Cidden bir derdim var forum :(

sakın evlenme...hazır ayrılmışsınız geri dönme...çok çekersin..evlenince boşanmak daha zor..

şu kk kadınlarının konu sahiplerini düşündüğü kadar konuyu açanlar kendilerini düşünse dünya güllük gülistanlık olurdu valla

7 sayfa yazılmış çok güzel öneriler sunulmuş ama yazdıklarından çıkardığım sonuç bence konuyu açan,nişanlısı gel dediği anda ona geri dönecek.aha da buraya yazıyorum.

insanlar cellatlarına aşık olmaktan ne anlıyor bi bilsem

Sizin hiç kendi fikriniz, hayatınıza dair kendi adımınız yok mu?

Ayrılalım dese ayrılacak, evlenelim dese evleneceksiniz.
İşten çık, tamam; dışarı çıkma, tamam...
Sizin verebilirdiğiniz bir karar var mı?

ALLAH rızası için değil de onun için kapanırsan bunun hesabını ALLAHa nasıl vereceğini sorsaydın?

bu arada bence de bir an önce ayrıl, zira evlenirsen bi de çocukla ayrılmak zorunda kalırsın. sonrası senin için daha da zor olur. evlendiğinde onunla yaşayamayacağını anlayıp, boşanmaya karar vereceksin zaten. sevgiliyken bile aldatan, evliyken aldatmaz mı sanıyorsun anlamadım?

Seni çok iyi anlıyorum. Kendi hikayemi ben anlatayim sana. Universitede iken bi iliskim vardi okul bitti herkes memleketine gitti ise girdik vs. Araya mesafe girince daha mantikli davranabiliyorsun. Ben o kisinin benim mantigima uyup uymadigini sorgular iken bir is arkadasimin mantigina tavrina hayran oldum. Nihayetinde eski ilişki bitti ve is arkadasi ile gorusmeye basladik. Ben ona herseyi acik acik anlattim ve senden hoslaniyorum dedim. O da benim senin yasadiklarini kabullenmem kolay degil olmaz dedi. Tamam dedim ama sonra yapamiyorum deyip karşıma cikti ve birlikteligimiz basladi. Ben onu cok sevdim fikurlerine dusuncelerine hep hayrandim. Bana cok deger verdi ve bunu cok iyi hissettirdi ama 15 gunde bir ben yapamiyorum kabullenemiyorum gecmisi deyip kendince bitiridi max 2 gün sonra sensiz yapamiyorum deyip karşıma cikardi. Ben de ayni senin gibi kendimden cok taviz verdim. Yolda yururken karsima bile bakmadim restorana gitsek garsona siparis vermedim aradiginda kazara telefonum mesgul calsa bitmistim ben. Samimi oldugum arkadaslarmla dahi gorusmem yasakti resmen. Askere gitti gece gunduz telefonun basinda bekledim arayip duymazsam kiziyor diye. Aradan aylar gecti ben onun icin neler yaptim neler hem de ailemden gizli sakli hep. Sonucta bir gun yine kabullenemiyorum ayrilalim dedi askerliginin bitmesine 1 ay falan kala. Tamam dedim canima tak etti zaten senin bana bu namussuzmusum gibi bakis açın ben cahil degilim beni asagiladigin yeter artik dedim. 1 hafta aramadi 1 hafta sonra deli gibi gece gunduz aradi ama ben kararim kesin sana donmeyecegim dedim. Yeminler etti sozler verdi telefonda dinlemedim bile onu. Sonunda arama artik beni yoksa ailene ulasip oglunuz beni rahatsiz ediyor derim dedim. Annesinin numarasini yolladi istedigin zaman ara diye ve bir gun canima tak ettirdi annesini aradim ogluna soyle beni rahat biraksin huzurumu bozuyor gece gunduz ariyor dedim. Annesi aramis wger vir daha kizi arayip rahatsiz edersen hakkimi helal etmem demis bana msj atti seni bir daha aramayacagim diye cidden aramadi. Ama askerden geldigi gun karşıma cikti ve evlenelim dedi ben de gecmisi aorguladigin surece ben seninle bir yola girmem dedim yeminler etti sozler verdi aradan bi kac ay gecti ve nişanlandik. Sadece bir kez nişanlı iken bir kavga aninda imada bulundu ve o imada bulunur bulunmaz yuzugu masaya koyup kalktim arkamadan geldi yalvardi ozurler diledi. Eger bir daha biyle bir imada bulunursan emin ol bu yuzuk parmagimdan cikip gider nerede ne kosulda olursak olalim dedim. Sonuc: (Allah bozmasin) 9 ay nisanli kaldik 8 da aylik evliyiz o konu kapandi gitti. Niye mi cunku ben tavrimi cok net koydum. Ben bi namuzsuzluk yapmadim ve sana herseyi durustce anlattim ama sen bana hep supheyle baktin. Bundan sonra kaliplara giren kiz yok artik ben eskiden nasil yasiyorduysam simdi de ayni yasayacagim sen kabul ediyorsan yanimda olursun yoksa herkes kendi yoluna dedim. Inatci bir insanimdir ve birseyi yaparim dediysem sonucu ne olursa olsun yaparim. O da bunu cok iyi bilir cunku aylarca goz yasi doke doke yaaadigi ask acisi ogretti ona bunu.

