Mezeler - Ordövrler Çiçek börek & Çikolatalı cupcakeler ( Sinangil un sponsorluğunda)

abla döktürmüssün hepsini yediniz mi bana niye haber vermedin cok guzeller ellerine emegine saglik

Oyy kuzum kargo yapıp yollayayım diyeceğim ama eline geçene kadar bayatlamış olur
Çok teşekkür ederim canım benim

Hepsi cookkkk guzel gozukuyor, ellerine saglik..... Hele o gunesli borek tarifin super olmus....

Çok teşekkürler Börek biraz oyalıyıcı ama sonucuna değiyor

Vuslat çiçek böreğe bayıldım.Çok güzel duruyor.Ben de en kısa sürede deneyeceğim.Keklerin ve diğer ikramlıkların da çok güzel.Eline koluna sağlık canım.Başarılar dilerim.

Adracım çok teşekkür ederim canım

Vuslatcığım çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık çiçek böreğin yapılışını bir yerde görmüştüm çok beğenmişti ayrıntılı anlatman güzel olmuş yaparım ben bunu. Kekler de müthiş.

Devajum, çok teşekkür ederim Evet canım normalde büyük olarak yapılışları var, ben biraz daha küçük yaptım, daha hoş oldu sanki
Canım bir önce ki kategoriden sonra görünmedin:26 Gel sohbet edelim

Vuslatcım harika görünüyor tariflerin eline emeğine sağlık

vuuuvvv çok çok güzel görnüyorlar heleki böreğe resmen bayıldım
elinize sağlık başarılar dilerim yarışmada

Şekiller mükemmel
Ama bu şekiller için uğraşırsam misafir gelince yetiştiremem ben
Ellerinize sağlık

Çiçek börek favorim, ellerine sağlık.

Evet biraz el oyalayıcı aslında
Çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ediyorum

Yılbası menümdeki böreğimi buldum sayendeeee önce kenarlarını koparıp yiyorlar değil mi Yoksa kücük mü oluyor boyu

Yılbası menümdeki böreğimi buldum sayendeeee önce kenarlarını koparıp yiyorlar değil mi Yoksa kücük mü oluyor boyu

Menünüze bir fikir olduysa ne mutlu bana Ben yapraklardan başladım yemeye
Açarken fincan altı tabağı boyutunda açtım ben ama pişince biraz daha kabarıyor.
Daha küçük açılabilir fakat zorlanabilirsiniz kesip çevirirken

Ellerinize sağlık cok guzel gözüküyorlar , özellikle çiçek pastanın görseli süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…