Cidden bir derdim var forum :(

bence evlenmeyin yol yakınken dönün sonra çok pişman olursunuz evlenince hiç birşey düzelmeyecek, nişanlınıda değiştiremeyeceksin. boşanmış bir kadın olmaktansa nişan atmış bir kadın ol.

Henüz kişiliği oturmamış çoluk çocukla,evlenmek gibi ciddi bir olaya girme.

Kendilerine değer vermiyorlar sonra karşı taraftan değer görmeyi bekliyorlar.

evlenirsen cok iç karartıcı bir hayatın olacak.Zaten bol bol dayak yiyeceksin.
max 5 yıl sonra kocanı sevmeyecek,sana yaptıklarından dolayı ondan soğuyacaksın ,pişmanlık diz boyu olacak sende.Bu arada çocuğun olacağı için zaten " çocuk için katlanıyorum" diyeceksin ve böyle mutsuz bir hayat süreceksin.Sonu belli ,seçim senin

Gelinlik almasaydı yüzük takmasaydi demişsin senin bi etkin yok mu giyme o gelinliği takma o yüzüğü mesela. Giy tak ya da ama kendin istediğin için yap bu adami kaldirabileceksen yap kimse değişmez değişse de kalıcı olmaz değişirken ruhu yıpranmış zaten sen de bu kadar değişimden sonra bak ne hale gelmiştir iyi düşün o masada evet demeseydim de diyeceksin gibi bak ben boşanıyorum çok zor bi surec

Eee sen bunun için eski nişanından ayrılırsan oda bigün aynı şeyin başına geleceğini düşünmüş. Haklı. 7yıl sürdü aşk yoktu falan yazmışsın ilk nişanlınla alakalı. şimdiki nişanlında aşk bitince onu terk edebileceğini düşünmüş. Haklı.
Ayrıca numaranı da değiştirebilirdin. Ben evlenmeden önce uzun bir ilişkim vardı. Belki birgün beni rahatsız eder diye numaramı değiştirdim..tabiki evleneceğim kişi için ayrılmadım. Zaten ilişkim bitmişti. Üzerinden zaman geçti. Eşimle o zaman tanıştım

Ah canim hata ustune hata yapmissin ama gecmis gun simdi geriye donusu olmaz ama en azindan gelecegini mahvetmeden ayrilabilirsin daha simdiden gecmisi pisirip pisirip onune getiren adamdan evlenince hayir gelmez

böyle bir insanı kaç ay daha çekmeyi düşünüyorsun?Hatalar hatayı doğurur sen onu seçmekle hata yaptığını zaten düşünüyorsun.Ele güne rezil oluruz diye mi bitiremiyorsun?Sen nefes alan bu dünyada yeri olan bir canlısın.Hareketlerini kısıtlamakta ne demek yahu?Bırakın bunları güvensiz insan bu kadar kısıtlamaya gider onunda buna hakkı yok.Kendisi gezsin tozsun çünkü erkek değil mi kadınların hiçbir şeye hakkı yok.Seninle görüşmek istemiyorsa bırakıversene...Önünde ne güzel günler var biliyor musun?Yarın pişman olacağın şeylere adım atma....İki gün sonra kayınvalideni gönderir gönlünü aldırır cart curt ya sonra???Ufacık iğne yüzünden kavgalarınız olacak.Geçmişini kimsenin sorgulamaya hakkı yok!!!Buna izin verirsen kendine saygısızlık yaparsın.Seninle olmak isteyen sana bu denli kırıcı sözler kullanmaz.Gitme peşinden.Yarın ağlayacağına bugün iki ağla ama yarın kafan rahat olur seni anlayan biriyle tanışırsın herşey yoluna gider.İyi ki dersin.İyi düşün içine sinmiyor bu durum senin.Bu şekilde düğün olmaz....

3 ay kaldı deyip evlenirsen hayatın boyunca evde hapis hayatı geçireceksin.bir kere çalışma deyince eve kapanmak nedir?ekonomik özgürlüğünü engellemiş seni kafese koymuş kapatmış.bir an önce bir işe girin ve yolunuza bakın derim.

aldatan ,olgunlaşamamış,çocuk gibi davranan bir adamcık için işi bırak eve hapis ol evlenince de paspas ol tamam mı

Bu şekilde mutlu olacağını sanıyorsan gerçekten yanılıyorsun.
Acı da olsa gerçekleri sakın es geçme.
sevmek tabiki olabilir ama saygı bitmişse sıkıntı var demektir.
kaldı ki bir kişi bu kocanızda olsa sizin hayatınıza müdahale edemez, ekonomik özgürlüğünüze karışamaz.

mantıklı düşünün lütfen.

Boyle bir adam icin ogretmenlik gibi bir meslegi biraktigina inanamiyorum.tam bir sacmalik suursuzluk ornegi kusura bakma.
bugun nisansan ayrilmaya cesaret edemiyorsun ama ilerde muhtemelen daha zoru olan bosanmakla ugrasacaksin.
nisanlin ipuclarini vermis sana nasil bir hayat yasatacagini.
kendin bilirsin tabi dencek bisey yok.pekcoklari gibi yasayip gormeyi sececeksin.
ama olan gul gibi hayatina olur daha cok yipranir kahrolursun unutma.

valla erkeklerin geneli böyle heralde benim eşimin de bekarken neleri olmuş neleri ama herşeyi zır inkar ediyor. benim görüştüğüm üç beş kişi oldu başta" anlatma bilmek istemiyorum" dedi sonra bi gün anlatt ya nolcak bitmiş gitmiş deyince bahsettim biraz çıldırdı kafayı yedi resmen! kabullenememeleri çok aşırı saçma geliyor ama yapacak bişey yok benimki evlenmeden önce dünyanın en romantik en düşünceli en anlayışlı en eğlenceli vs insanıydı. fragmanıyla filmin aslı arasında dünya kadar fark çıktı malesef. sennki daha evlenmeden böyle ise evlilik hayatını düşünemedim. inş düzelir çünkü ikinci nişanı atmak sana çok daha zor gelecek ve devam edeceksin bence

Arkadaşım senden başkasına beyin nakli mi yapıldı sanki? Niçin hiç kullanmıyorsun aklını. Bu kadar saçma isteklere tamam demek de neyin nesi.

E yuh, adam sizi aldatmış, daha siz dizinizi kırıp oturmuşsunuz beyimiz afra tafra yapıyor.

Pes doğrusu!

Evlenme o adamla.Seni sevmediğine eminim.Kendine ona sürekli ilgi gösterecek hizmetçi arıyor. Seviyor herhalde kavga çıkarıp üste çıkmayı. Çok yüz vermişsin. Çok ezdirmişsin kendini. Biraz kendine saygı duysan acı falan duymayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…