ciddi ilişki?

1.5 yıl uzak mesafeydik şimdi okul sayesinde 1 yıldır yakınız. benim okulum 2, o 4 yıl okuyacak. aile yaşam tarzlarımız farklı. onu çok seviyorum ama okulum bittiğinde istanbulda olmayacağım gibi, malum yaşam ve maddi zorluklar. iş bulsam yeter mi bilmiyorum geçinmeye geçinmek de zor. sonu ayrılık gibi duruyor tabi belki bi yol çıkacak ama bilmiyorum. ilişkiyi devam ettirmem aptallık mı? yoksa zamanı geldiğinde mi ayrılma konusu olmalı? çaresizim
Siz şim araya mesafe girecek ayrılsam mı diye mi soruyorsunuz?

ne evlilik meraklısısınız anlamadım ki. hemen evlen geç kalma bir de çocuk patlat senesine. sonra olgunlaşınca dak etsin, boşan. tek çocukla hayata sıfırdan başla..

forumu aç eski konuları oku. senin gibi 25nde evlilik diye ölenlerin son durumları ortada. ciddiyim anlamıyorum şu kızların hayatlarını kurmadan evlilik merakını. daha işin yok. hayatın yok. olgun değilsin. ne evliliği. evlilik kolay sanki. hayat şu an pespembe size ama gerçekler siyah oluyor genellikle. olgunlaşmadan evlenmeyin. herkes de 25 yaşında evlenmiyor. hangi çağdayız.
ben 25imde evleneceğim diye bir şey demedim. konu asla evlilik değil. 25 evlenmek için erken ben 30dan önce evlenmem diyorum max 27-28. dediklerimi yanlis anlamissiniz ben gelecegi sorun ediyorum evliligi degil.

Siz şim araya mesafe girecek ayrılsam mı diye mi soruyorsunuz?
araya mesafe girerse yapamam diyorum. yani bir nevi evet şimdi mi ayrılıp bu zamanları hiçe mi sayayım yoksa belki bi yol çıkar ve birlikte oluruz niyetinde şu an olan zamanın tadını mı çıkarmalıyım

araya mesafe girerse yapamam diyorum. yani bir nevi evet şimdi mi ayrılıp bu zamanları hiçe mi sayayım yoksa belki bi yol çıkar ve birlikte oluruz niyetinde şu an olan zamanın tadını mı çıkarmalıyım
Bu soruyu bu kadar kolay sorabiliyorsanız ayrılın bence çocuk boşa zaman kaybetmesin.

ben 25imde evleneceğim diye bir şey demedim. konu asla evlilik değil. 25 evlenmek için erken ben 30dan önce evlenmem diyorum max 27-28. dediklerimi yanlis anlamissiniz ben gelecegi sorun ediyorum evliligi degil.
Hayatını asla bir erkeğin planlarına göre planlama.

Sen teksin. hep tek olacaksın. meslek gibisi yok. önce mesleğini eline al. erkek çok. gez dolaş ama ona göre plan yapma. erkekler insanı daima yarı yolda bırakır. evlenirsin gene aynısı. erkekler kadınlarla zaten artık çift maaş için evleniyor. evlilikler zor. evlilik yürütmek zor.

önce meslek. para para para. mesleğini kazan. paranı kazan. erkekleri boşver. gez dolaş ama boşver. kendi paran düzenin evin olsun. evlilik kolay. erkek bulmak da kolay. bu yaşlarda hepimiz aşkımızdan ölürdük. o tek sanırdık. aynı şeyleri yaşadık. ama erkek çokmuş bunu da anladık. geleceğini inşa et. senin yapman gereken tek şey meslek ve düzenli maaş. erkekler çok vefasız ve bencil. ikimiz bir hayat kurarız diye düşünme. erkekler bizler gibi değil. onlar genellikle kendi rahatlarının derdinde. tek dertleri onlara bakacak bir hizmetçi bulmak..

Merhaba soru sahibi, Daha yaşınız çok geç ayrıl demiyorum ama şuan takılın eğlenin geleceğinizi düşünerek şuanınızı ziyan etmeyin. Bu yaşlarınız bir daha gelmiyor.

Back
X