- 11 Mart 2016
- 11.345
- 49.014
Arkadaş bu kriz sadece bizemi kriz anlamadım ki?boş adam değilmiş, bir bildiği varmış.. Dolar 3'ü görür bir kaç güne..
Hıhı tabi vardır bi bildiği
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaş bu kriz sadece bizemi kriz anlamadım ki?boş adam değilmiş, bir bildiği varmış.. Dolar 3'ü görür bir kaç güne..
Dolar 2.92 euro 3.35 . Birkac gune kalir mi sence canımboş adam değilmiş, bir bildiği varmış.. Dolar 3'ü görür bir kaç güne..
Çavuşoğlunun golf sevdası mı varmış
Fuat Avni damati isaret ediyor. Avni'ye gore hanidir basbakanliga onu hazirliyorlarmis. Numan Kurtulmus'dan da hoslanmadiklarini yaziyor, Paralel ilan edeceklermis az daha konusursa..
Bu durumda basbakanliga en yakin aday, ortak menfaatleri en iyi koruyacak aday da olmasi bakimindan bence damat, ne de olsa aileden..
+1Hiç bişey anlamadım. Bunda içtiğim üç duble rakının etkisi olabilir. Biri bana bilale anlatır gibi anlatabilir mi pliiiz?
Kndimi alıntılayımHalkın iradesine saygı duyuncular nerde merak ediyore
The endbir kaç kelimeyle anlatabilecek olan varmı?
Neden gittiğini,yada gönderildiğini anladinmi ausHayır .
Gelecek isim şuan pek önemsediğim kısım değil zaten .
Gidenin / gönderilenin neden gittiği ile ilgileniyorum .
Reisin kardeşim dediği insanlar kendilerine dikkat etsin benceGüya bagimsiz bir cumhurbaskani,bir basbakani şutluyor. Sonrada oy'dan,demokrasiden bahs ediliyor..
Bu diktatörlük degilde nedir? Su an tarafsiz bölge'ye bakiyorum ve propaganda makinesinin baslamis bile...
Reisin kardeşim dediği insanlar kendilerine dikkat etsin bence
Doğru hatta bana göre şu ana kadar yapılan tüm hataların faturasınıda Davutoğlu'na ödetcekler.Amaan ne dikkat etmesi. Simdiye kadar onlari uyardigimiz her konu, hersey cikti. Bunun icinde bahane bulurlar.
Simdi bile "yok efem aralari iyi gitmiyordu" "yok efem erdogan bunu yaparak türkiyenin önünü acti" diyorlar.
Bu olayi kimse önemsemez. Neticede Erdogana oy verilmis, davutogluna degil, erdogan ne eylerse güzel eyler mantigindalar.