Cidden bir derdim var forum :(

Arkadasim nerdeyse cogu yorumu okudum diyebilirim yalniz kafama takilan bisey var.

Demissin ki kRsima cikti o ayirdi asik etti vs. Tamam olabilirsin asik tabikide bu senin hayatin.

Sonra demissn ki 7 yillik iliskiydi eskimisti nisami gorev gibi gorduk 10 GUN surdu buraya kadarda tamamim ben.

Ama anlamadigim nokta sen nnisanlandin bu cocuk karsina cikti senin 10 gun suren bi nisanda bu cocuk seni ne ara ayirdi sen 10 gunde 7 yillik iliskiyi nasil bitrdn ne ara ayirdi ne ara tanidin ne ara sevdin asik etti asik oldun. Hepi topu 10 gun nisanli kalmissn ve suan ki nisanlinin ayirdigini soyluyosun.. Ben buna takildm niyeyse. Eger bu durumda ben nisaninlinin yerinde olsaydm 7 yillik iliskiyi 10 gunde silen bi kadinla evlenmeyi gozden gecirirdim sanirim bende.. O adamin icini kurt kemiriyodur smdi kafasinda bin tilki dolaniyodur bence.

goz gore gore, bile bile bu evliligi yapacakmisin?

arkadaşım sana ne yazacağımı bilemedim
son bir tavsiye verebilirim sanırım, dahasını dediğin gibi algılayamıyorum çünkü

bence sen önce kendinle yüzleşmelisin, nişanlınla değil
neden silkinemediğini bir çözmen lazım
nedir seni korkutan?

2. kez nişan atacak olmak mı?
varsın olsun, senden, geleceğinden, Allah kısmet ederse upuzun yaşayacağın yıllardan değerli mi? kim verecek bu yılları sana geri?

ilk nişanlını bu adam için terketmiş olmak mı?
olsun
zaten duyguların bitmiş ki başkasından etkilenmişsin (sen erkek olsaydın da aynı şeyi savunurdum, ayrım yapmıyorum)
aldatmamışsın ya
duygularının bittiğini, başkasından etkilendiğini farkedip ayrılmışsın işte

annem babam ne der mi?
ne derlerse desinler, senden önemli mi?

onsuz kalmak mı?
sence sen şu anda onunla mısın? onun sevgisini hissediyor musun ki?

bence sen otur, kendini yaz bir kağıda (hep yazmanın düşünmekten çok farklı olduğunu savunmuşumdur)
neden korkuyorsun, ne için korkuyorsun
madde, madde
sonra hepsini hallet, teker teker

yok yapamıyorsan, bence kendini bu kadar "yok" saymaya razı olduğun için psikolojik destek almayı dene
bu kadar bilinçliyken tüm bunları yaşamayı seçtiğin için davranışların normal gelmiyor bana

ha bir de
bence "öğretmen" olduğunu hatırla
senin bu hayatta bir misyonun var
sen çocuklara (veya gençlere) sadece derslerinde değil, hayata bakış açılarında da örnek ve yol gösterici olmalısın

ne diyeyim, umarım mutlu olursun

Nisanım on gun sürdü..sında nisanın olmasını da istememiştim oldu neyse...olmadan iki ay kadar önce icimde hic sevgi kalmadığını böyle mutlu olamayscgmi anladım..ayrilalim dedim kabullenemedi... Nişanı yapmayalım bi süre ayri kalalım dedim dugun stresidir dedi..ailem yedi yildir görüştüğümü biliyordu ben artik sevmiyorm diyemedim o an ama demeliydim..bu nişanlımı geldi aklımda yoktu dolandı peşime sevdirdi kendini belki duygusal boşluk bilmiyorm..sonra durumu anlattım ına benim durumum bu bak açıkça anlattim bu iş zir..yarin birgun başıma kalma dedim tamam dedi ben seni seviyorum dedi..skntili bir nisan oldu attim atmasına ama hicbirsey iyi olmadi sonra

