- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
-
- Konu Sahibi theteacher
Bu dengesizle evlenmekte kararlı mısın?Iyi geceler..
Konum oyle uzun ve suan kendimi oyle yalniz hissediyorm ki...neresinden ne anlatacgmi bile bilemiyorm..3 yıllık ilişkim 8 aylik nişanlılık dönemimiz var..nikaha bir ay dugune 3 ay var...cok sancili bi sevgililik dönemimiz oldu cok çektirdi bana..cok kiskanc...ben önceden nisanliydim nisan attim bunu sindiremedim hic..hep kavgalar hep üzüntü sonra birgun evlenelim dedi tamamen ümidi kestiğini bi kavga sonrasi..tamm dedim..istemeler nisanlar ama hep korktum yine eski defterleri açacak diye..korka korka 8 ay oldu hersey iyi gelinligimi bile aldim eve koydum ceyizimi duzdum asker yolu bekliyorum derken dün tuhaf bi nedenle yine eskiye ait..kavga çıkardı..ben alttan alıyorum tabi hep..oyle dedi boyle dedi soguk tavırlar teli yuzume kapatmaları arıyorum açmıyor..dedim amacın ne ayrılmak.mi? Evet dedi..olmuyormus gecmisi unutamiyormus..yok eski numarami neden degistirmemisim hala...durum bu...üstüne aramadi..ben aradim..bana bir sey sorma biraz kafayı dinleyecgm dedi tamam dedim..simdi durumum ne ben de bilmiyorum..Konu cok uzun olay.cok..dertleşmeye gelen olursa anlatirim..özetle bekliyorum ve cok aci cekiyorm..
Peki sen neyi bekledin Allah aşkına!?3 yil bu yolda curudum...lekesiz beyaz yüzüm simdi egzamadan geçilmiyor...hastalığına uzulecek fırsatım bile olmuyor
Iyi geceler..
Konum oyle uzun ve suan kendimi oyle yalniz hissediyorm ki...neresinden ne anlatacgmi bile bilemiyorm..3 yıllık ilişkim 8 aylik nişanlılık dönemimiz var..nikaha bir ay dugune 3 ay var...cok sancili bi sevgililik dönemimiz oldu cok çektirdi bana..cok kiskanc...ben önceden nisanliydim nisan attim bunu sindiremedim hic..hep kavgalar hep üzüntü sonra birgun evlenelim dedi tamamen ümidi kestiğini bi kavga sonrasi..tamm dedim..istemeler nisanlar ama hep korktum yine eski defterleri açacak diye..korka korka 8 ay oldu hersey iyi gelinligimi bile aldim eve koydum ceyizimi duzdum asker yolu bekliyorum derken dün tuhaf bi nedenle yine eskiye ait..kavga çıkardı..ben alttan alıyorum tabi hep..oyle dedi boyle dedi soguk tavırlar teli yuzume kapatmaları arıyorum açmıyor..dedim amacın ne ayrılmak.mi? Evet dedi..olmuyormus gecmisi unutamiyormus..yok eski numarami neden degistirmemisim hala...durum bu...üstüne aramadi..ben aradim..bana bir sey sorma biraz kafayı dinleyecgm dedi tamam dedim..simdi durumum ne ben de bilmiyorum..Konu cok uzun olay.cok..dertleşmeye gelen olursa anlatirim..özetle bekliyorum ve cok aci cekiyorm..
Arkadaşım kendine gel lütfen. Sen mutsuz olmak için sürekli psikolojik baskı ve psikolojik şiddet uygulasın diye mi evleniyorsun bu adamla. İnsan mutlu olmak ,huzur bulmak güvenerek sırtını birine yaslamak için evlenir,Herkes nişanlanıp ayrılabilir,evlenmek kadar ayrılmak da normal bu hayatta. Sen şimdi ikinci nişanı atarsam ayıp olur diye mi üzülüyorsun. Evlenip ayrılanlar hayata küssün o zaman. Altı üstü nişanlısın, ne yaşamış olursan ol,yalnızlığa alışırsın ama sürekli şiddete, kıskançlık krizlerine,psikopat bir kocaya en fazla 2-3 sene dayanırsın,sonrasında yeter artık dersin. Ailenle konuş durumu anlamalarını sağla. Evlenip ayrılman daha kötü olur,nişanı at gitsin. Ailen seni şimdi affeder ama bu adamla evlenip yarın bir gün mutsuz olduğunda ilenin evine dönecek yüzün bile olmaz. Eşya dediğin üç kuruş ama ömür dediğin paha biçilemez bir şey. Bugün sürekli başına bunu kalkan yarın dayağını eksik etmez üstünden!!! Bak öğretmenmişsin,başka bir yere iste tayinini git uzaklaş ondan yeni bir hayat kur kendine,inan bana bir süre sonra her şey kendiliğinden yoluna girecek.
