Cidden bir derdim var forum :(

ADam seni aldatmış.
İşten çık demiş çıkmışsın.
İzin isteyerek yaşıyorsun.

Daha ne yapmasın ki allah aşkına ?

ADamın avcunun içindesin ne yaparsa yapsın bırakmamışsın hala niye böyle diyorsun.

Yani arkadaşlar ben anlamıyorum niye bu kadar prim veriyorsunuz ? Niye bu kadar fedakarsınız ? Niye bu kadar kendinize saygı duymuyorsunuz ? Deli oluyorum böyle konulara böyle adamlara yüz veren her istediğini yapan kadınlara.

Bak sana çok net söylüyorum bu adam sana dayak atıcak ilerde. Eminim.

Bana oyle şeyler yasattiki sundum..hata yapacgm diye korkar oldum..beni aldattı da..ben onu hic aldatmadim..isi birak dedi biraktim..sekiz aydır evdeyim..disari bile cikmiyorum yanlis anlamasin diye ..adım atarken izin istiyorm..ama hasbelkader telin meşgul calsa baska biriyle mi gorusuyor kafasına giriyor
Arkadaşım ne yaptın sen böyle kendine? ne mecburiyetin var da kendini bu kadar ezdiriyorsun şu anda böyleyse bu adam Allah korusun evlenince bırak dışarı çıkarmayı perde açtırıp camdan baktırmaz seni... aramıyormuş bırak aramasın sen şükret bence daha ileri gitmeden gördün nasıl biri olduğunu Allah yardımcın olsun bir an önce kurtul bence bu durumdan ve kendine gel

Bana oyle şeyler yasattiki sundum..hata yapacgm diye korkar oldum..beni aldattı da..ben onu hic aldatmadim..isi birak dedi biraktim..sekiz aydır evdeyim..disari bile cikmiyorum yanlis anlamasin diye ..adım atarken izin istiyorm..ama hasbelkader telin meşgul calsa baska biriyle mi gorusuyor kafasına giriyor
böyle hayat mı geçer ama? her adımın hesabı mı verilir? sen ne zaman "yeter artık" diyeceksin?

Geçmişini bir kere bile ağzına aldıysa onu artık unutamaz o adam. Çünkü paranoyak olmuş.

Böyle devam et evlen sen bu adamla....:KK43:hay Allah ya ,kendinize garazınızın var acaba ..yada hiçmi sevmiyorsun kendini
Bak evlenmeden dünyayı dar etmiş sana ,evlenince herşey toz pembe olucak diye bekleme

bu asker olan erkeklerede bir haller oluyor nedense

eski nişanlınızdan şimdiki için ayrılmışsınız, şimdikindende bir başjası için ayrılırsınız diye şupeleniyordur belkki.
bn olsam bnde boyle duşunebilirdim.
bu yaptığınızı doğru bulmadım
yazacaklarımı yazmışsınız ha bide şimdiki nişanlısı haklı demiyorum tasvip etmiyorum ama eski nişanlınında ahını unutmamak lazım. Şimdi konu sahibi nişanlım beni başka kıza aşık olup terketti deseydi burda ne belalar okunurdu

Senin daha önce nişanlanmış olman bir kusur değilki o kapattıkça arıyorsun düşünücem dediğinde tamam diyorsun. Böle yapıp kendini ezdirme lütfen. Asla arama arayıncada deki bak bu hareketin beni de düşündürdü ben biraz düşünmek istiyorum. Otur sende düşün. Evet ben önceden nişanlandım bunu kabul edip susacaksan ararsın oturup tekrar konuşuruz. Eger bende(!) tekrar sana sırtımı yaslayacağıma güvenebilirsem evliliği o zmn düşünürüz. Ha ona gelmesse bunlar zaten şanslısın. Bunu başına kakan, kaba davranan , zoru görünce kaçan adam olsa nolur olmasa nolur.

