- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi kardelen2780
-
işte bu alkışlıyorummm.. ve islamda 4 evlilik yoktur sözün içinde alkışYahu ne kadar saçma bir konu ve mallar majlasmaya dönmüş konu.
1-islamda 4 evlilik serbest diye bişe yoktur. Buralar hassas konular. Detaya girmicem
2-bubhaber gerçek değilse babasının ortalığı karıştırmış olması gerekmiyor muydu?
3-sanatcinim tivitini de onaylamadigimi ilk sayfalarda belirttim. Konu akp chp hdp ye kadar inmesi çok saçma olmuş. Kadın kadındır siyasetle alakası ne? Sumeyyeyi sevmiyor olmam gözümü kapatmam anlamına gelmiyor bilginize..
valla evli bir adam bana evlenme teklifi etse bunu ahlaksızlık olarak görür yolarım.:)
hımmm anladım senide canımm bende boşuna kızdım arınca az etmiş o hdpli kadına o zamannn..iki tanede gözünün üstüne patlatsaymışş..uuufff inan umrumda degil, ülke savasa dogru gidiyor diyorum siz burda Sümmeyeyi konusuyorsunuz.
Bana ne Gülen mensubundan tanimam etmem. Eskiden cok iyilerdi ?
NeyseKakao ve Ben , seni anliyorum kadin haklari tabiki cok önemli, ama bunu söyleyen bir dinci yani müslüman adam ve demiski bizde 4 tane es alinabilir,yanlismi ??? Degil, onun icin bel alti gibi gelmedi bana yani Kurani Kerimde böyle bir ayet varmis ?
yakistirmisda birbirlerine ...isin komigi o besledigin karga gelir gözünü oyar misali olmus, be Allahin adami gelmis Erdogan`in kizini istiyor ??? Ulleyyynn size yardim edildi diye parmagini uzatti diye hemen kolunumu cekeceksiniz Allahin ISID `i ?
Iste bu Isidciler böyle yardim edersin sonra gelir kizina göz oyar, Allahin belalari kim basimiza musalat etttiyse artik ?
ya ben adamın rizeli olduğğunu okudum.evet haklısınız ama bu bizim görgümüze göre böyle onlarda sorun teşkil eden bir durum değil..benim arkadaşım eşinin işi dolayısıyla suudi arabistanda yaşıyor .. dolayısıyla çarşaf giyiyor o halde bile bir arap kendisini çevirip onunla evlenmek istediğini söylemiş arkadaşım zaten evliyim ben deyince olsun bende evliyim demiş..yani onlara göre normal bir durum onu demek istedim..
Ha pardon Gülen cemaatide haberi desteklemis, simdi anladim.Gülen cemaatinin İngilizce yayın yapan Today’s Zaman gazetesi de haberi vererek kampanyaya destek verdi
Oh olsun hakaret degildir, gordugun gibi orada bir sifat veya tamlamasi yok, isim de yok. ama kalitesiz hakarettir sifattir, kalitesiz araba gibi, serefsiz de diyebilirdin. O yuzden son yazdiklarina cevap bile yazmadim, ne senin ne de kardelenin. Boyle hakaret iceren yorumlarla hic isim olmaz.bana OH olsun size diyen veriyor canımm
ya ben adamın rizeli olduğğunu okudum.
Almanya'nın başkenti Berlin doğumlu olan, ailesi ise Rize Ardeşen'de yaşayan 34 yaşındaki Cumali Mol, Sümeyye Erdoğan'a evlenme teklifinde "niyetinin ciddi" olduğunu söyledi.
hhayyyy agzina saglik canim aynen .Yani ben neye kizdilar anlamadim ?konu olsa olsa "işid-sümeyye ilişkisi ve bu konuya hala itiraz edilmemiş olması" olmalıdır , gerisi saçma olmuyormu ?
tamamda oda haddini bilecek. gidip amerikan başkanının kızınada evli bir adam bunu etse ayıptır,bizimkinede.
hadi o haddini bilmiyorda nedir bu tweetler,bunu normal karşılamak. birde yakışıyor gibi müstehzi yazılar..
ben hoş bulmuyorum..
ulema degılım ama istersen burdan cvp verıp , uzun zamanlıgına defolup gideyimİslam'da 4 eşli evlilik var, 4 kadının da rızası olması şartıyla. Niye zinhar yoktur diyorsunuz onu da anlamadım.
Aslında bu haber Türk halkının itibarını yerle bir ediyor farkında değiller.
Bir Ülke Düşünün ve Ülkeyi Yöneten Cumhurbaşkanına yapılmış olan bu hakaret dolaylı yoldan tüm Türk halkına yapılmış oluyor ve Dış güçlere karşı Gülünç oluyoruz. Kendi Oturduğumuz Dalı Kesiyoruz Haberimiz yok maalesef
ulema degılım ama istersen burdan cvp verıp , uzun zamanlıgına defolup gideyim
dönemsel zamanlı olan birseydı bu . ayet oldugu hakkında bilgim yok.
ayol öyle bişi olsa benım kocam 14 tane alırdı bılmıyormuyum kocamıdınden degıl tamamen duygusal..
hanı bende yok demıstımde ondan şeyeddirdim ..
İslam'da 4 eşli evlilik var, 4 kadının da rızası olması şartıyla. Niye zinhar yoktur diyorsunuz onu da anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?