- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.513
- 37
-
- Konu Sahibi theteacher
ALLAH rızası için değil de onun için kapanırsan bunun hesabını ALLAHa nasıl vereceğini sorsaydın?Normal bi insan degil ki kardeşim...en basit şeyi bile ne olaylar yapıp ne acilar yaşattı..anlayamadım derdimi hic....bana kapan dedi ben de dedim ki benim de karsi oldugum bir sey degil ama kendimi hazir hissetmem lazim dedim...vay sen misin bunu diyen..neden benim sözüm ilk etapta dinlenmiyor...sen benim sözümü ikiletiyorsun bana deger vermiyorsun..
Yoo eski nisanlimdan da bu ayirdi...eskimiş bi iliskimiz vardi..karsima cikti asik etti beni kendine sonra gecmisin de gecmisin dedi durdu bir sey var gibi..halbuki herseyi biraktim ona gittim...o kadar fedakarlik yaptim ki..ailem hic isyemedi herkesi karsima aldim...
Haklisin...3 yil once seninle ayni şeyleri gönül rahatlığıyla söylerdim kardeşim ama 3 yil once büyük konuşmayı bıraktım..hayatta insanın başına hersey gelebiliyormus bunu anladim..bazen oyle bi cukura saplaniyorsun ki oyle bi kontrolden çıkıyor hersey sonra da sen sen olmaktan çıkıyorsun..ama haklısın..ama bir gün gercektn bir şeylerin aşırı derecede kontrolden çıktığını goruyorsun ve kor sağır oluyorsun sanki...
Ayakta alkıslar saygıyla önünde eğilirim bu yorumunbu mesaja kadar okudum gerisini okumadım , o-ku-ya-ma-dım
konu sahibi kusura bakma, sanırım seni kıracağım ama
sen aklını peynir ekmekle mi yedin?
arkadaşım iyi misin?
şaka mı bu yazdıkların?
Allah'ım vallahi billahi şoklara giriyorum şunları okuyunca
aldatılıyorsun affediyorsun
işi bırak diyor, seni aladatan ve ileride de aldatacak olan bir adam için maddi gelirinden, kendi ayakların üzerinde durmaktan vazgeçiyorsun
adam izin vermiyor, dışarı bile çıkmıyorsun
adım atarken izin istiyorsun!
niye??????????????????????
1 erkek yahu
tek 1 erkek
seni aldatan, sürekli azarlayan, yalancı muamelesi yapan tek 1 erkek
hadi arkadaşım bugünlere dayandın da
evlendin, aldatılıyorsun, ne yapacaksın?
mesleğin yok, gelirin yok, arkadaşın yok! ne yapacaksın?
hiç mi okumuyorsun şuraya açılan konuları?
bu kadar mı gözün kör?
aynen buna benzer şeyler yapan tüm genç kızlara yazıyorum:
neden böyle davrandığınızı, neden "yok olmayı" seçtiğinizi aklım almıyor, vallahi almıyor!!!
hiç mi şu dünyayı sevmiyor, yaşanması gereken bir lütuf olarak görmüyorsunuz?
hiç mi kendinizi sevmiyor, değer verilmeye, mutlu edilmeye layık görmüyorsunuz?
tek 1 adam yahu
neden "kendinizi" tek bir adama değişiyorsunuz???
vallahi billahi anlayamıyorum!
Ayakta alkıslar saygıyla önünde eğilirim bu yorumunaynılarını yazıcaktım ama üsendim acıkcası cünkü defalarca bu tarz konularda yazdm böyle yorumlar.Ama malesef hic birine etki etmedi.Zaten bastan bunlara izin veren bir bayanı burada etkilemek cok da kolay olmıyor.
Lütfen evlen çünkü sana müstehak!Bana oyle şeyler yasattiki sundum..hata yapacgm diye korkar oldum..beni aldattı da..ben onu hic aldatmadim..isi birak dedi biraktim..sekiz aydır evdeyim..disari bile cikmiyorum yanlis anlamasin diye ..adım atarken izin istiyorm..ama hasbelkader telin meşgul calsa baska biriyle mi gorusuyor kafasına giriyor
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. bence siz bu nişanıda atarsam elaleme ne derim diye buna katlanmışsın. 7 yılllıkAslinda garip bi durum bu..ilk ilişkim 7 yillikti artik kavga dogus yoktu ama aşkta yoktu...bi görev gibi nisan oldu...ben istemedim biraz ara verelim dedim topladı ailesini geldi..kendi ailemede bir set diyemedim o an..on gün sürdü bitti..tum olaylar sonrasında basladi