Sosyal medyayı sallayan 'Pelikan Dosyası' nedir?

Neden gittiğini,yada gönderildiğini anladinmi aus

Tabii ki de anlaMAdım kakao :işsiz:

Sadece ihtimal değerlendiriyorum .

Hadi hiç kafamı yormayayım , sadece ağızdan çıkan beyanlara bakayım desem bile , orasıda tutmuyor .
Davutoğlu'nun konuşması ile Erdoğan'ın konuşması görünüşte birbirini destekleyen , seven , kucaklayan imaj ama satır aralarında aralarındaki itilaf net .

Başkanlık için danışıklı dövüş ile bir tiyatro izlemiş olsak .... buna gerek yoktu ki .

Bu seçeneği eledim.

Bir çıkar ya da fikir çatışması yaşandı , bu besbelli . Peki konu neydi ?

Pelikan dosya maddelerinden biri olan , Davutoğlunun terörle mücadelede başa döneriz olmadı (çözüm süreci) fikri miydi mesela :KK64:

Sanmam.

Bir ülkenin Başbakanından bahsediyoruz kakao , bakkal Ahmet çırağına yol vermiyor . Başbakana hadi güle güle deniliyor .

Bu tabloyu vardır reisin bir bildiği diye özet geçip , kafamı yastığa rahat koyamam şahsen .

Ha Davutoğlunu çok mu başarılı bulurdum ?? Hayır . Ama düzgün bir siyasetçi idi akademik kariyeri ile yoğrulmuş.

Bu konuya ilk mesajım "bu film artık gişe yapmaz " olmuştu . Evet artık sonunda katilin kim olduğu havada kalan filmlerden sıkıldım . Dosya heyecan verici ... oooo bakalım neler çıkacak diyoruz . Sonra ?
Bir film vardı 80 lerde ...
Alamancının karısı :rolleyes:
Filmin sonunda iki ayrı sahne vardı . Biri mutlu son , biri kötü . Gönlünüz hangi sonu seçerse o olsun yazısı ile bitiyordu film .

Bu filmde kimileri için Erdoğanın hamlesi her zaman doğrudur diye bitecek gönüllerde . Gerçek ise yaşayınca çıkacak meydana :ruh:

X