- 12 Ocak 2012
- 2.946
- 5.312
-
- Konu Sahibi theteacher
Arkadaşım ne yaptın sen böyle kendine? ne mecburiyetin var da kendini bu kadar ezdiriyorsun şu anda böyleyse bu adam Allah korusun evlenince bırak dışarı çıkarmayı perde açtırıp camdan baktırmaz seni... aramıyormuş bırak aramasın sen şükret bence daha ileri gitmeden gördün nasıl biri olduğunu Allah yardımcın olsun bir an önce kurtul bence bu durumdan ve kendine gelBana oyle şeyler yasattiki sundum..hata yapacgm diye korkar oldum..beni aldattı da..ben onu hic aldatmadim..isi birak dedi biraktim..sekiz aydır evdeyim..disari bile cikmiyorum yanlis anlamasin diye ..adım atarken izin istiyorm..ama hasbelkader telin meşgul calsa baska biriyle mi gorusuyor kafasına giriyor
böyle hayat mı geçer ama? her adımın hesabı mı verilir? sen ne zaman "yeter artık" diyeceksin?Bana oyle şeyler yasattiki sundum..hata yapacgm diye korkar oldum..beni aldattı da..ben onu hic aldatmadim..isi birak dedi biraktim..sekiz aydır evdeyim..disari bile cikmiyorum yanlis anlamasin diye ..adım atarken izin istiyorm..ama hasbelkader telin meşgul calsa baska biriyle mi gorusuyor kafasına giriyor
Böyle devam et evlen sen bu adamla....Bana oyle şeyler yasattiki sundum..hata yapacgm diye korkar oldum..beni aldattı da..ben onu hic aldatmadim..isi birak dedi biraktim..sekiz aydır evdeyim..disari bile cikmiyorum yanlis anlamasin diye ..adım atarken izin istiyorm..ama hasbelkader telin meşgul calsa baska biriyle mi gorusuyor kafasına giriyor
Geçmişini bir kere bile ağzına aldıysa onu artık unutamaz o adam. Çünkü paranoyak olmuş.
yazacaklarımı yazmışsınız ha bide şimdiki nişanlısı haklı demiyorum tasvip etmiyorum ama eski nişanlınında ahını unutmamak lazım. Şimdi konu sahibi nişanlım beni başka kıza aşık olup terketti deseydi burda ne belalar okunurdueski nişanlınızdan şimdiki için ayrılmışsınız, şimdikindende bir başjası için ayrılırsınız diye şupeleniyordur belkki.
bn olsam bnde boyle duşunebilirdim.
bu yaptığınızı doğru bulmadım
Son yazdığınız için haklı olabilir. Ama o da seni kötü görüyorsa bile nişanlı olan kıza baktığını düşünsün önce. Tencere dibin kara... Bence ilişkiniz zaten yanlış başlamış, şimdi de güven sorununuz var. Temiz bir sayfa, içinde sadakat ve güven olan bir ilişki açmalısınız kendinize.Bana oyle şeyler yasattiki sundum..hata yapacgm diye korkar oldum..beni aldattı da..ben onu hic aldatmadim..isi birak dedi biraktim..sekiz aydır evdeyim..disari bile cikmiyorum yanlis anlamasin diye ..adım atarken izin istiyorm..ama hasbelkader telin meşgul calsa baska biriyle mi gorusuyor kafasına giriyor
Evli biri olarak konuşuyırum; çok üzülürsün evlenirsen. Böyle bir hayatı kendine yaşatma lütfen. O dönse de sen dönme. Geçecek üzüntülerin yeniden başlayacaksın. Evlenip ayrılman daha daha kötü. Umarım hakkında hayırlısı olur. Ona muhtaç değilsin sen bunh kafandan çıkartma.Bana oyle şeyler yasattiki sundum..hata yapacgm diye korkar oldum..beni aldattı da..ben onu hic aldatmadim..isi birak dedi biraktim..sekiz aydır evdeyim..disari bile cikmiyorum yanlis anlamasin diye ..adım atarken izin istiyorm..ama hasbelkader telin meşgul calsa baska biriyle mi gorusuyor kafasına giriyor
Iyi geceler..
Konum oyle uzun ve suan kendimi oyle yalniz hissediyorm ki...neresinden ne anlatacgmi bile bilemiyorm..3 yıllık ilişkim 8 aylik nişanlılık dönemimiz var..nikaha bir ay dugune 3 ay var...cok sancili bi sevgililik dönemimiz oldu cok çektirdi bana..cok kiskanc...ben önceden nisanliydim nisan attim bunu sindiremedim hic..hep kavgalar hep üzüntü sonra birgun evlenelim dedi tamamen ümidi kestiğini bi kavga sonrasi..tamm dedim..istemeler nisanlar ama hep korktum yine eski defterleri açacak diye..korka korka 8 ay oldu hersey iyi gelinligimi bile aldim eve koydum ceyizimi duzdum asker yolu bekliyorum derken dün tuhaf bi nedenle yine eskiye ait..kavga çıkardı..ben alttan alıyorum tabi hep..oyle dedi boyle dedi soguk tavırlar teli yuzume kapatmaları arıyorum açmıyor..dedim amacın ne ayrılmak.mi? Evet dedi..olmuyormus gecmisi unutamiyormus..yok eski numarami neden degistirmemisim hala...durum bu...üstüne aramadi..ben aradim..bana bir sey sorma biraz kafayı dinleyecgm dedi tamam dedim..simdi durumum ne ben de bilmiyorum..Konu cok uzun olay.cok..dertleşmeye gelen olursa anlatirim..özetle bekliyorum ve cok aci cekiyorm..