Tesekkr ederim...sanirim söylediklerinin hepsinden ayri ayri korkuyorm..belki bazilarindan daha cok..otuz yaşındayım iki nisan var mazimde..hep başarısızkik gözyaşı huzursuzluk mutsuzluk sanirim birkez olsun basarabilmk istiyorum..öğretmenlik kendimi özgür hissettiğim tek sey..tahtanin onu..cocuklarim..herseyi unuttuğum tek yer..simdi ondan da mahrumum gerci...ama ya batar ta çıkar bi yerdeyim zaten....cok Tesekkr ederim

Anladim. Biraz seri gelismis muhtemelen boslukta sigindiniz ve snra baglandiniz nisanliniza belkide.. Ama sen bu isten don geri olmaz o adamla bence yani az onceki mesajmdada duzenleme yapcaktim ama sen alintiladin. Yani sen haklida olsan haksizda olsan o adam buna takilmis midesi bulanmis. E seninde isitip isitip onune koyuyomu? Evet koyuyo.. Bugun duzelse bile bunu 1 kere yaptiysa mutlaka tekrarida olcaktir. Kim ne der diye sakin dusunmeyn nisan atmak kotu bisey degil. En azindan bosanmak kadar yaralamaz insani diye dusunuyorm.

Bu kadar taviz verirseniz adam o hakları kendinde bulur hatta çok daha fazlasını da yapar. Siz evlenmeyi değil de kendinizi savunmayı ezilmemeyi kendinizi ezdirmemeyi düşünün bence. Bir erkek için hayatınızı hapse çevirmişsiniz.

Kisi kendinden bilir işi derler
Şuanki nişanlın aldatmış ve aldatma potansiyeli olan yani aldatmaya da devam edecek olan biri olduğu için sürekli senden şüphelenip seni kısıtlayıp cendere altına alıyor

Sen de bunların farkındasın 30 yaşında iki nişan atmış biri olmak istemiyorsun ama afaki ortada evlenirsen büyük hata yapacak olman..

Evet üç yildir yasadigim bu..manastira kapali rahibe olsam agzimla kus tutsam ki neredeyse tuttum..isitip ısıtıp getiriyor onume

Aynen oyle..ben hicbir zaman onu aldatmadim ki şüpheleniyor..onu yakalayan hep bendim...sebebi de hep ben geçmişinden dolayı ona cok aci veriyormusum...benim durumumu da iyi ozetlemissin ama ne olursa olsun bi de cok fazla sevgim var..bu insan sevilir mi dersiniz cok diyenim oldu ama seviliyor ışte

Kendi hatalarına kılıf uydurmak icin senin gecmisini kullanıyor
Senin yüzüne vurulacak bir şeyin yok aslında

O sevgi?
Kadınlar neden efendi insanlara değil de böyle kendine acı çektiren erkekleri sever?
Bu neden hep böyle?

Eski nişanlın efendi biri miydi?

:) cok dogru tespit..eski nişanlım cok efendiydi..bunu ben de hep merak ettim bigun basimada geldi...cok sorunlu bi psikolojisi var...sürekli suçlayıcı..aslinda onu sevmekten baska hiçbir sey yapmadım ama ne zaman bi hatasını ortaya çıkarsam eskisinden daha öfkeli daha baskın oldu

işten çık dedi diye işten çıkarsan dışarı çıkarken izin alırsan çocuk gibi her dediğini alttan alırsın bir tarafları kalkar tabii dik durup biliyordun nişan attığımı şimdi ne bu tantana diyemediğin sürece hep böyle devam eder.. kızlarımızın ciddi bir özgüven sorunu var ne yazık ki..

hemen iyi bir iş bul kendine, istediğin zaman çık gez evleniyorsan diye köle olacak değilsin. böyle tiplere de daha fazla prim vermeyin.. geçmişi unutamıyormuş kim bilir kendi geçmişinde ne haltlar yedi de seni de öyle zannediyor. doğru değil bu..

Ne demeli simdi kendi kararlarin kendin sonuclarina katlanirsin
Sen de farkindasin her seyin ister aci cekmeye devam et ister etme

Ama sanki eski nisanlinin ahını da almissin efendi biriymiş de

Arkadaşlar gayet güzel yorum yapmışlar senin için bile bile artık lades mı diyeceksin ..?

nerden buluyorsunuz bu ergen beyinleri ya

Devam et, guzel yoldasin..adim atarkende izin iste o sana dsha cok kiymet verir boylelikle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…