- Konu Sahibi Sare Lavinya
-
valla bacım vekilin gelmesini bilemicemde bu oraklılar hep kendilerine devrim şehidi derlerr.. TÜRKİYE için bir pkk,, bir ışıd, bir bu kızıl oraklılar tehdittir..diğerleride ıvır zıvırlar iştee..Bi insanın şehit sayilabilmesi için chpli vekilin cenazeye gelmesi yetiyor demekki.
Bugün İŞID ile savaşır yarın Türkiye ile. IŞİD ile de Türkiye'nin bütünlüğü zarar görmesin diye savaşmıyorlar ya .
pkkyla alakası yok. önce onu bilelim.
Birleşik Özgürlük Gücü (BÖG), 6-8 Ekim arasında gerçekleşen Kobanê eylemleri'nden sonra Kobanê’ye geçen ve kuruluşunuKobanê’de ilan eden, islamcı örgütler ile savaşan ve tamamı Türkiyelisosyalistlerden oluşan direniş grubu. Grup Türkiye'de ki birçok sosyalist örgüt üyesini içinde barındırmaktadır. Ayrıca isminde de geçtiği gibi Türkiye'deki sosyalist örgütlerin birleşmesinin gerilla ayağıdır . BÖG bu birleşmeyi kendi geleneklerini aşan bir devrimci birlik olarak tanımlar . BÖG'ün içindeki sosyalist örgütler gerçekten de geleneklerini aşmış yıllar sonra gerilla çıkartması yapmışlardır .
bu yeni kurulan bir örgüt. o örgütle alakası yok.. ocak sonu kobaniyi işidten kurtarmak için kurulmuş bu örgütSavcımızı şehit edenler yani. E yanlış anlaşılma olmuş masum bi örgütmüş yani onumu demek istedin.
valla bacım vekilin gelmesini bilemicemde bu oraklılar hep kendilerine devrim şehidi derlerr.. TÜRKİYE için bir pkk,, bir ışıd, bir bu kızıl oraklılar tehdittir..diğerleride ıvır zıvırlar iştee..
Haberin yanlış olup olmamasıSare Lavinya suçu değil aynı şeyi cimcimegfb yede yaptılar ayıp gerçekten.
Aman ben takmiyorum artık açıyorum haberimi geçiyorum . Yoksa sonra başlanıyor .
Işte aynı zihniyetteler hemen beğenmişler .
Kendisine aynı şey olunca
kimse benim bgenilerimeee karışamaz magdurumdie
en iyisi takmamak tabi mesaj yerine ulaştı
Cumhurbaşkanımiz ve eşi sivan perverle kürdistan sarkilari söyleyip gözyaşı döktüler ya kesin chp de kiskanmistir ben de biseyler yapayım demiştir
mune kürdistan olarak kobaniyi kastediyorlar. orada kurulacak bir devlet amaçBir ana baba evlâdıdır, ailesi için kıymetlidir, kendilerine sabır dilerim ama bu ülkede eli silahlı fotoğraf çektiriyorsa biri ve kendisine sözde komutan deniyorsa, ki bizim komutanlarımızda, askerimizde TSK'dadır.
Arkasından şöyle deniyorsa:
BÖG Rojava komutanı Rasih Kurtuluş (Aziz Güler) şehit düştü
Türkiye ve Kürdistan Devrimci Demokratik Kamuoyuna
Kusura bakılmasın, burası Türkiye Cumhuriyeti Devletidir. Bu ülke bölünemez, Bütünlüğü tehdit edilemez.
canım bogün kobaniye kürdistan kuranlar yarın suruça kürdistan kurarlar. saf olmayın yaaamune kürdistan olarak kobaniyi kastediyorlar. orada kurulacak bir devlet amaç
kardeşim işte gitsinler kürdistanı kursunlar orada zaten kobani özerklik alacaktı olmasaydı işid saldırısı. hiç olmazsa orada bir ülkeleri olur.canım bogün kobaniye kürdistan kuranlar yarın suruça kürdistan kurarlar. saf olmayın yaaa
kürdistan devriminin sehidi. ama yanlış anlama haaa, Türkiyede değil kobanide kuracaklarmış, yersendevrim şehidi ne yaaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?