ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

ayy ayyy isteklere bak pişmaniyeyi netcen kıs verildikten sonra pişmaniyeyi tutarsın millete artık benimki belirsiz sizinki uzaktaymış bian önce alırlar seni uzatamazlar...aşkoşumla konuştum haftaya gelecekmisiniz dedim babama söleyelim geliriz ya haftaya haftaiçide olabilir pazarda dedi...bakalım tam kararlaştırsınlar büyük bi ihtimal haftaya gelirler inş:44:haftaya pazar gelseler bende işlerimi halletsem :97: sonraki haftada arkadaşımın düğünü var ne de çok istemiştim sevdiğimle nişanlı olarak o düğüne gitmeyi hayırlısı
amannnn çok zor bi durumun var Allah yardımcın olsun...Allah sabır versin..umarım yoktur öle bişi Allah korusun...bian önce birbirinize sorunsuz kavuşmanız dileğiyle

Son düzenleme:

hoşgeldin
allah yrdımcınız olsun canım inşallh birşeyi yoktur sevdiğinin

ben daha neler neler istiyom yok ya işin şakası tatlım bunlar

ne güzel ya bi gün bende sevinirim inşallah böle
ne giycenn:18:

inşallahh inşallahhh darısı tüm isteyenlere...
ya ben geliba bu elbiseyi alıcam annemede canlı gösterince beğendi fotoda güzel durmuyodu sana çok yakıştı dedi alıcam onu napayımm :44:
elbise bu

Son düzenleme:

canım benim hadi hayırlısı.....inşallah istemenin de sonu mutlulukla biter.....

sağol canım,inşallah her şey yolunda olur...bütün dileğim bu nişanlım sağlığına kavuşsun....

Son düzenleme:
canım benim hadi hayırlısı.....inşallah istemenin de sonu mutlulukla biter.....

sağol canım,inşallah her şey yolunda olur...bütün dileğim bu nişanlım sağlığına kavuşsun....

aminn inşallah...

isteme daha belli deil canım bu ailece tanışma olucak tanışmada konuşulur heralde inş..

Son düzenleme:
airlikfeer able yi gördünmü görünmüyo :44:

Son düzenleme:
hoşgeldin canım...iyiyiz tatlım herkes kaybolmuş sanırsam nası gidiyo hayat??

Son düzenleme:
miribaaaaa canlarım napıyoğnuz bakiim :118:

canım benim çoook geçmiş olsun,nasıl üzüldüm anlatamam..bende birkaç gün önce buraya yazmıştım,erkek arkadaşımın babası çok hasta diye ve malesef dün kaybettik hastamızı..şu an duyduğun üzüntüyü anlayabiliyorum,ve umarım koydukları teşhiste yanılırlar..ama sen umudunu ve inancını sakın kaybetme..

başınız sağolsun canım

Merhabalarr ,

aranıza yeni katıldım

öncelikle basınız sağolsun ve geçmiş olsun diyorum.

kızlar benimde bir sorunum var , biz erkek arkadasımla birbirmizi 2 senedir tanıyoruz öncesinde aynı iş yerindeydik ve hoşlanıyorduk birbirimizden ama bir türlü açılamadık , 3 ay önce buluştuk ve çıkmaya basladık aslında yıllardır birbirimizi tanıdıgımız için uzun süredirde birlikteymisiz gibi yazın nişanlanmayı düşünüyoruz ailelerimizinde haberi var hattaa ve hattaa (ilk defa böyle birsey oluyor) babamla bile ciddi ciddi konustum. ama sorun annem ciddi oldugumuzu bildigi halde hala bazı seyleri erteleme cabasında biraz daha bekleyin daha iyi tanıyın sonra tanısalım , ben bu hafta ailesiyle tanısmaya gidicektim cumarteside o annemlerle tanısmaya gelicekti ama annem sorun cıkarıyor. yasım 22 bizde yarın evlenelim demiyoruz ama sonucta aileler istedigimzi kararımızı biliyor nerden baslıycaz bilemiyorum ve cevremdeki insanların bazılarıda farklı tepkiler veriyor yardım edinnn fikirlerinize ihtiyacım varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…