CHP'li Mahmut Tanal'ın sosyal medyada Sümeyye Erdoğan hakkında iftira dolu paylaşım tepki çekti.

işte bu alkışlıyorummm.. ve islamda 4 evlilik yoktur sözün içinde alkış

valla evli bir adam bana evlenme teklifi etse bunu ahlaksızlık olarak görür yolarım.:)

evet haklısınız ama bu bizim görgümüze göre böyle onlarda sorun teşkil eden bir durum değil..benim arkadaşım eşinin işi dolayısıyla suudi arabistanda yaşıyor .. dolayısıyla çarşaf giyiyor o halde bile bir arap kendisini çevirip onunla evlenmek istediğini söylemiş arkadaşım zaten evliyim ben deyince olsun bende evliyim demiş..yani onlara göre normal bir durum onu demek istedim..

hımmm anladım senide canımm bende boşuna kızdım arınca az etmiş o hdpli kadına o zamannn..iki tanede gözünün üstüne patlatsaymışş..

ya ben adamın rizeli olduğğunu okudum.
Almanya'nın başkenti Berlin doğumlu olan, ailesi ise Rize Ardeşen'de yaşayan 34 yaşındaki Cumali Mol, Sümeyye Erdoğan'a evlenme teklifinde "niyetinin ciddi" olduğunu söyledi.

bana OH olsun size diyen veriyor canımm
Oh olsun hakaret degildir, gordugun gibi orada bir sifat veya tamlamasi yok, isim de yok. ama kalitesiz hakarettir sifattir, kalitesiz araba gibi, serefsiz de diyebilirdin. O yuzden son yazdiklarina cevap bile yazmadim, ne senin ne de kardelenin. Boyle hakaret iceren yorumlarla hic isim olmaz.

Yahu bosverin böyle sacma sapan seylerle ugrasmayin yaaa...
Herkes kendi lafindan sorumludur, özür diler olay biter, ama yok bence bu adami simdi hapise atip ilk önce bir cin iskencesinden gecirirler !
Simdiden adama gecmis olsun diliyorum.
Ben kac gündür burada yaziyorum su aralar cok yalan yanlis haberler etrafda dolaniyor, lütfen herkes dikkatli okusun, analiz etsin.

rizeli miymiş memleket kadrosundan yararlanmak istedi zaar...
valla ne diyim o zaman şansımı deniyim belki tutar dedi belkide adamcık!

ya cok cıddı bısey sorucam da ;
burda kadına hakareti hangı soylemden cıkardınız..
4 evlılıkse kadına hakaret degıl , bazı yanlıs kulaktan dolma bılgılerden kaynaklı , ki yıllardır mevcut..
evlılık teklıfıyse ; evlılık teklıfı neden hakaret olsun ?

konu olsa olsa "işid-sümeyye ilişkisi ve bu konuya hala itiraz edilmemiş olması" olmalıdır , gerisi saçma olmuyormu ?

Ha bu arada 4 kadinla evlenmek, arap ülkelerinde normal, hatta Kurani kerim`de bile yaziyormus, yani niye alindilarki ?
Bel alti degilki bu.

Aslında bu haber Türk halkının itibarını yerle bir ediyor farkında değiller.
Bir Ülke Düşünün ve Ülkeyi Yöneten Cumhurbaşkanına yapılmış olan bu hakaret dolaylı yoldan tüm Türk halkına yapılmış oluyor ve Dış güçlere karşı Gülünç oluyoruz. Kendi Oturduğumuz Dalı Kesiyoruz Haberimiz yok maalesef

Ben olsam o dört kadina degilde, beni ISID`li bir adama evlilik teklifi iftriasina takilirdim, yok bu onlari rahatsiz etmemisde, 4 kadinli rahatsiz etmis .....Cabuk bana su getirin bayilazaaaaammmm

İslam'da 4 eşli evlilik var, 4 kadının da rızası olması şartıyla. Niye zinhar yoktur diyorsunuz onu da anlamadım.
ulema degılım ama istersen burdan cvp verıp , uzun zamanlıgına defolup gideyim
dönemsel zamanlı olan birseydı bu . ayet oldugu hakkında bilgim yok.
ayol öyle bişi olsa benım kocam 14 tane alırdı bılmıyormuyum kocamı dınden degıl tamamen duygusal..

hanı bende yok demıstımde ondan şeyeddirdim ..

Yok kardocum ben hiç üzerime alınmadım, tüm Türk halkına yapılmış sayılmaz, rahat ol

Cınım Nisa Suresi'nde sizin için iyi olanlardan eş olarak 2-3-4'er tane alabileceği anlatılır erkeklerin. Çok detaya girmeyelim sonra cızz biliyorsun. Ama o sureyi okuyabilirsin yani :)

4 eşililik zinhar yok değil, şimdi tek tek hangi gerekçelerle oluru anlatmayayım uzamasın mevzu.

Biri bana şu adamın 4. karısı ol nasılsa yakışıyosunuz dese, ben hakaret algılarım (bekar olsamda). sizi bilemem.

ayrıca heryerden bu iddiaya karşı söylemler oldu. hatta adamın akli dengesinin yerinde olmadığını bile söylediler.

İslam'da 4 eşli evlilik var, 4 kadının da rızası olması şartıyla. Niye zinhar yoktur diyorsunuz onu da anlamadım.

evet var o günün şartlarına göre erkekler savaşlarda ölüp kadın nufusu fazla olduğundan zinayı engellemek için inmiş bir ayetle izin verilmiştir..
ama sadece kadının rızası yetmez erkeğin 4 kadına da her açıdan eşit davranması gerekir .. çok fazla sorumluluk yükleyen ve Allah korkusu olan bir insanın böyle bir yükün altına girmek istemeyeceği bir durum bence.. ama ne yazıkki günümüz islam ülkelerinde erkek cinsi her şeyi kendilerine göre yonttukları gibi bunuda kendilerine yontmuş 4 kadın alma hakkımız var demişlerdir..

dinimiz kadın haklarına son derece önem veren bir dindir.. erkek egemenliği altında olan bir değildir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…