Merhabalarr ,
aranıza yeni katıldım
öncelikle basınız sağolsun ve geçmiş olsun diyorum.
kızlar benimde bir sorunum var , biz erkek arkadasımla birbirmizi 2 senedir tanıyoruz öncesinde aynı iş yerindeydik ve hoşlanıyorduk birbirimizden ama bir türlü açılamadık , 3 ay önce buluştuk ve çıkmaya basladık aslında yıllardır birbirimizi tanıdıgımız için uzun süredirde birlikteymisiz gibi yazın nişanlanmayı düşünüyoruz ailelerimizinde haberi var hattaa ve hattaa (ilk defa böyle birsey oluyor) babamla bile ciddi ciddi konustum. ama sorun annem ciddi oldugumuzu bildigi halde hala bazı seyleri erteleme cabasında biraz daha bekleyin daha iyi tanıyın sonra tanısalım , ben bu hafta ailesiyle tanısmaya gidicektim cumarteside o annemlerle tanısmaya gelicekti ama annem sorun cıkarıyor. yasım 22 bizde yarın evlenelim demiyoruz ama sonucta aileler istedigimzi kararımızı biliyor nerden baslıycaz bilemiyorum ve cevremdeki insanların bazılarıda farklı tepkiler veriyor yardım edinnn fikirlerinize ihtiyacım varrr
başınız sağolsun canım
hoşgeldin canım...iyiyiz tatlım herkes kaybolmuş sanırsamnası gidiyo hayat??
başınız sağolsun canım,Allah sabır versin tatlım....İnşallah canım yanılırlar ve tertemiz yeni sayfa açarız....İnşallah sizlerinde herşey yolunda gider....Zaman herşeyin ilacıdır....Hayırlısıyla kavuşursunuz birbirinize.....canım benim çoook geçmiş olsun,nasıl üzüldüm anlatamam..bende birkaç gün önce buraya yazmıştım,erkek arkadaşımın babası çok hasta diye ve malesef dün kaybettik hastamızı..şu an duyduğun üzüntüyü anlayabiliyorum,ve umarım koydukları teşhiste yanılırlar..ama sen umudunu ve inancını sakın kaybetme..
çok geçmiş olsun canım. lenfoma kolay tedavi edilebilen bir kanser türü. annemde non-hodgkin lenfoma var. 2009 kasımda kesin teşhis kondu, 4 ay sonra dalağı alındı(en büyük lenf düğümü dalak) ve kan değerleri baya düzeldi 1 yıldır. kemoterapi ışın falan hiç bişey almıyo şu anda kontrol altında.
diğer kanser türlerinden daha kolay tedavi edilebilir canım. moralini bozma sakın tamam mı?
evet ben baya yıkıldım ilk duyduğumda, antidepresan kullanmaya başladım, hiçbirşeyden zevk almaz hale geldim hatta sigarayı bile bıraktım sıkılıp, herşey bomboş geldi annemin kanser olduunu öğrenince.. ama sonra yakınların için sağlam durmayı öğreniyosun..
hasta olsa da olmasa da sevdiğine sıkıca sarıl canım.. yarın hangimizin ne olacağı belli mi..
acil şifalar diliyorum.
able neredesin:44::44::44::44::44::44:
kaçtı ya sevdiceğine şimdi düğün için hazırlık yapıyo
selam kızlar ! nabersiniz yokmu istenen sözlenen
o kaçmadı ama bu gidişle ben kacacam sanırım
selam kızlar ! nabersiniz yokmu istenen sözlenen
kaç anam kaç
a.s. yok anam ne isteyen var ne sözleyen canım saolsun
aşkm da aramadı sati bugün dünde konuşamamıştık konturum yoktu
nereye kaçacam onu da bilemedim
napsın asker sevdiceği onuda anla kolay değilarar mutlaka sabırlı ol
kızlar yarın nişanlım patoloji sonuçlarını almak için Türkiye'ye gidiyor...dua edin canlarım da tertemiz çıksın sonuçlar.....Kanser değilsin desinler.....Ve mutluluğumuza kaldığımız yerden devam edelim.......
merhaba kızlar
nete girmiyorum bikaçgündür
yeni havadisler varmı bakalım
canlarım benim yok kaçmadım
kaçıran yok ki kaçayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?