• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiceks'in sade evi...

cok hoş bı ev cnm mutlulukla otur koltukların cok değişık ve mobılyanın markası ne acaba

Sağol canım aslında markalı bişey almadık,Türkmen mobilyayı bilir misin bilmiyorum bi tanıdığımız mobilyacıydı ordan seçtik bütün eşyalarımızı.Beğendiğin için sağol

çok hoş bir ev salondaki koltuklarını ve yatak odası takımını çok beğendim güle güle oturun yalnız çamaşır makinen mutfakta sanırım keşke öyle olmasaymış..:1rolleyes:

Evet canım banyomuzda yer yoktu daha doğrusu tesisat yoktu evimizde kira olduğu için önemsemedik pek.

çiçeksçim küçük bir evi böylesine ferah döşemişsin kutlarım. Nice mutlu yıllarda otur İNŞ...

çok güzel evinin güle güle sağlıkla ve huzurla oturun.oturma odanızdakı halı cok hosmuş çok güzel uyum sağlamış

Yüce Rabbim sağlıklı, huzurlu ve mutlu yaşamanızı nasip etsin Şeniz
güle güle oturun inş evin cok güzelmişşş

çok guzel canımmm.. gule gule oturun...
kutu gibi deme bakem... ne içinde at koşturcak evler varda, huzur olmuyor yerimseniben
Rabbim agız tadınızı bozmasın canımmm

çiçeksçim küçük bir evi böylesine ferah döşemişsin kutlarım. Nice mutlu yıllarda otur İNŞ...

huzur ve mutlulukla oturun

çok güzel evinin güle güle sağlıkla ve huzurla oturun.oturma odanızdakı halı cok hosmuş çok güzel uyum sağlamış

çok beğendim ağız tadıyla oturun inşallah.
salon koltuklarını bursadan mı aldınız?
Sağol canım evet bursadan aldık,merkezden.
hersey cok hos ıyı gunlerde oturun.

Yüce Rabbim sağlıklı, huzurlu ve mutlu yaşamanızı nasip etsin Şeniz
güle güle oturun inş evin cok güzelmişşş

evini çok güzel döşemin canım
güle güle oturman dileğiyle.

çok guzel canımmm.. gule gule oturun...
kutu gibi deme bakem... ne içinde at koşturcak evler varda, huzur olmuyor yerimseniben
Rabbim agız tadınızı bozmasın canımmm

Doğru diyosun canım allah huzurumuzu bozmasın,yeni üyemizle birlikte tabi :utangac:
Hepinize tşk.ederim yorumlarınız için :içelim:

Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin inş. Yolluk halıların benim yatak odası halılarımdan royalin. Ben de 1,5 yıllık evliyim severek aldım bu halıları ama hemen kirleniyor şimdiden bıktım bu yüzden, yeri değil canım ama nasıl temizliyorsun? Ben bugün beyaz sabunla sildirdim ama şuan bile gri gibi ve bu durum hiç hoşuma gitmiyor:(

Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin inş. Yolluk halıların benim yatak odası halılarımdan royalin. Ben de 1,5 yıllık evliyim severek aldım bu halıları ama hemen kirleniyor şimdiden bıktım bu yüzden, yeri değil canım ama nasıl temizliyorsun? Ben bugün beyaz sabunla sildirdim ama şuan bile gri gibi ve bu durum hiç hoşuma gitmiyor:(

Sağol canım,bende sadece beyaz sabunla sildiriyorum zaten eşim siliyo arada, geçende temizlikçiye sildirdim ama ben doğuma yakın hepsini yıkamaya göndericem silmekle olmuyo sanırım.

Allah bu güzel evde sağlık mutluluk icinde oturmayı nasip etsin insallah...

Amin canım cümlemizi inşallahh

Back
X