Cidden bir derdim var forum :(

Sen eski nisanlini uzdun ahı tutmuştur benden daha fenasıni bulsun diye bulmussun kurtul bundan sana hayır gelmez :KK69:

Nisanlini sevmiyorsun ama nisanlisin :) sonra karsina bu beyefendi cikiyor asik oluyorsun ve eski nisanlini terk ediyorsun hmm
Belkide bu kiz benim icin nisanlisindan ayriliyorsa yarinda baskasina gider demistir en azindan ben oyle dusunurdum :))
Aslinda garip bi durum bu..ilk ilişkim 7 yillikti artik kavga dogus yoktu ama aşkta yoktu...bi görev gibi nisan oldu...ben istemedim biraz ara verelim dedim topladı ailesini geldi..kendi ailemede bir set diyemedim o an..on gün sürdü bitti..tum olaylar sonrasında basladi

Sanirim boyle düşünüyor ama bunca yıldan sonra beni tanıması lazim...benim ilk nisanın birası garip oldu..zaten on gün sürdü...istemediğimi defalarca soyledim ama ilk nişanlımı beni kaybetme korkusuyla nisan stresidir duselirsin diye topladi ailesini geldi..sonra devam etmedi tabi bitti
keşke nişanlınızdan ayrıldıktan sonra şimdiki ilişkinize başlasaymışsınız. O zamn hiç bi problem olmazdı. Her ne kadar haklı bi sebep sunsanızda o soylediğim şupe oluşuyo insanda

keşke nişanlınızdan ayrıldıktan sonra şimdiki ilişkinize başlasaymışsınız. O zamn hiç bi problem olmazdı. Her ne kadar haklı bi sebep sunsanızda o soylediğim şupe oluşuyo insanda
Hele ki şimdiki nişanlımı gibi takıntılı bir yapida...ama o zorla girdi hayatıma..beni kendine guvendirdi sevdirdi...sonra en azindan sekiz ay once durup dururkn gelip yüzük takmasaydi...bana güvendiğini yanimda olduğunu soylemeseydi..beni buna inandirim bans gelinlik almasaydi diyorum

Bu dedikleriniz hiç normal mi Allah aşkına ? Dışarı çıkmamak,izin istemek vs. Lütfen göz göre göre yanlışa gidiyorsunuz bu dediklerinize göre. Sonra ben ne yaptım diyeceksiniz iş işten geçmiş olacak.
Uzuluym be kardesim...ben 8 aydır boyle bi hayat yasarkn ki öncesinde de bi hovardaligim olmamıştır..beni boyle sebeplerle yargılamasi cok yaralıyor...ki 3 yildir yasadigm var bir de..

Evet hep düşündüğüm bu...inandığım da..
Valla yazdiklarindan sonun iyi değil kendini bi öküz parcasi için yakma canım kim ne derse desin hayat senin o ararsa sen açma teli taviz verme sonunda eve kapanır ezik bi kadin olursun 4 duvar arasında esir hayatı yaşarsın yol yakinken mantıklı düşünün

Sakın evlenme.net!
Şu erkeklerin olmaz olası mantıkları..:63:
O kadar zaman geçmiş. Nişan yapılmış, nikaha bir ay düğüne 3 ay kalmış yaptığına bak. Terbiyesiz işte. Sorumsuz.
Niye seni üzüp kırıyor ki? Unutmayacaktı madem ne diye işi ciddiye bindirdi. Herkes nişan atabilir bu artık günümüz ilişkilerinde çok normale döndü. Nişan atmanın ne gibi kötü bir yanı olabilir. Neyini kaldıramıyormuş.?

Bende nişanlımla, sevgili iken benden hoşlanan biri oldu ama ben mecburen onunla aynı ortamda bulunmak zorundaydım. Tezden dolayı bir kaç ortak noktada daha bulunmak zorunda kaldım. Nişanlım tabi epey kızdı bağırdı çağırdı güya ben ona taviz veriyorum diye sonra bu konuyu tamamen kapatıcam dedi ve biz nişanlandık 1.5 sene oldu bir kere olsun lafı açılmadı.

Eğer açsaydı ben nişanı atardım. Çünkü bunu ileride hep yüzüme vuracak diye düşünürdüm. Ama çok şükür yapmadı.

