Ciddi Giden İlişkide Kıskançlık Sorunu

Ben erkek arkadaşınızın kıskançlık seviyesine sahibim muhtemelen çünkü çok haklı gördüm. Bende erkek arkadaşımı eşimi aynı durumda kıskanırım hiç olmadı rahatsız olurum

Kendi açımdan eşimin bir kadın arkadaşıyla başbaşa kahve içmesi veya birbirilerine komik videolar göndermesi, samimi mesajlaşmalar bana ters, kesinlikle kabul edeceğim bir durum değil eşimde aynı şekilde; ama her insanın bakış açısı farklı bu duruma sevgilinizle bakış açılarınız uymuyor maalesef bu ilerde daha başka sorunlara yol açabilir. Sürekli kısıtlanıyorum diye hayıflanmayın sonra.
Evet size göre bir sorun yok ama sevgilinize göre var farklı düşünüyorsunuz ve bu durumu değiştiremezsiniz bu kafa yapısıyla alakalı birşey

Eşimin iş yerinden bi kadınla genç veya daha olgun farketmez başbaşa kahve içmesini, iş dışında mesajlaşmasını veya birbirlerine reels atmalarını gereksiz samimiyet olarak bulurum ve rahatsız olurum.. Olmaz bana göre

Yeni bir şehire atanır atanmaz karşı cinsle baş başa kahve içmeye çıkmalar bana rahatsız edici gelir ki bence ben kıskanç biri de değilim, eski arkadaşınız olsa vs tamam ama bana mantıksız geldi

Kiz-erkek arkadaşlık konusunda çok rahat bir insanım üniversite hayatim da erkeklerle kankalarla falan geçti her ortamda da arkadaş edinmem kolaydir ama 1aylik bir tanisiklikta bu denli samimiyet benim hoşuma gitmez daha sıra eşime /sevgilime gelmeden. Yani ne ara espiri /siyasi/ sosyal hayatlarıniza bu denli adapte oldunuz da sosyal medyadan ;" bak sen buna gülersin/kızarsın/aynı görüşte olursun.." minvalinde gönderiler paylasabilir ki ? Sevgilinizin üslubu size ters gelmiş olabilir ama haksız değil.

Standartta erkek arkadaşlarınızla görüşmenize takılmıyorsa bu durumda yeni ve küçük bir ortama girmenize takılmış olabilir. Çocuğu gerçekten bir ayda tanıyamazsınız. Erkek arkadaşınızı bilse bile niyetini bilemezsiniz. Ayrıca küçük yerlerde gerçektende başbaşa takılmanız yanlış yorumlanır. Yaşı küçük falan demezler. Ama her halukarda bunu sizi kısıtlıyormuş gibi değil can sıkıcı bir duruma düşmenizi istemediği şeklinde ifade edebilir. Yapamazsın edemezsinler çok yanlış bir tarz.

En önemli konuyu unuttuk , henüz evli değiller. Zaten evlenince mecburen ayni yerde olacakları için, arkadaş görüşmeleri , çift görüşmeleri de beraber olacak, belki beraber başka bir şehirde yaşamak zorunda kalacaklar . Şimdiden bu yanlış , yok adın çıkar gibi suçlamalar, aslında sen adın çıkacak davranışlar içindesin demek. Karısının davranışlarını yönlendirmek istiyorsa , önce o kadını karısı yapmalı. Evlenince , çocuk olunca birkaç yıl değil erkek iş arkadaşı, kadın arkadaşlarınızla bile kahve içmeye vakit olmuyor.
Ama dediğim gibi konuşma şekli , suçlayıcı söylemleri çok endişe verici, dikkat edin derim.

Bugün tekrardan konuştuk onu aradım. Ona bir adım gittim, bak dedim yüzyüze görüşmeyiz ama mesajlaşmamıza reelslara karışma dedim. Yüzyüze görüşeceğimiz zaman sen de ol yanımızda 3 kişi olalım sen de tanı dedim. O da ya bak 1 aydır tanıyorsun , mesajdır reelsdır bence hala normal değil o konuda soğuk davranmanı pek cevap vermemeni tercih ederim dedi. Yazışmaları gönderdim görsün diye, okulla ilgili bir kaç konudan konusurken karşı taraf gülücük atmıs ben de atmışım. Bazen ben gülücük atmışım, şu ağlar gibi olan gülücükten atıyorum. Bir kere elini ağzına kapatan emojiyle okuldan bir şey konuşurken kullanmışım, bunlara bile takılıyor. Bak diyor bunları yazmışsın niyetin bence kötü değil ama, daha çok yeni tanıdğın bir insanla okul için bile olsa böyle yazışmak bence uygun değil diyor. Tamam bu çocuk iyi biri çıkacak bence de diyor, ama şu konuşmaları alsa birine gösterse bakın ben kızla böyle yazışıyorum vs diye kötü olmaz mı diyor.
Ben erkek arkadaşınızın kıskançlık seviyesine sahibim muhtemelen çünkü çok haklı gördüm. Bende erkek arkadaşımı eşimi aynı durumda kıskanırım hiç olmadı rahatsız olurum

Yeni bir şehire atanır atanmaz karşı cinsle baş başa kahve içmeye çıkmalar bana rahatsız edici gelir ki bence ben kıskanç biri de değilim, eski arkadaşınız olsa vs tamam ama bana mantıksız geldi

Aynı dedikleriniz gibi, yeni tanıdığım için takılıyor daha çok . Benim sevgilime de sıra gelir hatta sık sık onla görüşürüm, ancak oldu ya o yokken canım cidden sıkıldı bir konuda diyelim, oturup kahve içebileceğim sohbet edip rahatlayabileceğim bir ortam olsun istiyorum. Bu diğer erkek de yaşça benden çok küçük, onu erkek olarak bile görmüyorum zaten çocuk da bana kazayla abla diyor bazen. Sevgilim de konu illa bu çocuk değil, ben varken yani sevgilin varken daha yeni girdiğin bir ortamda bir erkekle tanışıp reelslaşmak mesajlaşmak yerine bir kadınla bunu yapsan daha iyi olmaz mıydı diyor. Ama cidden kadınların çoğu şehir merkezine gidiyor geri. Sevgilim de e tamam o zaman, bir cumartesi içlerinden sevdiğinin yanına gidip onla konuş arkadaş ol diyor.

Suçlayıcı tavrı var, ben de o evli kadınlar bunu yapmaz diyince beni anormal biri konumuna soktuğu için çok üzüldüm ve sinirlendim, o anlarda ona direttim başbaşa kahve içerim diye. Evlilik düşünüyoruz aslına bakarsanız dediği gibi bir yamuk durum olsa bile ben gelip beni korumasını sahip çıkmasını istiyorum. O da elbette korurum gerekeni fazlasıyla yaparım, bu kadar çabuk güvenmen ya da atılan bir reels a mesaja karşılık vermen bana pek uymuyor diyor. Biraz daha cevap vermememi okul dışında görüşmememi istiyor, erkek arkadaş olacağına biraz daha uğraş et ama kadın arkadaşın olsun kafasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…