- 3 Nisan 2014
- 36.168
- 147.543
- 798
- Konu Sahibi kardelen2780
ayrıca internet kullanan kadınların hafif kadın olduğunu düşünen zihniyetten çok daha iyi savunuruz biz merak etmeyin sümeyyenin kadınlık haklarını..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oky burada yanlis yaptik diyen yok ki.. AKP gidecek de kadin haklari kaybolacak diye odleri patliyormus.. Ben de kendilerine AKPnin getirdigi kadin haklarindan bahsettim. Ona kiziyorlar..ha bir ek, hep savunduğum şey,
aynı şey burdada geçerli.
derim hep,birileri yanlış yapıyorsa bizlerinde yanlış yapıp ee sizde bunu yapmıştınız dememiz o yanlışı yok etmez.
sadece onlarla aynı duruma düşürür aynı seviyeye getirir
sen merak etme canımm chpbaşta kalsaydı o maddeyi ilk başta onlar kaldırırdı .. şimdi bize maval okuma kimin ne olduğunu biliyoruz,, chp değilmidir, kadın erkek aynı evlere sınır getirilsin den diğinde kıyametleri koparan,,chp değilmidir, erkekle ,kadın keyfi için yattığında oluşan bebek alınmasın kürtaja yasak getirildiğinde olmaz o benim bedenim deyip totosunu yırtann,,chp değilmidir.sokak ortasında öpüşüp sevişen birbirlerini yalayarak onur yürüyüşüne destek olan..haa şu anda banlanıcam onu biliyorum ama şu konuşmalara sen getirdin bu olayıı chp yi savunurken bana onların kafalarındaki(bazıları müstesna)ahlaksızlığıda açık önümüze serde millet aydınlansın.. birden fazla kadın diyorsunn .. kii ben onada karşıyım ama metres hayatları yaşayanları nedense o gözün görmüyorr.. ve bunları destekleyen chpyide.. haaa şimdi belli ettin rengini bana şunu deee lafı geveleyip durmaa. deki bana kakao akpnin yaptığı hiç bir şeyi onaylamıyorumm ve ona oy verenlerdende haz almıyorum ona yapılan her hakarettide alkışlıyorum deee.. ama chp ne yaparsa yapsın arkasındayım yanındayım sağındayım solundayım deee deki sende rahatloa bendeee.. haa bide merak ettim tee sabah seni kıblemiştim de neden hala gri değilsin oysaki o yazında açıkca o arkadaşa hakaret var.. haa bide ağrımıza gitmekmii yok be saraylım bizim ağrımıza KALİTELİ insanlar tepkilerini koymasalardı giderdi sen koymasanda olurNe demisti kadina arinc? "Bir KADIN olarak sus" mu demisti? Tepki HDPli kadina sus demesine gosterilmedi, orada olsam belki ben "kes sesini!" diye bagirirdim,"bir kadin olarak" demesine edildi. Cunki buradakilerin hepsi de kadin, kadinin konusma hakkini kimse gasp edemez kadin oldugu icin..
Sizin kafaniza taktiginiz su konudaki twit'e bakalim bir de.. CHP basta iken zina suc sayiliyordu, senin bol karili AKP milletvekillerinin meclise girer girmez ilk isi baslari belaya girmesin diye bu kanunu kaldirmak oldu. Gecenlerde resmi nikah yapilmadan once yapilmasi suc sayilan imam nikahi yapilmasini da kanunla gecirdiler. artik resmi nikahsiz imam nikahi da yasallasti. e simdi biri cikip "4 kadina kadar mubah nasil olsa" dediginde neden hakaret sayiyor, neden kadin haklarina gasp goruyorsunuz? Kadinlarin aldatilmasina goz yuman, birden fazla kadin ile yasamayi evlenebilmeyi legal yapan bu kanunlar meclisten gecerken neredeydiniz?
