- 24 Haziran 2015
- 6.159
- 20.201
- 348
- Konu Sahibi kardelen2780
-
Farkındayım elbette. Sadece geniş bir açıdan baksın herkes diye yazdım. Bunu da belirttim .Bulent arinc degil konumz ki ona karsi bir yorum soz konusu degil
Ama yersiz oldu... Bulent arinci soyleminden dolayi destekleyen birine yazilslaydi hakslisin.Farkındayım elbette. Sadece geniş bir açıdan baksın herkes diye yazdım. Bunu da belirttim .
Yersiz olduğunu düşünmüyorum sizi hedef alarak da yazmadım . Eminim ki birileri okurken tek pencereden bakacaklar yorumları okuyanlar için yazdım.Ama yersiz oldu... Bulent arinci soyleminden dolayi destekleyen birine yazilslaydi hakslisin.
Burada ben alintilanmisimda neyseee....Sayın Bülent Arınç da işine gelmeyince 'Bir kadın olarak sus!' demiş adam .
Bu cümemi de buraya tek taraflı düşünmeyelim demek adına bırakıyorum.
Lütfen daha fazla uğraştırmayın . Ben alıntı yapmışken farkında değil miyim sizce sizden alıntı yaptığımın ?Burada ben alintilanmisimda neyseee....
Tabi yapılmazdı padişah olan Kılıçdaroğlu ya da Bahçeli değil nihayetinde.Simdi boylesi bi haber Chp yada Mhp den birinin kiziyla alakasi olsaydi ayni yorumlar mi yapilirdi hanimlar?
Tabi yapılmazdı padişah olan Kılıçdaroğlu ya da Bahçeli değil nihayetinde.
tepkini koysaydın şaşardım zatenn.. bir kadına yapılan bu hakaretlere hani karşı çıkıyordunuzz.. ah ah saraylım birde tanımasak sizlerii..Af buyur?Ne lazikasi yav, ISIL ISID'inIrak kolunun uluslararasi adi.. ISID Tayyip'in kizini isteyecek cureti gostermisse bu cesareti aldigi kisiye sormali.. Demek ki aralari iyi..
merak ettim burda ne dedin acabaa tayyip ve ailesine ne laf gelirse gelsin bu kadarmı hoşuna gidiyor saraylımm.. haa şimdi diyeceksinki beni niye durmadan alıntılıyorsun ama napamm o kadar gözüme batıyonki şu saçma yorumlarınlaa..Hapishaneler kadin mahkumlarla dolu.. Onlar da birilerinin kizi, karisi, anasi. Kadin haklari deyip butun kadin suclulari da saliverelim gitsin, ne dersin?
Sana gore sacma, isine gelmedigi icindir.merak ettim burda ne dedin acabaa tayyip ve ailesine ne laf gelirse gelsin bu kadarmı hoşuna gidiyor saraylımm.. haa şimdi diyeceksinki beni niye durmadan alıntılıyorsun ama napamm o kadar gözüme batıyonki şu saçma yorumlarınlaa..
sence picama ve ben seni işte bu huyundan dolayı beğeniyorum daha düne kadar burada hdp li kadına laf etti diye arıncı taşladıkk ama şimdi ses yok kimsedenn..Simdi boylesi bi haber Chp yada Mhp den birinin kiziyla alakasi olsaydi ayni yorumlar mi yapilirdi hanimlar?
işime gelmediği için değil az çok beni tanıyan bilir bazen alkışlıyorum seni evet diyorum saraylı burada ne doğru kelimeler yazmışş ama tayyip ve ailesi olunca o objektif bakışın yok oluyorr.. yani burada işine gelmeyen sen oluyorsun galibaa.Sana gore sacma, isine gelmedigi icindir.
Chp zihniyetlilerinin huyu bu bacımbu siyaset bu kadar kirli, bu kadar iğrenç bişimi ya?
kendileri yetmiyormuş gibi karısına kızına laf atıyorlar.
yani böyle bişi varsa paylaşırsın eyvallah,
ama 4 kadın muhabbetine girdinmi belden aşağı vurmak olmuyormu?
hani kadın hakları?
yanlış kardelenKadın cinayetlerinde, kadına uygulanan şiddete karşı velhasıl kadın hakkını savunmak konusunda feminist olan bayanlar Sümeyye Erdoğan Konusun da neredesiniz?! Merak ettim bu bayanlar şimdi ''BIYIKLI MI'' Oldular acaba?!.
Yazık çok yazık. Karşıdaki mağdur olan Kadın Ama o Kadını yerden yere vuran da ne yazık ki yine ''KADIN''!
hımmm yani o bir kadın ama padişahın kızı olması bu hakaretleri de hakediyormu diyosunn..ee o zaman arınçda iyi etmiş o zamannTabi yapılmazdı padişah olan Kılıçdaroğlu ya da Bahçeli değil nihayetinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?