CHP'li Gamze Akkuş İlgezdi PKK'lı cenazesinde

aynen her kelimesine sonuna kadar katılıyorum

Ben hiçbir partiyi desteklemiyorum ,hepsi birbirinden kötü .akp de chp de mhp de hdp de.
Ama bildiğin teröriste ağlamış ya ,kovulması lazım gerçekten.

Mevzu CHP falan olmamalı, bakın insanları bile bile zan altında bırakan her taraflı haber kötüdür. Bunu CHP yandaşı bir medya yapsa da kötüdür, AKP yandaşı yapsa da.

Şimdi birileri doğruyu yazmasa algı; CHPliler teröristtir. Aynı haber AKPli vekille yapılsa AKP'ye oy veren bir vatandaşta aksini ispatlamak ister. Çünkü ideoloji olarak bağlandığı partinin bir mensubunun bunu yapması ve bu sebeple yaftalanması insanı üzer.

Kaldı ki burada sıkça AKP karşıtı haberleri aklayan AKPliler de var. Bu durumu CHP'ye mal etmek acımasızlık olur.

Yapılması gereken böyle buram buram taraflı kokan haberleri paylaşmadan önce araştırmak. Ben şahsen iki üç gazeteye bakmadan paylaşmama taraftarıyım.

baktım zey, bi çok kaynakta aynı şekilde vardı haber,bakabilirsiniz. sözcü ve cumhuriyete baktım yoktu,ozaman daha bi doğru olduğunu düşünüp paylaştım.

Size aynen katılıyorum. Benimde ortasından çektiğim chp üzerine yapılan haberler üzerine olan yorumlar. Belirttim zaten direk chp dedim. Yoksa diğer yazdıklarınıza katılıyorum. Bende habet okurken özellikle Cumhuriyet zaman veya diğer karşıt taraflı haberlere bakarım severim böyle haber okumayı.

baktım zey, bi çok kaynakta aynı şekilde vardı haber,bakabilirsiniz. sözcü ve cumhuriyete baktım yoktu,ozaman daha bi doğru olduğunu düşünüp paylaştım.

Lafım sana değil, sen kabul etmişsin zaten.

Taraflı olduğunu kabul etmeyenlerde çok var hala üste çıkmaya çalışan. Bu her parti mensubu için geçerli. Dombik'te durumu CHP'ye mal edince ben de o açıklamayı yaptım.

Ama sıkıntı aynı başlıkta aratınca hep aynı habere çıkman çünkü PKK için ağladı başlığı hep bu habere götürür.

hayır özellikle twitterdan sadece gamze ilgezdi diye aradığımda hep bu haber çıktı güncel olduğu için.

bende yapıyorum bunu bazen. araştırmadan açıyorum bazı haberleri. aslında benimde yapmamam lazım bunu.
dikkat edeceğiz kısaca. oluyor dediğin gibi insanlık hali.

önemli olan olay ortaya çıktığı halde hayır diye israr edilmemesi.

bende yapıyorum bunu bazen. araştırmadan açıyorum bazı haberleri. aslında benimde yapmamam lazım bunu.
araştırdım, yukardada yazdım her kaynak ta böyle çıkıyor, üstüne sözcü ve cumhuriyet haber yapmamış bunu doğruluğundan emin oldum bu sebeple olay benim aziz gülerin kim olduğunu bilmemem sadece

bazı insanların ahlak anlayışının tam ortasına tükürmek istiyorum.
bu nasıl bir habercilik anlayışıdır?
önemli olan şudur, bir insan bir terör örgütüne karşı savaşırken öldü. orada ölenler ya PYD'li ya da çoğunlukla üniter devlet karşıtı.
şunu anlamanız lazım, IŞİD bugün Türkiye sınırından uzaktaysa bu bir nebze de PYD sayesindedir, PYD'nin Kürtçü olması ya da olmaması, bölücü olması ya da olmaması şu aşamada hiiiiççççç önemli değil.
PYD şu an IŞİD ve Türkiye arasında bir tampondur.
bu ölen savaşçı PYD'li mi değil mi bilmiyorum, hiçbir bilgim yok. ama haber bariz yanlı hatta yanlı da değil, yanlış

neden gitmişki..

araştırdım, yukardada yazdım her kaynak ta böyle çıkıyor, üstüne sözcü ve cumhuriyet haber yapmamış bunu doğruluğundan emin oldum bu sebeple olay benim aziz gülerin kim olduğunu bilmemem sadece
ben faceden buldum sare.
faceeki sayfasında aynı resimleri paylaşmış.
baktım ölenin ismine. olayı biliyorum cenaze için çok uğraştı ailesi. oradan anladım yanlışı

ama ne senin yanlışın nede bizlerin.nede böyle bir konu açsam benim. ayıbı yapan bunu bu şekilde lanse edenler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…