CHP'li Mahmut Tanal'ın sosyal medyada Sümeyye Erdoğan hakkında iftira dolu paylaşım tepki çekti.

hakaret içerenlerle işim olmaz diyen senmisin.. seni yazınla başbaşa bırakıyorumm..(Bastan soyleseydin ya hala 7 yasindaki birinin aklinla yazdigini.. Millet de laf anlatacam diye bu kadar ugrasmazdi di mi..)....?????

Yani savaşlar biterse kadın - erkek nüfusu dengelenirse bu ayeti uygulamayın diye bir kural konmamış, ayetleri o günün şartlarına göre değil her zamana uygun ve global değerlendirmeliyiz Kuran'ın bir versiyonlaması olmadığı için. O devirde kadınların mağdur olmaması, yalnız kalmamaları için belki bir çözüm ama günümüzde pek kadın haklarına hitap ettiğini söyleyemeyiz bence bu hükmün.

Tabii bu benim görüşüm, mutlak doğrudur da demiyorum yanlış anlamayın amacım dine saygısızlık yapmak değil. Hassas bir konu olduğu için özellikle belirtmek istedim. Dini konu da yasak zaten sitede. Yazmayayım daha fazla.

olivya hakaret yok diyor .. teklif gelse napar acabaa..

ama belli şartları var.
keyfine göre ben 4 kadın alıyorum diyemez, kadın çok düşkünse, tehlikedeyse, başında kimse yoksa bi erkek ona bakmak kollamak için alabiliyor, nikahsız yaşayamacağı için dini nikah kıyıyor. yani uçkurunun keyfine alamıyor.

Çok düşkün olmasına gerek yok aslında. Kadın evli değilse, şirk koşmuyorsa - yani müslümansa-, erkek beğendiyse ve tüm kadınların rızası varsa hepsine adil davranmak koşuluyla evlenebilir erkek. Evlat gibi bakmak için değil, karısı yapmak için alıyor kadını uçkur keyfi de sayılır yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…