Son yazdığınız için haklı olabilir. Ama o da seni kötü görüyorsa bile nişanlı olan kıza baktığını düşünsün önce. Tencere dibin kara... Bence ilişkiniz zaten yanlış başlamış, şimdi de güven sorununuz var. Temiz bir sayfa, içinde sadakat ve güven olan bir ilişki açmalısınız kendinize.

en başından hata yapmışsın arkadaşım ilk ilişkin uzun sürdü diye nişanlanmak zorunda değilsinki beni ilgendirmez ama şimdiki nişanlın eski nişanlınla cinsel anlamda mı birlikte oldun olduysan bu sebepten mi çok takıldı bu konuya? ve seni aldatmış bunu bile bile hem devam ediyorsun hemde evden çıkmamaya varana kadar her dediğini yapıyorsun sence bu mantıklı mı? gözünü aç allah aşkına şu 3 günlük dünyada bu kadar sıkıntı yaşamana değer mi.ayrıl bir an önce ve yoluna bak.

Arkadaşım kendine gel lütfen. Sen mutsuz olmak için sürekli psikolojik baskı ve psikolojik şiddet uygulasın diye mi evleniyorsun bu adamla. İnsan mutlu olmak ,huzur bulmak güvenerek sırtını birine yaslamak için evlenir,Herkes nişanlanıp ayrılabilir,evlenmek kadar ayrılmak da normal bu hayatta. Sen şimdi ikinci nişanı atarsam ayıp olur diye mi üzülüyorsun. Evlenip ayrılanlar hayata küssün o zaman. Altı üstü nişanlısın, ne yaşamış olursan ol,yalnızlığa alışırsın ama sürekli şiddete, kıskançlık krizlerine,psikopat bir kocaya en fazla 2-3 sene dayanırsın,sonrasında yeter artık dersin. Ailenle konuş durumu anlamalarını sağla. Evlenip ayrılman daha kötü olur,nişanı at gitsin. Ailen seni şimdi affeder ama bu adamla evlenip yarın bir gün mutsuz olduğunda ilenin evine dönecek yüzün bile olmaz. Eşya dediğin üç kuruş ama ömür dediğin paha biçilemez bir şey. Bugün sürekli başına bunu kalkan yarın dayağını eksik etmez üstünden!!! Bak öğretmenmişsin,başka bir yere iste tayinini git uzaklaş ondan yeni bir hayat kur kendine,inan bana bir süre sonra her şey kendiliğinden yoluna girecek.

Niye size çektiren bi insanın evlilik teklifini kabul edersiniz ki? Ömür boyu böyle diken üstünde yaşamaktansa bitirin kurtulun.

Evli biri olarak konuşuyırum; çok üzülürsün evlenirsen. Böyle bir hayatı kendine yaşatma lütfen. O dönse de sen dönme. Geçecek üzüntülerin yeniden başlayacaksın. Evlenip ayrılman daha daha kötü. Umarım hakkında hayırlısı olur. Ona muhtaç değilsin sen bunh kafandan çıkartma.

Iyi geceler..
Konum oyle uzun ve suan kendimi oyle yalniz hissediyorm ki...neresinden ne anlatacgmi bile bilemiyorm..3 yıllık ilişkim 8 aylik nişanlılık dönemimiz var..nikaha bir ay dugune 3 ay var...cok sancili bi sevgililik dönemimiz oldu cok çektirdi bana..cok kiskanc...ben önceden nisanliydim nisan attim bunu sindiremedim hic..hep kavgalar hep üzüntü sonra birgun evlenelim dedi tamamen ümidi kestiğini bi kavga sonrasi..tamm dedim..istemeler nisanlar ama hep korktum yine eski defterleri açacak diye..korka korka 8 ay oldu hersey iyi gelinligimi bile aldim eve koydum ceyizimi duzdum asker yolu bekliyorum derken dün tuhaf bi nedenle yine eskiye ait..kavga çıkardı..ben alttan alıyorum tabi hep..oyle dedi boyle dedi soguk tavırlar teli yuzume kapatmaları arıyorum açmıyor..dedim amacın ne ayrılmak.mi? Evet dedi..olmuyormus gecmisi unutamiyormus..yok eski numarami neden degistirmemisim hala...durum bu...üstüne aramadi..ben aradim..bana bir sey sorma biraz kafayı dinleyecgm dedi tamam dedim..simdi durumum ne ben de bilmiyorum..Konu cok uzun olay.cok..dertleşmeye gelen olursa anlatirim..özetle bekliyorum ve cok aci cekiyorm..

sadece eskiden nişan atmanızı mı sorun ediyor?

X