahım büyük bir mucize gönderdi bana ve bende 2 saat arayla yaptığım iki testde de çift çizgiyi gördümm. çook mutluyum sanırım bebişim benimle
tebrik ederim canım..rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin..adet günündemi yoksa adetinden öncemi öğrendin..
darısı bizlerin başına inşallah..
kızlar bugün allahım büyük bir mucize gönderdi bana ve bende 2 saat arayla yaptığım iki testde de çift çizgiyi gördümm. çook mutluyum sanırım bebişim benimle
tebrikler canım darısı basımıza inşallahhh belirtin varmıydı bide adet günün ne zamandııı????
teşekkürederim canım. inşallah hepimize versin rabbim. 15 inde adet olmam lazımdı ama hala olmadım. ara ara geceleri yada sabahları biraz biraz bulantım oluyor, birde kasıklarımda ağrım var, ayrıca adet olacak gibi karın ağrım oluyor ama yarım saate kalmadan geçiyor. başkada belirtim yok. göğüsler falan normal yani.
anladım tatlım benim benimde 3 günüm kaldı bugün bitince inşallah akıntım var gögüslerime dokunamıyorum kasıklarım agrıyo uykum geliyoo sık idrara cıkıom bide acıkma varr sabahları ac karna midem bulanıyo canım tuzlu seler cekiyo kabızımda ayrıca hakkımızda hayırlısı bana da dua et olurmu canımmm