CHP'li Mahmut Tanal'ın sosyal medyada Sümeyye Erdoğan hakkında iftira dolu paylaşım tepki çekti.

Burada ben alintilanmisimda neyseee....
Lütfen daha fazla uğraştırmayın . Ben alıntı yapmışken farkında değil miyim sizce sizden alıntı yaptığımın ?
Siyasetçiler böyle sözünüzün üzerine evet bir örnek de bu bunu da unutmayalım mesajı vermeye çalıştım Arınç ile ilgili bir porbleminiz yok ve onu da desteklemiyorsanız daha fazla alınmanıza da gerek yok. Polemiğe çevirip uzatmayalım rica ederim.

Tabi yapılmazdı padişah olan Kılıçdaroğlu ya da Bahçeli değil nihayetinde.

Bahçelinin çocuğunun olmaması 'birisi' tarafından sürekli üstüne basıla basıla vurgulanırken kimse bunu uygunsuz bulmaz, belaltı demez.

Tabi aşağılamanın kimin kime yaptığı önemli.

Gonul bu arkadaslar otada konar, bukada... BU kelleninki sumeyye kizimiza konmus. Allah askina yakismamislarmi! Ben cok yakistirdim. Hayirlisi artik, Allah tamamina erdirir inşallah....
Hem nolmus evlilik cv sine bunu ekler. Beni ne krallar, ne prensler ne teroristler istedide gitmedim falan filan der...

Af buyur? Ne lazikasi yav, ISIL ISID'inIrak kolunun uluslararasi adi.. ISID Tayyip'in kizini isteyecek cureti gostermisse bu cesareti aldigi kisiye sormali.. Demek ki aralari iyi..
tepkini koysaydın şaşardım zatenn.. bir kadına yapılan bu hakaretlere hani karşı çıkıyordunuzz.. ah ah saraylım birde tanımasak sizlerii..

Hapishaneler kadin mahkumlarla dolu.. Onlar da birilerinin kizi, karisi, anasi. Kadin haklari deyip butun kadin suclulari da saliverelim gitsin, ne dersin?
merak ettim burda ne dedin acabaa tayyip ve ailesine ne laf gelirse gelsin bu kadarmı hoşuna gidiyor saraylımm.. haa şimdi diyeceksinki beni niye durmadan alıntılıyorsun ama napamm o kadar gözüme batıyonki şu saçma yorumlarınlaa..

Sana gore sacma, isine gelmedigi icindir.

Simdi boylesi bi haber Chp yada Mhp den birinin kiziyla alakasi olsaydi ayni yorumlar mi yapilirdi hanimlar?
sence picama ve ben seni işte bu huyundan dolayı beğeniyorum daha düne kadar burada hdp li kadına laf etti diye arıncı taşladıkk ama şimdi ses yok kimsedenn..

Kadın cinayetlerinde, kadına uygulanan şiddete karşı velhasıl kadın hakkını savunmak konusunda feminist olan bayanlar Sümeyye Erdoğan Konusun da neredesiniz?! Merak ettim bu bayanlar şimdi ''BIYIKLI MI'' Oldular acaba?!.
Yazık çok yazık. Karşıdaki mağdur olan Kadın Ama o Kadını yerden yere vuran da ne yazık ki yine ''KADIN''!

Sana gore sacma, isine gelmedigi icindir.
işime gelmediği için değil az çok beni tanıyan bilir bazen alkışlıyorum seni evet diyorum saraylı burada ne doğru kelimeler yazmışş ama tayyip ve ailesi olunca o objektif bakışın yok oluyorr.. yani burada işine gelmeyen sen oluyorsun galibaa.

Chp zihniyetlilerinin huyu bu bacım
Gözleri nefret bürüdüğü an hiçbirşeyi Görmez gözleri karısı kızı ..
Allah onların eline bırakmasın bu ülkeyi:amin

yanlış kardelen 562450 nın dediği gibi chpye ve hdp ye söylenseydi bu kelimeler ne olurdu buralarda sen biliyormusunn..

Eğer gerçek değilse çok terbiyesizce bir iftira olmuş ne var bunda yakışıyorlar tarzı konuşmayı hiç beğenmedim, diğer yandan Saraylım'ın dediği gibi gerçekse ki IŞID e olan desteklerini biliyoruz baya bi level atlamış olurlar, nasıl bir yakınlık kurulmuşsa artık kızını istemeye bile cesaret edebiliyor

Tabi yapılmazdı padişah olan Kılıçdaroğlu ya da Bahçeli değil nihayetinde.
hımmm yani o bir kadın ama padişahın kızı olması bu hakaretleri de hakediyormu diyosunn..ee o zaman arınçda iyi etmiş o zamann olivia kendini yırttın buralarda hdpli kadına arınç nasıl öyle konuşur diye bekliyorum canım seni sahalaraaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…