Sizin desteklediginiz, gitmesin diye dualara ciktiginiz AKPnin getirisidir bu twit, gulu seven dikenine katlanir. Simdi neyin ne oldugu yuzunuze carpilinca mi agiriniza gidiyor? Oh olsun size.. Verin kazanilmis haklarinizi bir bir, resmi nikahsiz kari olun birilerine, alkislayin sizi bu duruma getirenleri, ama sonra da kalkip burada kadin haklari deyip durmayin, komik oluyor..
bu adam evlimi. ona göre yazdım yorumumu. islamda 4 evlilik serbest dendiğine göre evli. bu durumda evli adamın birr cumhurbaşkanının kızına evlilik teklifi etmesini ahlaksızlık olarak görmek bence çok normal. evli adamın bir kıza bunu teklif etmeside o kızun namusuna kadar giden bir hakarettir. bunu normal karşılayıp tweetlerle alaya almakta hoş değildir
Çok yanlış sularda kulaç attığınızın farkında mısınız? Ne demek oluyor bu '' Adam gönül koymuş hemde birbirlerine yakışıyorlar '' Diyerek bir insana belden aşagıya vurmak ne derece doğru bir davranış acaba?!..e simdi biri cikip "4 kadina kadar mubah nasil olsa" dediginde neden hakaret sayiyor, neden kadin haklarina gasp goruyorsunuz? Kadinlarin aldatilmasina goz yuman, birden fazla kadin ile yasamayi evlenebilmeyi legal yapan bu kanunlar meclisten gecerken neredeydiniz?
Sizin desteklediginiz, gitmesin diye dualara ciktiginiz AKPnin getirisidir bu twit, gulu seven dikenine katlanir. Simdi neyin ne oldugu yuzunuze carpilinca mi agiriniza gidiyor? Oh olsun size.. Verin kazanilmis haklarinizi bir bir, resmi nikahsiz kari olun birilerine, alkislayin sizi bu duruma getirenleri, ama sonra da kalkip burada kadin haklari deyip durmayin, komik oluyor..
Bunlar dini hayatlarinda yasayan ve yasamak isteyen insanlar. Islam dininde evli bir adamin ikinci bir kadina evlenme teklif etmesi ahlaksizlik degildir.bu adam evlimi. ona göre yazdım yorumumu. islamda 4 evlilik serbest dendiğine göre evli. bu durumda evli adamın birr cumhurbaşkanının kızına evlilik teklifi etmesini ahlaksızlık olarak görmek bence çok normal. evli adamın bir kıza bunu teklif etmeside o kızun namusuna kadar giden bir hakarettir. bunu normal karşılayıp tweetlerle alaya almakta hoş değildir
valla evli bir adam bana evlenme teklifi etse bunu ahlaksızlık olarak görür yolarım.:)adam evlimiymiş..ama evliysede onlarda evet 4 e kadar hak var dolayısıyla adam yinede bir namussuzluk teklif etmiş olmuyor..kendi örf ve adetlerine göre şansını denemiş adamcağız:))
tweet konusu evet hoş olmamış bencede..
Bunu sen ve ben öyle görürüz, cünkü Atatürk`ün laik Türkiyesinde büyüdük. Arap ülkelerinde 4 kadina kadar yol var.valla evli bir adam bana evlenme teklifi etse bunu ahlaksızlık olarak görür yolarım.:)
canım benim tiyatro sanatçısı orhan aydınn tiyatrosuna gitmişliğim var haa şunu söyliyeyim mükemmel bir oyuncudurr..ve öyle bir evlilik teklifi yok medyada tiye alınarak çıkarılmış bir laf ama bu tiyatrocu dalga geçerek olayı büyütmüştür..bu adam evlimi. ona göre yazdım yorumumu. islamda 4 evlilik serbest dendiğine göre evli. bu durumda evli adamın birr cumhurbaşkanının kızına evlilik teklifi etmesini ahlaksızlık olarak görmek bence çok normal. evli adamın bir kıza bunu teklif etmeside o kızun namusuna kadar giden bir hakarettir. bunu normal karşılayıp tweetlerle alaya almakta hoş değildir
Sen yolarsin tabii. ben de yolarim.. Bana ters gelen her inancta ters degil.. Hele ki ahlaksizlik, hakaret hic degil.. Cunki uygulamada bolca var ve yadirganmiyor.valla evli bir adam bana evlenme teklifi etse bunu ahlaksızlık olarak görür yolarım.:)
Bunu sen ve ben öyle görürüz, cünkü Atatürk`ün laik Türkiyesinde büyüdük. Arap ülkelerinde 4 kadina kadar yol var.