Şimdi ayrıl desek bir türlü ayrılma desek bir türlü. Islak kemerle dövülesi erkek.
Normal bi insan degil ki kardeşim...en basit şeyi bile ne olaylar yapıp ne acilar yaşattı..anlayamadım derdimi hic....bana kapan dedi ben de dedim ki benim de karsi oldugum bir sey degil ama kendimi hazir hissetmem lazim dedim...vay sen misin bunu diyen..neden benim sözüm ilk etapta dinlenmiyor...sen benim sözümü ikiletiyorsun bana deger vermiyorsun..

Valla yazdiklarindan sonun iyi değil kendini bi öküz parcasi için yakma canım kim ne derse desin hayat senin o ararsa sen açma teli taviz verme sonunda eve kapanır ezik bi kadin olursun 4 duvar arasında esir hayatı yaşarsın yol yakinken mantıklı düşünün
3 yil bu yolda curudum...lekesiz beyaz yüzüm simdi egzamadan geçilmiyor...hastalığına uzulecek fırsatım bile olmuyor

Yoo eski nisanlimdan da bu ayirdi...eskimiş bi iliskimiz vardi..karsima cikti asik etti beni kendine sonra gecmisin de gecmisin dedi durdu bir sey var gibi..halbuki herseyi biraktim ona gittim...o kadar fedakarlik yaptim ki..ailem hic isyemedi herkesi karsima aldim...
İlahi adalet tecelli etmiş sanki o_O

İlahi adalet tecelli etmiş sanki o_O
Evet ettiğini çekmeden olmuyorsunuz bu dogru..ama inan iyilik ettim eski nisanlima..artik hicbir sevgi yoktu icimde ve o sekilde evlenerek ona sadece haksizlik yapacaktim...guzel gunlerimiz oldu ama bitti..simdi kendini seven biriyle nişanlı ve mutlu..

Bana oyle şeyler yasattiki sundum..hata yapacgm diye korkar oldum..beni aldattı da..ben onu hic aldatmadim..isi birak dedi biraktim..sekiz aydır evdeyim..disari bile cikmiyorum yanlis anlamasin diye ..adım atarken izin istiyorm..ama hasbelkader telin meşgul calsa baska biriyle mi gorusuyor kafasına giriyor

bu mesaja kadar okudum gerisini okumadım , o-ku-ya-ma-dım
konu sahibi kusura bakma, sanırım seni kıracağım ama
sen aklını peynir ekmekle mi yedin?
arkadaşım iyi misin?
şaka mı bu yazdıkların?

Allah'ım vallahi billahi şoklara giriyorum şunları okuyunca
aldatılıyorsun affediyorsun
işi bırak diyor, seni aladatan ve ileride de aldatacak olan bir adam için maddi gelirinden, kendi ayakların üzerinde durmaktan vazgeçiyorsun
adam izin vermiyor, dışarı bile çıkmıyorsun
adım atarken izin istiyorsun!
niye??????????????????????
1 erkek yahu
tek 1 erkek
seni aldatan, sürekli azarlayan, yalancı muamelesi yapan tek 1 erkek

hadi arkadaşım bugünlere dayandın da
evlendin, aldatılıyorsun, ne yapacaksın?
mesleğin yok, gelirin yok, arkadaşın yok! ne yapacaksın?
hiç mi okumuyorsun şuraya açılan konuları?
bu kadar mı gözün kör?

aynen buna benzer şeyler yapan tüm genç kızlara yazıyorum:
neden böyle davrandığınızı, neden "yok olmayı" seçtiğinizi aklım almıyor, vallahi almıyor!!!
hiç mi şu dünyayı sevmiyor, yaşanması gereken bir lütuf olarak görmüyorsunuz?
hiç mi kendinizi sevmiyor, değer verilmeye, mutlu edilmeye layık görmüyorsunuz?
tek 1 adam yahu
neden "kendinizi" tek bir adama değişiyorsunuz???
vallahi billahi anlayamıyorum!

arkadaşım iyi misin?
şaka mı bu yazdıkların?

işi bırak diyor, seni aladatan ve ileride de aldatacak olan bir adam için maddi gelirinden, kendi ayakların üzerinde durmaktan vazgeçiyorsun
1 erkek yahu
tek 1 erkek

bu kadar mı gözün kör?

neden böyle davrandığınızı, neden "yok olmayı" seçtiğinizi aklım almıyor, vallahi almıyor!!!
tek 1 adam yahu
Bu yazı kesinlikle çerçevelettirilmeli :KK60::KK19:

arkadaşım iyi misin?
şaka mı bu yazdıkların?