Simdi senin yapman gereken ona ben de kendimi dinledim ve senin icin ne kadar taviz verdigimi anladim ama aslinda hic gerek yokmus diyeceksin. Cunku sen ona karsi eksik ve muhtac degilsin. Kendini silkele ve eski gucunun farkina var. Ben sadece seni sevdigim icin sana katlandim ama artik sevgim de sana katlanmaya yetmiyor de. Sen beni aldattigin halde brn seni kabule etmisken sen hangi yüzle benim gecmisimi sorguluyorsun de. Haklisin biz evlenmemeliyiz zamaninda farkina varamadim ama beni aldatan adamla evlenmek aptallik falan de. Bak bunlari ilk etapta sirf gururdan bile soylesen zamanla kendinin farkina varirsin.
Askindan olsen bile bi laflarin uzerine arama onu. Cunku insan be kadar hakli oldugunu da bilse oyle bir an oluyor ki yaninda istiyor onu varligi bile guven veriyor.
Simdi sapasaglam karsina gecip resti cekmezsen ayaklar altina alinan hep sen olacaksin. Simdi resti cekersen sonuc olumlu veya olumsuz ileride mutlu olan sen olacaksin.
eski nişanlından o ayırmamış. sen şimdikini tercih edip eskisini sepetlemişsin. kimseye suç atma şimdiYoo eski nisanlimdan da bu ayirdi...eskimiş bi iliskimiz vardi..karsima cikti asik etti beni kendine sonra gecmisin de gecmisin dedi durdu bir sey var gibi..halbuki herseyi biraktim ona gittim...o kadar fedakarlik yaptim ki..ailem hic isyemedi herkesi karsima aldim...
eski nişanlından o ayırmamış. sen şimdikini tercih edip eskisini sepetlemişsin. kimseye suç atma şimdi
bence nişanlın benim için onu bıraktıysa, benide bi başkası için bırakır diye kafada kurup kurup psikopata bağlamış
detay bilemem ki kardeşceyzim. kendisi demiş eski nişanlımdan da bu ayırdı zaten diye. ona istinden yazdım.Ya bu konuya çok yorum yaptım psikopat gibi biliyorum ama konu bana çok dokundu... Ondan yorum yapmam lazım. Bence bu dediğiniz yanlış. Kadın 7 senedir biriyle berabermiş. Sevmiyormuş ayrılmış. O esnada buna aşık olmuş. Arkasından iş çevirmemiş, bir şey yapmamış. İnsanın fikri değişebilir. Hatta bence iyi etmiş kurtarmış eski nişanlısını, zoraki evlense onu da mutsuz edecekti...
Konu sahibinin geçmişinde bir şey yok bence. 7 senelik ve bitmiş bir ilişki var. Şu anki insanın "geçmişin bana acı veriyor" diyip de aldatması ise çok iğrenç. Çünkü ortada acı verecek bir geçmiş yok. Bu kadın nişanlısını aldatmış mı? Nişanlısına çalışmayı yasak mı etmiş, dövmüş mü? Dolandırmış mı? Nişanlısıylayken metres mi tutmuş? Hayır, ortada 7 senelik ilişkisinden sonra artık sevmediğini fark edip ayrılan ve başkasıyla beraber olan bir kadın var. Bunda da ayıp bir şey yok bence.
Konu sahibi temiz, dürüst bir insan. Şu anki nişanlısı ise yüzsüz.