Christian_louboutin' in de ameliyat oldu:))

Ya canım 275 cc acaba kendi göğüslerim çok küçük değildi diye mi böyle büyük oldu acaba. Okuyorumda 275 cc yaptıranların çoğu küçük buluyorlar göğüslerini. Ya da bana büyüklüğü normal geldiği için küçük gelmediler gözüme diyorum belkide. Yani şu anki halinden gayet memnunum ama yaptıranlar neden 275 cc yi küçük buluyorlar acaba bundan daha büyüğü hakikaten olmazmış bana ben bide doktoruma 375 den başla dedim:) eşim diyoki sende yani eğer bu yapılanlar senin istediğinden 4 kat küçükse sen salata kasesi büyüklünde bişey istemişin o zaman:)))
Senin durumlar nasıl ? Ağrın varmış sanırım biraz çok yorma kendini. İşbaşı yapmak baya yoruyodur (

canım muhtemelen snin göğüslerinin küçük olmamasından kaynaklı büyük durması ayrıca snin kas altı değil sanırım 275 cc yaptıranların bir kısmı kas altından olduğu için büyüklük fark ediyor diye düşünüyorum ama snin abartı bi büyüklüğü yok gayet güzel olmuşlar hem şuan ödemler var ödemler geçsin biraz dha inecekler bnm sporcu sütyenim zor kapanıyordu ilk ameliyat olduğum hafta şuan çok kolay kapatabiliyorum. ya ben anlayamıyorum bu cc'leri küçük bulanları 225 cc içinde ufak demişlerdi ama hiçte ufak değil tabi bnm vucuduma göre :) 375 cc iyi ki olmamış bir arkadaşım 400 cc taktırdı kaç ay geçmesine rağmen ara ara ağrıları oluyormuş üzerine yatarkende sıkıntı yaşıyormuş. gayet ideal olmuş bu 275 cc Ben işe başlamadan önce dha iyidim şansıma işler çoğaldı 3 hafta önce boş boş oturuyordum dayak yemiş gbiyim bu araa sporcu sütyeniyle de başım dertte kıyafetlerimden belli oluyor omuz kısmındaki cırt cırtlar çok kaba şal fln takıyorum şaka gbi ya kurtulsam şu lanet şeyden bi an önce çok sıkıldım.

arkadasim cok gecmis olsun.rica etsem beni de arkadasin olarak eklermisin cumartesi ameliyatim var cc konusunda kararsizim resmine bakabilirmiyim

Canım cc konusu seni yanıltmasın benim göğüs altı ölçüm 71 cm dar olduğu için daha büyüğü takılamadı. Yani eminim doktorun daha iyi karar verecektir. Belki senin daha büyük bir protez için zeminin vardır sen yine olmasını istediğin büyüklüğü talep et . Vücuduna isteklerinin en yakın en olası olanını uygulasın.

Son düzenleme:
olcumu bilmiyorum ama emzirirken bayagi buyumustu goguslerim 85 takiyordum oyuzden biraz umutluyum. istedigim kadar olur diye. su an gogus dokum var elime geliyo ama cok ufaklar

olcumu bilmiyorum ama emzirirken bayagi buyumustu goguslerim 85 takiyordum oyuzden biraz umutluyum. istedigim kadar olur diye. su an gogus dokum var elime geliyo ama cok ufaklar

Canım benim resmimi gördün mü bilmiyorum . Emzirmelerimde resmimdeki kadar büyüyordu göğüslerim. Süt gittikten sonra eski halinden daha küçük oldu . Sen bigöğüs altından sırtını ölç bide göğüs üstünden ölç ki ameliyat sonrası değişimi anlayabilesin. Benim ameliyat öncesi sırt ölçüm 71 e göğüs üstü ölçüm84 dü şimdi göğüs üstümü ölçtüğümde 92 çıkıyor. Benim ölçülerimle karşılaştırabirsin kendini. Boyum172 kilom 49-5o arası .

tamam cnm eve gidince olcucem. resmini gordum gercekten bomba gibi olmussun gule gule kullan cnm.bisey daha sorucam 1hafta olmus nerdeyse ameliyatini olali hala resimdeki kadar sismi goguslerin benim en gec 1 hafta sonra ise donmem lazim ve is yerimde tek bayanim. patronuma da baska ameliyat demek zorunda kaldim cok belli olmaz ins.

Canım resimdeki gibi aynı şu an ama elbiseliyken belli olmuyo daha öncedende balenli kullandığım için elbiseli farkedilmiyo emin ol. Şiş olması seni yanıltmasın. Elbiseliyken kesinlikle anlaşılmıyor benim kaç yere gittim kimse anlamadı. Bide benim sporcu sütyeni çok güzel hastanede taktılar askıları kalın değil önden fermuarlı yüksek de değil yarım sütyen gibi. Patronların falan anlamaz eğer 350 üzeri takılırsa bilmiyorum ama nasıl duracağı hakkında bi fikrim yok(

merhaba geçmiş olsun sen de ameliyat olmuşsun ve memnunmuşsun güle güle kullan:)

birşey soracağım ben de yeni ameliyat oldum bildiğiniz gibi. silikonlu göğüslerin sarkmaması için ne yapmak lazım ilerde? ilk yapıldığı günkü gibi dik olsunlar istiyorum her zaman:)

Silikonlular için geçerli mi bilmiyorum ama annemin hala dimdik göğüsleri var yatarken bile sütyen giymeye borçlu:)) bende hayatta bir sütyenle bir çorapla yatamam yani:))

Hayırlı olsun canım, ne kadar güzel geçmiş gözün aydın...Ben de uzun zamandır forumdan ameliyat olanların yorumlarını okuyup fikir edinmeye çalışıyorum. Doktor araştırıyorum..
Ama çalıştığım için en fazla 4-5 günlük bir izin sürem var. 5 günde iyileşip işe denebilir miyim acaba?

Bu arada Esteeworld'u de inceledim biraz, randevu alabilirsem bu Cumartesi gitmek istiyorum
Umarım bana uyan bir ameliyat tarihi belirleyebiliriz Bazı doktorlar çok yoğun oluyorlar, ameliyat günü bulunamıyor
Arkadaş olarak ekledim seni kabul edersen sevinirim, sorularım için de vaktin olduğunda yazarsın :)
Benim de bir topaç bebişim var :)

Canım fatih bey biraz yoğun şimdiden ara kendisi için randevu al. Ameliyat tarihi randevuları dolu biraz belki bu aralar boştur . 5 gün sonra işe başlıycak gibi ayağa kalkıyorsun ama haraket kısıtlılığı var kollarıma yüklenmemen gerekşyor içerden kanama olmaması için. Bebişini kucağına alamıyorsun. Benim ikiside ufak ikiside ellerini kaldırıyo kucağıma almam için içim gidiyo( bebişin çok ufaksa yanında onunla ilgilenecek biri kalması lazım. Bana İstediğin soruyu sorabilirsin canım . Zaten sen bi fatih beyle görüş konuşmanda direk ısınacaksın çok güven veren ve tecrübeli bir cerrah. Adım sinem benim tavsiyemle gittiğini söyleyebilirsin istersen yardımcı olurlar . :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…