- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- Konu Sahibi theteacher
Yoo eski nisanlimdan da bu ayirdi...eskimiş bi iliskimiz vardi..karsima cikti asik etti beni kendine sonra gecmisin de gecmisin dedi durdu bir sey var gibi..halbuki herseyi biraktim ona gittim...o kadar fedakarlik yaptim ki..ailem hic isyemedi herkesi karsima aldim...
Aslinda garip bi durum bu..ilk ilişkim 7 yillikti artik kavga dogus yoktu ama aşkta yoktu...bi görev gibi nisan oldu...ben istemedim biraz ara verelim dedim topladı ailesini geldi..kendi ailemede bir set diyemedim o an..on gün sürdü bitti..tum olaylar sonrasında basladi
Arkadasim nerdeyse cogu yorumu okudum diyebilirim yalniz kafama takilan bisey var.
Demissin ki kRsima cikti o ayirdi asik etti vs. Tamam olabilirsin asik tabikide bu senin hayatin.
Sonra demissn ki 7 yillik iliskiydi eskimisti nisami gorev gibi gorduk 10 GUN surdu buraya kadarda tamamim ben.
Ama anlamadigim nokta sen nnisanlandin bu cocuk karsina cikti senin 10 gun suren bi nisanda bu cocuk seni ne ara ayirdi sen 10 gunde 7 yillik iliskiyi nasil bitrdn ne ara ayirdi ne ara tanidin ne ara sevdin asik etti asik oldun. Hepi topu 10 gun nisanli kalmissn ve suan ki nisanlinin ayirdigini soyluyosun.. Ben buna takildm niyeyse. Eger bu durumda ben nisaninlinin yerinde olsaydm 7 yillik iliskiyi 10 gunde silen bi kadinla evlenmeyi gozden gecirirdim sanirim bende.. O adamin icini kurt kemiriyodur smdi kafasinda bin tilki dolaniyodur bence.