1 erkek yahu
tek 1 erkek

bu kadar mı gözün kör?

tek 1 adam yahu
Haklisin...3 yil once seninle ayni şeyleri gönül rahatlığıyla söylerdim kardeşim ama 3 yil once büyük konuşmayı bıraktım..hayatta insanın başına hersey gelebiliyormus bunu anladim..bazen oyle bi cukura saplaniyorsun ki oyle bi kontrolden çıkıyor hersey sonra da sen sen olmaktan çıkıyorsun..ama haklısın..ama bir gün gercektn bir şeylerin aşırı derecede kontrolden çıktığını goruyorsun ve kor sağır oluyorsun sanki...

arkadaşım iyi misin?
şaka mı bu yazdıkların?

1 erkek yahu
tek 1 erkek

bu kadar mı gözün kör?

tek 1 adam yahu
Bunu anlatamam belki..bunun ne yasla ne statuyle hicbir ilgisi yok..tamamen senin ve karsindaku insanin yapisiyla ve durumla ilgili..her insan farkli..herkes duygusal anlamda guclu olsa o zaman duygusal gucsuzlukten kaynaklanan sorunların hiçbiri olmazdi...
O yuzden anlıyorum seni...cok haklısın...

Haklisin...3 yil once seninle ayni şeyleri gönül rahatlığıyla söylerdim kardeşim ama 3 yil once büyük konuşmayı bıraktım..hayatta insanın başına hersey gelebiliyormus bunu anladim..bazen oyle bi cukura saplaniyorsun ki oyle bi kontrolden çıkıyor hersey sonra da sen sen olmaktan çıkıyorsun..ama haklısın..ama bir gün gercektn bir şeylerin aşırı derecede kontrolden çıktığını goruyorsun ve kor sağır oluyorsun sanki...

e madem farkındasın
dünyaya dön o zaman
kes at kanserli parçayı

evet bir insanın başına herşey gelebilir
önemli olan o şeye nasıl tepki verdiğindir
yanlış seçim mi yaptın, farketmektir
farkettin mi elinden geleni yapmaktır düzeltmek için
kör, sağır oluyorsun demekle olmaz
bi silkin, kendine gel arkadaşım

Bunu anlatamam belki..bunun ne yasla ne statuyle hicbir ilgisi yok..tamamen senin ve karsindaku insanin yapisiyla ve durumla ilgili..her insan farkli..herkes duygusal anlamda guclu olsa o zaman duygusal gucsuzlukten kaynaklanan sorunların hiçbiri olmazdi...
O yuzden anlıyorum seni...cok haklısın...

arkadaşım
evet anlayamıyorum, haklısın

fakat asıl anlayamadığım nokta şu, sorunu biliyorsun, ama sadece biliyorsun
zayıf noktanı da biliyorsun (duygusal güçsüzlük), ama sadece biliyorsun
işte asıl bunu anlayamıyorum

arkadaşım
evet anlayamıyorum, haklısın

fakat asıl anlayamadığım nokta şu, sorunu biliyorsun, ama sadece biliyorsun
zayıf noktanı da biliyorsun (duygusal güçsüzlük), ama sadece biliyorsun
işte asıl bunu anlayamıyorum
Iste aci olan bu zaten...zaten çoğu zaman sorunu bilirsin ama birşeyler tutar seni..sen istersen korkaklık de buna..neden korktuğunu bilmeden...ama korkak degilim de diyemem..kesip atamiyorsun...dille oldugu gibi olmuyor..sadece birgün kesilip atılıyorsun...vermem gereken tepki konusunda sonuna kadar haklısın...ama kalkamıyorm be arkadasim..silkinemiyorum...beceremiyorm

X