- Konu Sahibi Christian_Louboutin
Ekliyorum ama resim ters kaydoluyo düzeltemediö döndğrerek bakarsın canım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya canım 275 cc acaba kendi göğüslerim çok küçük değildi diye mi böyle büyük oldu acaba. Okuyorumda 275 cc yaptıranların çoğu küçük buluyorlar göğüslerini. Ya da bana büyüklüğü normal geldiği için küçük gelmediler gözüme diyorum belkide. Yani şu anki halinden gayet memnunum ama yaptıranlar neden 275 cc yi küçük buluyorlar acaba bundan daha büyüğü hakikaten olmazmış bana ben bide doktoruma 375 den başla dedim:) eşim diyoki sende yani eğer bu yapılanlar senin istediğinden 4 kat küçükse sen salata kasesi büyüklünde bişey istemişin o zaman:)))
Senin durumlar nasıl ? Ağrın varmış sanırım biraz çok yorma kendini. İşbaşı yapmak baya yoruyodur (
Ekliyorum ama resim ters kaydoluyo düzeltemediö döndğrerek bakarsın canım:)
canım güle güle kullan harika olmuş kesinlikle kırk bin kere maşallah. 375 cc gibi durmuş.
arkadasim cok gecmis olsun.rica etsem beni de arkadasin olarak eklermisin cumartesi ameliyatim var cc konusunda kararsizim resmine bakabilirmiyim
olcumu bilmiyorum ama emzirirken bayagi buyumustu goguslerim 85 takiyordum oyuzden biraz umutluyum. istedigim kadar olur diye. su an gogus dokum var elime geliyo ama cok ufaklarCanım cc konusu seni yanıltmasın benim göğüs altı ölçüm 71 cm dar olduğu için daha büyüğü takılamadı. Yani eminim doktorun daha iyi karar verecektir. Belki senin daha büyük bir protez için zeminin vardır sen yine olmasını istediğin büyüklüğü talep et . Vücuduna isteklerinin en yakın en olası olanını uygulasın.
olcumu bilmiyorum ama emzirirken bayagi buyumustu goguslerim 85 takiyordum oyuzden biraz umutluyum. istedigim kadar olur diye. su an gogus dokum var elime geliyo ama cok ufaklar
Canım benim resmimi gördün mü bilmiyorum . Emzirmelerimde resmimdeki kadar büyüyordu göğüslerim. Süt gittikten sonra eski halinden daha küçük oldu . Sen bigöğüs altından sırtını ölç bide göğüs üstünden ölç ki ameliyat sonrası değişimi anlayabilesin. Benim ameliyat öncesi sırt ölçüm 71 e göğüs üstü ölçüm84 dü şimdi göğüs üstümü ölçtüğümde 92 çıkıyor. Benim ölçülerimle karşılaştırabirsin kendini. Boyum172 kilom 49-5o arası .
tamam cnm eve gidince olcucem. resmini gordum gercekten bomba gibi olmussun gule gule kullan cnm.bisey daha sorucam 1hafta olmus nerdeyse ameliyatini olali hala resimdeki kadar sismi goguslerin benim en gec 1 hafta sonra ise donmem lazim ve is yerimde tek bayanim. patronuma da baska ameliyat demek zorunda kaldim cok belli olmaz ins.