ettiğinizi buluyorsunuz

Evlenince sihirli degnek mi degecek saniyorsunuz?
Gene yuzunuze vurucak sancili bir donem ama bitmeli bu iliski...

Esku nişanlınızı bu adam için mi terk ettiniz? Geçmişinizi sorun yapan bu adam siz nişanlıyken size mi asıldı yani?

Eski nişanlınızın ah'ı çıkıyor olmasn?

Simdi senin yapman gereken ona ben de kendimi dinledim ve senin icin ne kadar taviz verdigimi anladim ama aslinda hic gerek yokmus diyeceksin. Cunku sen ona karsi eksik ve muhtac degilsin. Kendini silkele ve eski gucunun farkina var. Ben sadece seni sevdigim icin sana katlandim ama artik sevgim de sana katlanmaya yetmiyor de. Sen beni aldattigin halde brn seni kabule etmisken sen hangi yüzle benim gecmisimi sorguluyorsun de. Haklisin biz evlenmemeliyiz zamaninda farkina varamadim ama beni aldatan adamla evlenmek aptallik falan de. Bak bunlari ilk etapta sirf gururdan bile soylesen zamanla kendinin farkina varirsin.
Askindan olsen bile bi laflarin uzerine arama onu. Cunku insan be kadar hakli oldugunu da bilse oyle bir an oluyor ki yaninda istiyor onu varligi bile guven veriyor.
Simdi sapasaglam karsina gecip resti cekmezsen ayaklar altina alinan hep sen olacaksin. Simdi resti cekersen sonuc olumlu veya olumsuz ileride mutlu olan sen olacaksin.

Sizle aynı şeyleri yaşayıp dik bi duruş sergileyen insanlar gayette war! Kendi yapamadıklarınızı "insanın başına herşey geliyor" diyip normalleştirmeyin artık! Eski nişanlınız için "zaten saygı bitmişti" diyip ayrıldığınızı söylüyorsunuz. Demek ki olabiliyormuş.. sizi aldatan, sokağa bile çıkarmayan, hazır olmadığınız halde kapan diye baskı yapan bu adamla ilişkinizde çok saygı var maşaAllah..!

Kaç kurtar kendini. Bukadar hazırlık yaptım emek verdim diye düşünme. Evlenince ayrılması daha zor olacak. Bukadar aşşağılanma ya dayanabilecek kadın yoktur. Gerekirse tekrar konuşmak için ararsa sende seni aldatmasını öne alarak konuş. Nedemek aldatmak ve kadının eski nişanlısı ile vurmak. Pisliğin önde gideniymiş ayrıl ve bir fakiri sevindir. Ile gelinliği maddi durumu iyi olmayan birine vermekle başla bence. Aynı evin içinde bu sorun dağlardan büyük olur

ayrıca bu adam seninle nişanlıyken seni aldatmış sende eski nişanlını bu adamla aldatmışsın ama o sana güvenini kaybederken senin ona köle olman nasıl bi saçmalık

bi de sana güvenmiyorum bıdı bıdı diye aşağılıyor seni buna izin veriyorsun.ezdirin bacım kendinizi dibine kadar ezdirin

Ayakta alkıslar saygıyla önünde eğilirim bu yorumunaynılarını yazıcaktım ama üsendim acıkcası cünkü defalarca bu tarz konularda yazdm böyle yorumlar.Ama malesef hic birine etki etmedi.Zaten bastan bunlara izin veren bir bayanı burada etkilemek cok da kolay olmıyor.

Insan kendini düşünmez de hiç mi bugünlere getiren ailesini de düşünmez.
Çok sinirleniyorum böyle hemcinslerimin olduğunu gördükçe. Arkadaşlar ne güzel uyarıyorlar, hala başına gelmeyen anlamaz modunda konu sahibi. Her yorum beni daha bir şok ediyor.
Madem seviyorsun, evlen ve gör o zaman.
(Konu sahibine değil anne babasına ve olacak çocuklarına üzüldüm)

Lütfen evlen çünkü sana müstehak!

alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. bence siz bu nişanıda atarsam elaleme ne derim diye buna katlanmışsın. 7 yılllık
ilişkinde ki erkeğede yenik düşmek istememişsin. ama böyle duurmlarda gurur adaı ipe götürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…