Cidden bir derdim var forum :(

Bu dengesizle evlenmekte kararlı mısın?

Şuradaki konuları hiç okumayan, anca başı sıkışınca gelip konu açanlara nasıl kızıyorum anlatamam!
Oysa okusanız yarım saat sadece yeter karanlık geleceğinizi görmeye.

Tebrikler! Seni aldatan, paranoyak, kıskanç bir herif için tüm ailene karşı çıkman,
mesleğinden vazgeçmen gerçekten çok güzel. Müthiş bir aşk olmalı!

Siz nerenizle seviyorsunuz bilmiyorum da aynı organımla sevmiyorum ben eşimi eminim!

Ya kusura bakmayın sadece ilk sayfayı okuyarak yazıyorum. Benim bir akrabam var bana onu hatırlattınız. Akrabam şu an 45 yaşlarında, oldukça güzel, başarılı bir kadın ve 20 senelik eşinden boşanmak üzere. Bu 20 senede o kadar çok çekti ki eşinin kıskançlığından, eski sevgili-geçmiş takıntısından... Kocası taa üniversitedeki 1-2 aylık ciddi olmayan ondan önceki ilişkisini kafasına takmıştı. Evlilikleri ilerledikçe her tartışmada "o..." gibi küfürler etti kadıncağıza. Arkadaşlıklarını kısıtladı, kıskandı. Başarılı olduğu zaman huysuzluk yaptı, en gereksiz sebeplerle küstü, evi terk etti... Ve şu an bu akrabam kanser. (Üzüntünün tetiklediği bir kanser türü). Ve hiç hak etmemesine rağmen hayatımda tanıdığım en mutsuz insan. Ve arada bir çocuk var ve hayatımda tanıdığım en özgüvensiz, hüzünlü çocuklardan biri. Bu akrabam da, oğlu da pırlanta gibi insanlardır. 20 yıl önce bu kadın esprili, hayat dolu bir insandı. Kocası yüzünden dert sahibi oldu. Eşi aslında kötü bir insan değil. Ama paranoyak. Ve sizinki de sinyalleri çoktaaan veriyor. Ne demek "işten çık"? Çok çok çok tehlikeli. Benim fikrim bence bu adamdan kurtulun. Belki yanılıyorumdur, belki haksızımdır önyargılıyımdır tabi siz bilirsiniz ama benim fikrim bu yönde...

kesınlıkle evlenmeyın
bırakın 0 bıtırmıs olsun bıraz sıkıntılı bı beynı var sız bıraksanız camur atabılır
bu kısıyle evlenırsenız hayatınız zından olur

Genelde erkeklerin askerdeki psikoloji çok değişik oluyor böyle ayrılmalar falan çok görülüyor bu durumda bence dediği gibi kafasını dinlemesi iyi olacak bence askerden dönüncede psikolojisi düzelir ilişkinizde yoluna girer düşünüyorum

Daha güzel anlatılamazdı... Aldatmak + İşten çıkarmak + Eve hapsetmek... Egzama stresten olur siz kendinizi hastalığa sürüklüyorsunuz...

Bütün konuyu okudum ve bir şey söylemek istiyorum:

Ya arkadaşlar,

Biz bu şekilde bu kıza tepki gösteriyoruz ama... Ben bir yerde okumuştum. Herkes psikolojik şiddete uğrayabilir ve bazen en güçlü insanlar dahi çekip gidemeyebilirmiş. Bizim "sen hak ettin" vb söylemlerimiz bu insana yardımcı olmuyor. Aksine bir dahaki sefere alacağı tepkiden çekinip değil bir arkadaşına, anonim isimle bir foruma bile yazamaz hale geliyor çekindiği, utandığı için. Ve kimseye anlatamadığı için de çektiklerini, o ilişkiye daha çok sarılıyor, izole oluyor... Burada ezilen tarafı suçlamayı bırakalım. Evet yaptığı akıl karı değil, evet iyi niyetliyiz, ona hayret ediyoruz, mutlu olmasını istiyoruz ama sonuç ne? Amaç bu insana kızmak mı yoksa ona yardım etmek mi?

Arkadaşım belli ki bu adamı terk etmeye korkuyorsun. Ama yalnız değilsin. Böyle şeyleri zannedilenden fazla insan yaşıyor, çekiyor. Bu durumdan çıkmak da gözünde büyüttüğün kadar zor değil. Burda haklı olan, masum olan taraf sensin, o değil. O aldatan, şiddet uygulayan taraf. Ve inan ki böyle bir nişanı atmana sandığından çok insan destek olur. Sen yeter ki yaşadıklarını ailenle, etrafınla paylaş. O zaman herkes arkanda durur.

Hakkında hayırlısı.

Aynı şeyleri yaşayan biri... Ne kadar güzel yazmış. Konu sahibi bence hiçbir mesajı görme bunu oku yeter.

eski nişanlından o ayırmamış. sen şimdikini tercih edip eskisini sepetlemişsin. kimseye suç atma şimdi

bence nişanlın benim için onu bıraktıysa, benide bi başkası için bırakır diye kafada kurup kurup psikopata bağlamış

Ya bu konuya çok yorum yaptım psikopat gibi biliyorum ama konu bana çok dokundu... Ondan yorum yapmam lazım. Bence bu dediğiniz yanlış. Kadın 7 senedir biriyle berabermiş. Sevmiyormuş ayrılmış. O esnada buna aşık olmuş. Arkasından iş çevirmemiş, bir şey yapmamış. İnsanın fikri değişebilir. Hatta bence iyi etmiş kurtarmış eski nişanlısını, zoraki evlense onu da mutsuz edecekti...

Konu sahibinin geçmişinde bir şey yok bence. 7 senelik ve bitmiş bir ilişki var. Şu anki insanın "geçmişin bana acı veriyor" diyip de aldatması ise çok iğrenç. Çünkü ortada acı verecek bir geçmiş yok. Bu kadın nişanlısını aldatmış mı? Nişanlısına çalışmayı yasak mı etmiş, dövmüş mü? Dolandırmış mı? Nişanlısıylayken metres mi tutmuş? Hayır, ortada 7 senelik ilişkisinden sonra artık sevmediğini fark edip ayrılan ve başkasıyla beraber olan bir kadın var. Bunda da ayıp bir şey yok bence.

Konu sahibi temiz, dürüst bir insan. Şu anki nişanlısı ise yüzsüz.

Konu sahibi konuyu actigi gunden beri hic yorum yapmamis. Keske burada kendisi icin endiselenen vakit ayiran insanlara bir durum bilgisi verse.

detay bilemem ki kardeşceyzim. kendisi demiş eski nişanlımdan da bu ayırdı zaten diye. ona istinden yazdım.

kaldı ki birebir tanıdğımız insanlar bile hayalkırıklığına uğratabiliyorken, tanımadığınız bi insanın temiz ve dürüst olduğundan nasıl emin olabiliyorsunuz? (konudan ve konu sahibinden bağımsız soruyorum bunu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…