- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
Neden gittiğini,yada gönderildiğini anladinmi aus
Tabii ki de anlaMAdım kakao
Sadece ihtimal değerlendiriyorum .
Hadi hiç kafamı yormayayım , sadece ağızdan çıkan beyanlara bakayım desem bile , orasıda tutmuyor .
Davutoğlu'nun konuşması ile Erdoğan'ın konuşması görünüşte birbirini destekleyen , seven , kucaklayan imaj ama satır aralarında aralarındaki itilaf net .
Başkanlık için danışıklı dövüş ile bir tiyatro izlemiş olsak .... buna gerek yoktu ki .
Bu seçeneği eledim.
Bir çıkar ya da fikir çatışması yaşandı , bu besbelli . Peki konu neydi ?
Pelikan dosya maddelerinden biri olan , Davutoğlunun terörle mücadelede başa döneriz olmadı (çözüm süreci) fikri miydi mesela
Sanmam.
Bir ülkenin Başbakanından bahsediyoruz kakao , bakkal Ahmet çırağına yol vermiyor . Başbakana hadi güle güle deniliyor .
Bu tabloyu vardır reisin bir bildiği diye özet geçip , kafamı yastığa rahat koyamam şahsen .
Ha Davutoğlunu çok mu başarılı bulurdum ?? Hayır . Ama düzgün bir siyasetçi idi akademik kariyeri ile yoğrulmuş.
Bu konuya ilk mesajım "bu film artık gişe yapmaz " olmuştu . Evet artık sonunda katilin kim olduğu havada kalan filmlerden sıkıldım . Dosya heyecan verici ... oooo bakalım neler çıkacak diyoruz . Sonra ?
Bir film vardı 80 lerde ...
Alamancının karısı
Filmin sonunda iki ayrı sahne vardı . Biri mutlu son , biri kötü . Gönlünüz hangi sonu seçerse o olsun yazısı ile bitiyordu film .
Bu filmde kimileri için Erdoğanın hamlesi her zaman doğrudur diye bitecek gönüllerde . Gerçek ise yaşayınca çıkacak meydana