• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Çiçek börek & Çikolatalı cupcakeler ( Sinangil un sponsorluğunda)

abla döktürmüssün hepsini yediniz mi bana niye haber vermedin:43: cok guzeller ellerine emegine saglik :16:

Oyy kuzum kargo yapıp yollayayım diyeceğim ama eline geçene kadar bayatlamış olur:30:
Çok teşekkür ederim canım benim:38:

Hepsi cookkkk guzel gozukuyor, ellerine saglik..... Hele o gunesli borek tarifin super olmus....:16:

Çok teşekkürler:16: Börek biraz oyalıyıcı ama sonucuna değiyor:56:

Vuslat çiçek böreğe bayıldım.:53:Çok güzel duruyor.Ben de en kısa sürede deneyeceğim.Keklerin ve diğer ikramlıkların da çok güzel.Eline koluna sağlık canım.Başarılar dilerim.:16:

Adracım çok teşekkür ederim canım:16::16:

Vuslatcığım çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık çiçek böreğin yapılışını bir yerde görmüştüm çok beğenmişti ayrıntılı anlatman güzel olmuş yaparım ben bunu. Kekler de müthiş. :56:

Vuslatcığım çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık çiçek böreğin yapılışını bir yerde görmüştüm çok beğenmişti ayrıntılı anlatman güzel olmuş yaparım ben bunu. Kekler de müthiş. :56:

Devajum, çok teşekkür ederim:16: Evet canım normalde büyük olarak yapılışları var, ben biraz daha küçük yaptım, daha hoş oldu sanki:56:
Canım bir önce ki kategoriden sonra görünmedin:26 Gel sohbet edelim:16:

Vuslatcım harika görünüyor tariflerin eline emeğine sağlık:46:

vuuuvvv çok çok güzel görnüyorlar heleki böreğe resmen bayıldım
elinize sağlık başarılar dilerim yarışmada

Şekiller mükemmel
Ama bu şekiller için uğraşırsam misafir gelince yetiştiremem ben :1:
Ellerinize sağlık

Çiçek börek favorim, ellerine sağlık.

Evet biraz el oyalayıcı aslında:31:
Çok teşekkür ederim:16:

Çok teşekkür ediyorum:16:

Yılbası menümdeki böreğimi buldum sayendeeee önce kenarlarını koparıp yiyorlar değil mi :1: Yoksa kücük mü oluyor boyu

Yılbası menümdeki böreğimi buldum sayendeeee önce kenarlarını koparıp yiyorlar değil mi :1: Yoksa kücük mü oluyor boyu

Menünüze bir fikir olduysa ne mutlu bana:16: Ben yapraklardan başladım yemeye:56:
Açarken fincan altı tabağı boyutunda açtım ben ama pişince biraz daha kabarıyor.
Daha küçük açılabilir fakat zorlanabilirsiniz kesip çevirirken:34:

Ellerinize sağlık cok guzel gözüküyorlar , özellikle çiçek pastanın görseli süper :46::56:

Back