var böyle bir haber var. okudum şimdicanım benim tiyatro sanatçısı orhan aydınn tiyatrosuna gitmişliğim var haa şunu söyliyeyim mükemmel bir oyuncudurr..ve öyle bir evlilik teklifi yok medyada tiye alınarak çıkarılmış bir laf ama bu tiyatrocu dalga geçerek olayı büyütmüştür..
sen merak etme canımm chpbaşta kalsaydı o maddeyi ilk başta onlar kaldırırdı .. şimdi bize maval okuma kimin ne olduğunu biliyoruz,, chp değilmidir, kadın erkek aynı evlere sınır getirilsin den diğinde kıyametleri koparan,,chp değilmidir, erkekle ,kadın keyfi için yattığında oluşan bebek alınmasın kürtaja yasak getirildiğinde olmaz o benim bedenim deyip totosunu yırtann,,chp değilmidir.sokak ortasında öpüşüp sevişen birbirlerini yalayarak onur yürüyüşüne destek olan..haa şu anda banlanıcam onu biliyorum ama şu konuşmalara sen getirdin bu olayıı chp yi savunurken bana onların kafalarındaki(bazıları müstesna)ahlaksızlığıda açık önümüze serde millet aydınlansın.. birden fazla kadın diyorsunn .. kii ben onada karşıyım ama metres hayatları yaşayanları nedense o gözün görmüyorr.. ve bunları destekleyen chpyide.. haaa şimdi belli ettin rengini bana şunu deee lafı geveleyip durmaa. deki bana kakao akpnin yaptığı hiç bir şeyi onaylamıyorumm ve ona oy verenlerdende haz almıyorum ona yapılan her hakarettide alkışlıyorum deee.. ama chp ne yaparsa yapsın arkasındayım yanındayım sağındayım solundayım deee deki sende rahatloa bendeee.. haa bide merak ettim tee sabah seni kıblemiştim de neden hala gri değilsin oysaki o yazında açıkca o arkadaşa hakaret var.. haa bide ağrımıza gitmekmii yok be saraylım bizim ağrımıza KALİTELİ insanlar tepkilerini koymasalardı giderdi sen koymasanda olur
olay sümeyye meselesi değil tatlımm bir chpli tiyatrocunun bir kadına belden aşağı vurarak dalga geçmesi.. hani bizle bu tür vakalarda olayı kadın olarak değerlendiriyordukya.. gerçi O okypete tam tahmin ettiğim gibi tepkisini gösterdi bu yüzden alkışlıyorum onu doğru tanımışımm..seni etiketledim arınç geçen bir hdp liye kadın olarak sus dediğind ne kadar kızmıştın ve diyemez biz kadınlara hakarettir demiştim ve seni desteklemiştik.. o yüzden bu konudada fikrini merak ettim ettiklerimin arasında oky vardı ve onu tanıdığıma bir kez daha sevindimm..Kakao ve Ben simdi beni etikeltemissin, yoksa bakmayacaktim bu habere, sayende hepsini mecburen Okumus oldum seni kirmayayim diye.
Valahi pek birsey anlamadim bu haberden, birde su an Türkiye nerdeyse bir savasa girmekte ve Sümeyye beni bir dirhem ilgilendirmiyor desem kizmazsin umarim ?
Ama konudan kactigimdan degil, konuyuda pek anlamadim, kim kime ne demis ?
bana OH olsun size diyen veriyor canımmSaraylima seni kibledim kardelene hakaret ediyorsun derken senin son cumlende yaptigin nedir kakao? Bir insanin kaliteli ya da kalitesiz olduguna kim karar veriyor?