hayırdır inşş dur bakayım
hayırdır inşş dur bakayım
Merhaba arkadaşlar
yaklaşık 3.5 seneden beri çıkıyoduk, 2 ay öncede nişanlandık.
Ailesiyle ilk başından beri tanıştırdı, ilk tanıştırdığı kız arkadaşı benmişim, ancaak ben ilk başlaarda diyordum doğru olmaz devamlı ailenle görüşmeyeyim diye, bizimkileri tanıyınca anlayacaksın dedi asla kötü düşünmezler die, hatta nişanlımın ablasıda 3 yıl biriyle görüşmüş ve tanıştırmış kendi ailesiyle dolayısıyla rahatladım ve görüştüm.
beni çok sevdiler,hemen hemen her hallerine şahit oldum aileden biri gibi,ama tabi olumsuz taraflarıda olabiliyor,sizden çok şey beklemek gibi..
sonuç itibariyle henüz düğün tarihini belirleyemedik, çünkü işlerimzi farklı şehirde, benim atanma gibi bir durumum yok,nişanlım buraya gelebilirse gelecek,oyüzden bir belirsizlik var...parada biriktirmeye çalışıyoruz şuanda dolayısıyla hiçbir hazırlık yapamıyorum, herşeyi durdurdum,heveslenmeyim die şimdiden bakmıyorum hiçbirşeye çünkü kavuşmamız ne zaman olur allah bilir...
ya yok anlıyorum sizide, bizde beklemekten sıkıldığımız için nişanlandık, anlıyorum sizi beklemekten yorulduğunuz,umutlarınızın tükendiği o kadar çok oluyorki..ama inanın buda zor her an engel var önümüzde hep bi engeli aşmak durumundayız...ya tuzum kuru konuşan bir tip değilim ki buraya yazmışımbende kavuşmayı bekliyorum, heleki şuan ailemden sevdiğimden uzakta bir şehirde görev yapıyorum..Yalnızlık çok zor..o yüzden kavuşmak istiyorum olay bu yanihayırlı olsun canım nişanlıyken belirsizlik daha zor olur dimi..hiç diyomusun keşke herşey belli olsaydıda ozaman nişanlansaydım diye...bizde burda nişanlanmayı beklioz işte canım
desert bak bunlarda süper of offfffffffEki Görüntüle 168978
ayy evet buna ablam bayıldı bununda fiyatı 500 dü...ama beyaz olmasın yaw insan kullanmaya kıyamaz gerçi çok kullanılmıyomuş ama inatla kullanıcam ben
evet kullanışlı değil diyolar ama olsun yaa hevesimiz gitsin
tabiki gitsin..uyku seti almayı düşünmüyorum yatak örtüsüne bayıcam paraları
bende 1 tane yatak örtüsü alsam yeter diyorumbende uyku setine bayılcam paraları
aşkımla şiş şiş yorganlarda kaybolmak ne güzel olacak
bende yorgan bol uyku setine gerek yok
tabiki gitsin..uyku seti almayı düşünmüyorum yatak örtüsüne bayıcam paraları
ah ah o günler gelsinde paraya acımam ben..
seninki pazar günü konuşulanları demişmi ailesine canım
dün ben içtim mi acaba nasıl şeyler yazmışım
canıma tek etmiş herhalde
olur öle bizimde canımıza tak ediyo :97:
ayy bunaldım heyecan can sıkıntısı sınav bu hafta gelmeyin haftaya gelin dedik onun akıbetsizliği :26: canım sıkıldı yine :44: zaten aramadı bugün hiç babasına sölemişmi haftaya gidelim die o ne demiş hiç bilmiyorumneyse umarım haftasonuna doğru belli olur inş :97:
tatlım sende canını sıkıyorsan biz napalımne güzel gelecekler işte
ne bileyim geleceklerde bi sıkıntı bi sıkıntı yüreğim daraldı
gelecekler ne konuşacaklar anlaşabilecekmi aileler istemeyle arasını ne kdr tutacaklar bisürü abuk subuk düşünce :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?