- 7 Mayıs 2014
- 231
- 12
- Konu Sahibi HAZALIMMM1983
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdiden teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 1115587
Eki Görüntüle 1115588
Eki Görüntüle 1115589
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm lene falimi gönderiyorumEki Görüntüle 1115669 Eki Görüntüle 1115671 Eki Görüntüle 1115679 Eki Görüntüle 1115683 Eki Görüntüle 1115684
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
İlk gördüğüm şey sizin çok inatci olusunuz cevrenizdekiler sizin yapmanzi istemediğiniz bir şey için sizi çok eleştiriyorlar ama siz kulaklarinizi tikamis bildiğiniz oluyorsunuz. İçini çok sikintili ama bunun sebeplerinden biri de sizin hayatiniza insanların yorum yapmasi. Yuksek makamli biri var burada bu insanla bir konuşma mi var yardim mi bekliyorsunuz bilemedim. Rahatsız biri var mi ailede ? Uç kişiden gozaydini almissinz güzel bir olay için ve yakin zaman da bir istediğinizi elde etmissiniz. Ailenzde de bir sikinti var sanki karanlik cikmis onun dişinda bir şey goremedim
Koltuk cikmis istediginiz bir makam var ve üstünde bir vakit. Uç dört kişi gezmeye gidiyorsunuz ve sizi bekleyen kişiden duyacaginiz habere cok sasiracaksiniz. Hanenin üstünde kara bulutlar var sikinti yapmis aileye. Amaciniza ulaşmak için çok cabalamaniz gerekiyor ve artik sikilmissiniz bu durumdan. Temiz gozyaslariniz olmuş mutluluk için dökülen .
Koltuk cikmis istediginiz bir makam var ve üstünde bir vakit. Uç dört kişi gezmeye gidiyorsunuz ve sizi bekleyen kişiden duyacaginiz habere cok sasiracaksiniz. Hanenin üstünde kara bulutlar var sikinti yapmis aileye. Amaciniza ulaşmak için çok cabalamaniz gerekiyor ve artik sikilmissiniz bu durumdan. Temiz gozyaslariniz olmuş mutluluk için dökülen .
İlk gördüğüm şey sizin çok inatci olusunuz cevrenizdekiler sizin yapmanzi istemediğiniz bir şey için sizi çok eleştiriyorlar ama siz kulaklarinizi tikamis bildiğiniz oluyorsunuz. İçini çok sikintili ama bunun sebeplerinden biri de sizin hayatiniza insanların yorum yapmasi. Yuksek makamli biri var burada bu insanla bir konuşma mi var yardim mi bekliyorsunuz bilemedim. Rahatsız biri var mi ailede ? Uç kişiden gozaydini almissinz güzel bir olay için ve yakin zaman da bir istediğinizi elde etmissiniz. Ailenzde de bir sikinti var sanki karanlik cikmis onun dişinda bir şey goremedim
Öncelikle bir iliskiniz var mi ? Varsa iki taraftan da can sikan durumlar olmuş. Falinizi kapatırken tuttuğunuz dileğiniz cabuk bir vakitte olucak. Bu erkekle sarmas dolas cikmissiniz ama kafanizda bur suru soru işareti doğru mu yapiyorum yanlis mi ? Aileniz bu konuyla ilgili oturup konuşuyorlar ama onların da cani Sikkn ve karsi taraftan biri de düşünceli bu ilişki için zor bir süreç gibi. babaniz ya da aileden başka bir büyük bir şeye sinirlenmiş bagiriyo ve kafasi çok dolu. Beklediniz telefon haberi de yakin zamanda gelecek. Karisik bir hayat karisik bir fal ve sonuca ulasilan dilek...
Anladığımı söylerler
.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Resim gorunmuyo