- 25 Ekim 2013
- 1.371
- 1.676
- 133
- Konu Sahibi kardelen2780
-
Af buyur?Ne lazikasi yav, ISIL ISID'inIrak kolunun uluslararasi adi.. ISID Tayyip'in kizini isteyecek cureti gostermisse bu cesareti aldigi kisiye sormali.. Demek ki aralari iyi..
iftira atmakta ve senörya yazmakta üstünüze tanımıyorsunuz chp ve yoldaşları......
Hapishaneler kadin mahkumlarla dolu.. Onlar da birilerinin kizi, karisi, anasi. Kadin haklari deyip butun kadin suclulari da saliverelim gitsin, ne dersin?bu siyaset bu kadar kirli, bu kadar iğrenç bişimi ya?
kendileri yetmiyormuş gibi karısına kızına laf atıyorlar.
yani böyle bişi varsa paylaşırsın eyvallah,
ama 4 kadın muhabbetine girdinmi belden aşağı vurmak olmuyormu?
hani kadın hakları?
hapishanedikelerle alakası ne anlayamadım saraylım?Hapishaneler kadin mahkumlarla dolu.. Onlar da birilerinin kizi, karisi, anasi. Kadin haklari deyip butun kadin suclulari da saliverelim gitsin, ne dersin?
4 kadin muhabbeti filan yok burada, Sumeyye'nin ISID ile olan iliskisi haber yapilmis. Butun dert 4 kadin miymis yoksa? Yani AKPnin bu haberde tek itirazi buna miymis? Oyle ise ozurleri kabahatlerinden buyuk derim.hapishanedikelerle alakası ne anlayamadım saraylım?
evet böyle bişi doğru olabilir, bu paylaşılabilirde,
4 kadın muhabbeti şuan sana bana yada başka birine yapılsa ortalığı ayağı kaldırırız kadın hakları diye. kuma muhabbetine girmek ne kadar aşağılık bi durum.
Orhan Aydın'ın attığı twetten bahsediyorum.4 kadin muhabbeti filan yok burada, Sumeyye'nin ISID ile olan iliskisi haber yapilmis. Butun dert 4 kadin miymis yoksa? Yani AKPnin bu haberde tek itirazi buna miymis? Oyle ise ozurleri kabahatlerinden buyuk derim.
Twiti daha yeni gordum. Haber basligi twitten bahsetmiyor, o twit te zaten tepkiler ve itirazlar olduktan sonra atilmis "niye kiziliyor?" diye basladigina gore.. Bu haberdeki mesaj o degil, bu haberdeki mesaj bir ISId liderinin Turkiye Cumhurbaskaninin kizina evlilik teklif edebilecek kadar cesaretlendirilmesidir. Turk basininda yok ama dis basin ISID-Sumeyye-Bilal iliskileri ile ilgili haberlerle kayniyor.Orhan Aydın'ın attığı twetten bahsediyorum.
akpnin itirazı beni ilgilendirmiyor.
3. kez söylüyorum, haber doğru olabilir, paylaşılabilir.
ama 4 kadın muhabbeti yapmak belden aşağı vurmaktır.
4. kez yazıyorum saraylım, ilk mesajımda da var.Twiti daha yeni gordum. Haber basligi twitten bahsetmiyor, o twit te zaten tepkiler ve itirazlar olduktan sonra atilmis "niye kiziliyor?" diye basladigina gore.. Bu haberdeki mesaj o degil, bu haberdeki mesaj bir ISId liderinin Turkiye Cumhurbaskaninin kizina evlilik teklif edebilecek kadar cesaretlendirilmesidir. Turk basininda yok ama dis basin ISID-Sumeyye-Bilal iliskileri ile ilgili haberlerle kayniyor.
Valla sare.. Siradan bir kadindan bahsetmiyoruz. Yaptiklari uygulamalar ve soylemler ile bu milletin buyuk bir cogunlugunun ofkesini cekmis bir ailenin mensuplarindan bahsediyoruz. Taa Cumhurbaskanligina kadar yukselmis biri yaptigi eylemlere ve soylemlere dikkat etmeli, yoksa sonunun bu olmasi yadirganmamali. Halka yaptiklarinin hesabini verme geregi duymuyorlar, halkla her firsatta alay edip asagiliyorlar. Halkin her turlu hesap sormasinin onunu kapatir, bir de onu hafife alirsan halk da ofkesini baska turlu kusar. Halk da onlarin dilinden konusuyor aslinda, olan bu. Seviye tepeden tirnaga herkeste dustu. Balik bastan kokuyor.4. kez yazıyorum saraylım, ilk mesajımda da var.
bu olay doğru olabilir, paylaşılabilir, vay tebiyesizler iftira atıyolar diye bi tavrım yok, 4 kadın muhabbetinden bahsediyorum, bunu bi millet vekili dememeli. kadının kim olduğu önemli değil, bu kadını yerden yere vurmak, aşağılamaktır.
Sümeyye Erdoğan'ın yönetim kurulu üyesi olduğu Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) tarafından yapılan açıklamada, "Bu akıl ve izan yoksunu kişilerin ve bu tür haberlerin nezdimizdeki karşılığı; ahlaksızlık, acizlik, zayıflık, iffetsizlik ve nefret suçudur" denildi.
CEVAP SUPERRR TABI ISLERINE GELMEYINCE BEL ALTI VURULUR SIYASTCI BUDUR TABI
NE AHLAKSIZ BIR USLUP KADINA EVLADA KIZA KARSI
Bulent arinc degil konumz ki ona karsi bir yorum soz konusu degilSayın Bülent Arınç da işine gelmeyince 'Bir kadın olarak sus!' demiş adam .
Bu cümemi de buraya tek taraflı düşünmeyelim demek adına bırakıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?