Ciddi Giden İlişkide Kıskançlık Sorunu

Çok rahatsız edici fazla detaycı, olmadık hayaller kurup senaryo kuruyor. Bu çok yanlış bir davranızş, yarın karşına farklı sorularla çıkabilir. Yavaşça iletişimi kesme i tavsiye ederim. Ayrıca 1 aylık arkadaşlığı sorguluyorda, 6 ayda evlenmeye karar veriyor ne kadar tanıyor dimi ama

Değerli yorumlarınız için teşekkürler, dün gece telde konuştuk. Ben ona bak bu sürece sen de dahil ol, rahatsız oluyorsan başbaşa elbette görüşmem şimdilik sen de tanı sen de geldiğinde istersen beraber görüşürüz dedim. O da zaten başbaşa görüşmeme konusunda bana hak vermiştin, asıl olay bence bu kadar hızlı mesajlaşman dedi. Mesajlaşmanı da reels atmanı da istemiyorum az mesafe koy dedi, ben de bu konuda geri adım atmayacağımı söyledim. Çocuktan emin olamıyorum ki tam sonuçta yeni tanıdğın birisi dedi, ben de ona mesajları gönderdim bazılarını ekran görüntüsü halinde. Okulla ilgili konuşmuşuz, bir yerde bu da benim tweetlerim demiş bu yeni tanıştığım iş arkadaşım gülücük atmış ben de aa bak komikmiş diye gülücük atmışım. Örnek bir soru atmışım ses kaydı atmış bana çocuk, bi hocanın elbisesini yazmış çocuk ağlayan gülücük emjoisi atmış, ben de giyen hoca için çok afacan görünüyor diyip şu agzını tutup kızaran suratlı emoji atmışım, bir mesajda bizim sevgilimizle şarkımız demiş şarkı göndermiş ben değiştirin demişim hatta. Yalnız o mesajın üst kısmı tam gözükmüyor, ben de çocuğa bak bu da güzel diyerek bir site göndermişim. Site de komedi sitesi, içinde komik şeyler var. İşte çocuk beni dersin boşsa beklerim diye bir kaç kez sınıfına çağırmış vs. Bu emojileri benim atmam, attığım linkteki komedi sitesini önermem falan hep sorun oldu onun için. O siteyi sen daha hiç bana bile önermedin, ne ara emoji atacak kadar yakınlaştın, şu utanan gülücük emojisini atmışsın diyor. Çocuğun boş derslerde beni çağırmasını da kıskandı eminim. Ben kötü oldum böyle konuşurken teli kapattık beni sakinleştirdi ama bugün gene konuşursak bitirme kararı alacak öyle hissediyorum.

O aslında dedi bana özelimiz olsun, bak yeni ve güzel bir sayfa açtık elbette yeni insanlarla da tanışırız ama ben sevgilin olduğu bilindiği halde bir erkeğin sana iş dışında bir mesaj göndermesini, reels göndermesini doğru bulmuyorum, hele de bu kadar kısa zamanda diyor. Konuşma alevlenince hangi evli kadın bunu yapar ki otur bir düşün dedi, ben ona köpürdüm zaten. O aslında bak bu duruma cidden kalbim acıyor, bana ağır geliyor sen insan diye bakıyorsun bense erkek olarak görüyorum o kişiyi, biz sevgiliyken bir sürü de kadınla arkadaş olabilecekken neden bir erkek sana mesaj atsın diyor.

Mesela hanımlar o örnek veriyor, diyor ki 25 yaşında iş yerine yeni gelmiş bir kızla sevgilisi de olsa ben böyle mesajlaşsam nasıl hissedersin diyor. Ben de sen onla beni tanıştırdıysan, ben o kızı iyi bulduysam bence sorun yok diyorum. Yani işte bana reels attı, ben ona reels attım sorun yok yani diyor. Ya da işte komik bir mesaj gönderdim normal yani diyor. Ben de ona zaten örneğin yanlış, bizim durumumuzda kadın yani ben yaşça büyüğüm, sen o örneği şöyle vermelisin diyorum. Senin yaşın 37, 49 yaşında bir kadınla böyle mesajlaşsan elbette sorun etmem diyorum. Sen ciddi misin şaka mı yapıyorsun, örnek bu şekilde mi verilir, sen 25 yaşında bir kız bana böyle yazsa ara sıra mesaj atsa komik bir şey gönderse ne yaparsın onu düşün diyor.

Bence siz normal değilsiniz ,
Empati yapın .

Sevgiliniz bir kadınla daha bir ayda böyle bir samimiyet kursa ne hissedersiniz ?

Yaşınız da küçük değil , toy değilsiniz ben anlayamadım .

Boş derste sınıfa çağırmalar vs .

Yakında adınız çıkar , küçük yerlerde dedikodu çok döner .

Sevgilinize kulak verin derim .

Manyak mıdır nedir herif!!! kafada senaryolar kurup kurup sana soruyor
Genelde o sahneleri atlarım deyip engelle bu adamı
Takıntılı biri

İkinizin de kıskançlık seviyeleri çok farklı, bu şekilde anlaşamazsınız, ikiniz de kendi doğrularınızı savunuyorsunuz yani kıskançlık anlayışınız bambaşka. Devam ederseniz böyle tartışmalar devam eder çünkü bu konuda baştan anlaşabilmek çok önemli. İlişkinin devamlılığı için çok önemli bir konu.

Sevgilinizin verdiği örnek neden sizi rahatsız etti ki aynı değil diyorsunuz? Size göre normal olan iş erkek arkadasınız olunca neden normal olmuyor? Kaldı ki tamam belki evlilik için aranızdaki yaş farkı sorun olabilir ama bir 25 yaşında pek çok erkek 35 yaşındaki kadınlara evlilik beklentisi olmadan ilişki yaşamayı tercih ediyor yani. Hatta evlenen insanlar da var. Eğer kadın erkek ilişkilerinde eşitlik ve özgürlük savunuyorsanız partnerinize de aynı rahatlığı vermeniz lazım . Ne yani siz erkek arkadaşınızın 25 yaşında bir kızla bir ayda başbaşa program yapıp, birbirleri ile samimi olarak mesajlasınca sizi neden rahatsız oluyorsunuz? Ben erkek arkadasınızın yerinde olsam şu tutarsızlığınız yüzünden bile ayrılırım. Zira siz şu an kendinizin ilişkinizde kabul etmediğiniz bir davranışı karşınızdakini salak yerine koymaya çalışıp manipülasyon ile kabul etmeye uğraşiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…