Christian_louboutin' in de ameliyat oldu:))

Enn güzeli o güzelim incecik gecelikleri,elbiseleri sütyen olmadan doldurmak aslında O yüzden fazla sütyen alışverişi yapıpta güzelim gögüsleri sütyenlere hapis etme..Dekolteli bulüzlara,kıyafetlere bak sen

Ay canım artık herşeyi rahat rahat giyebilicem . Bikini blüz gecelik fantezi ne varsa :)) ya şuan öyle süperlerki sırt 71 göğüs ölçüm 92 çıkıyo dünden beri ne indi ne çıktı. Şu an füze gibiler inşallah fazla inmezler ne kadar iner tahmini acaba?

geçmiş olsun canım güle güle kullan memişlerini.bende 15 gün önce ameliyat oldum kas altı 350 cc .kasaltı olduğu zaman ağrı kesici olmadan ilk gün çok zor ama kasüstü ve kas zarı altı ağrı olayında minumum dediğin gibi.sağlıkla kal.

hayırlı olsun güle güle kullan
Darısı başıma :/ bende seneye düşünüyorum inşallah belki senin doktoruna olurum eskiden gata da çalışıyor olması doğrusu beni cezbetti :)

hayırlı olsun güle güle kullan
Darısı başıma :/ bende seneye düşünüyorum inşallah belki senin doktoruna olurum eskiden gata da çalışıyor olması doğrusu beni cezbetti :)

İnşallah canım olmak isteyen herkes olabilsin istiyorum çünkü insanın kendine öyle özgüveni geliyorki daha dik yürümeye başlıyor. Dün kızkardeşim geldi gördü adımı füze koydu:))) beğenilince insan daha bi mutlu oluyor. İnan olan olmayanın psikolojisini anlamıyor gereksiz buluyor ne mücadele verdim olmak için . Şimdi olma diyen herkes hayranlıkla bakıyor iyikide olmuşun diyolar.

hayırlı uğurlu olsunn canım allh sağlıkla kullanmayı güzel günlerde nasip etsinn umarım bende olablirim yakın zamanda :) resimlerin varsa görebilirmiyimm

Çok mutlu oldum kızlar teşekkürler. Biraz ayrıklar şimdi yeni daha yumuşayınca inşallah daha iyi olucaklar. Sporcu sütyeniyle belli olmuyo diye açık verdim . şu an sıkıntım meme başlarım inanılmaz kaşınıyo ,Sırtüstü yatmaktan sırtım ağrıdı valla bide bi çorap giydirdiler ameliyattan önce kan pıhtılaşması olmasın diye hastaneden çıkarken sakın çıkarma 5 gün kalıcak dediler pişiyorum yani . Ama Siz böle güzel şeyler söyleyince inanılmaz mutlu oldum kaşıntı maşıntı kalmadı.

Hayırlı olsun canım inşallah mutlulukla tadını çıkarırsın Çorap mı ilk kez duydum ayağına yani dimi ilk günler böyle sıkıntılar olur da ben 2 ay oldu ameliyat olalı unutuyorum bazen çok çabuk geçiyor zaman merak etmeee o kadar övdüler ben de merak ettim bi göreyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…