- Konu Sahibi Sare Lavinya
-
bir chpli olarak şok geçirdim okuyunca. nasıl olur dedim. neyse çıktı olayın içyüzü.Diyorum ya parmak yorup yazmaya degmez ki bu haber sitesini de az cok biliyoruz.Bilerek bu sekilde verdiler haberi.Tesekkurler haberi paylastigin icin.
neden işidle savaşa gitmek kötümü.sanki asker cenazesine gitmiş, devrim şehidiymiş. çok şey değişti.
neden işidle savaşa gitmek kötümü.
bu şekilde alıntı yapmadan diyor hala falan demen hoş olmuyor, farklı şeyleri savunsakta yüzyüze konuşabildiğimizi sanıyorumsanki ne değişti diyor hala.
bak bakalım aradaki farka.
, emniyet güçlerine roketatarla saldırırken öldürülen PKK'lı teröristin cenazesinde boy gösterdi.
buda gerçeği
işidle savaşırken öldü
kardeşim şehit diyenmi var. ama sen kalkıp adamı emniyete roket atarken öldürüldü diye haber yaparsan orada dur deriz haber kanaalınaTürk bayrağına sarılı olurdu şehit olsa. eyvallah haber yanıltıcı, ama sanki sonuç asker cenazesi çıktı
sanki asker cenazesine gitmiş, devrim şehidiymiş. çok şey değişti.
ha şimdi sıra bana geldi haber paylaşımında öylemi?Eksik,yalan haber paylasmak birsey degismiyor mu olmus? Fikrin,ne dusundugun beni hic irgalamaz ama paylastigin haber tamamen manipulasyon.
her gerçeği bilemem oky, "insanlık hali.."Kobani’de IŞİD’e karşı savaşırken 21 Eylül’de yaşamını yitirdi.
gerçeğimi istiyorsun ahada bu
tamamda sare o zaman ne farkeder neden diyorsun. aynı şey demeye getiriyorsun.ha şimdi sıra bana geldi haber paylaşımında öylemi?
aziz güler kimdir nedir bilmem bu benim için eksiklik değil, haberi okudum ve paylaştım, yalan yada yanıltıcı haberse bu benim sorunum değil, zaten yazdım "eyvallah haber yanıltıcı" diye.
yahu allah aşkına kim bu devrimciler? kızılbayraklarla meydanda gezenler?tamamda sare o zaman ne farkeder neden diyorsun. aynı şey demeye getiriyorsun.
ha şimdi sıra bana geldi haber paylaşımında öylemi?
aziz güler kimdir nedir bilmem bu benim için eksiklik değil, haberi okudum ve paylaştım, yalan yada yanıltıcı haberse bu benim sorunum değil, zaten yazdım "eyvallah haber yanıltıcı" diye.
konumuz bumu. senin konun neydi sareyahu allah aşkına kim bu devrimciler? kızılbayraklarla meydanda gezenler?
tamam haberi öyle yazmışlar, öyle değilmiş, burda herkes hemfikir zaten. ama sıradan biri yada asker değilmiş cenazesine gidilen.konumuz bumu. senin konun neydi sare
emniyet güçlerine roketle saldırırlken öldürülen pkklı terörist.
ne çıktı gerçeği
işidle savaşa giden vve orada işidliler tarafından öldürülen bir genç.
Yahu benim annemin bir deyimi var şu karşılaştığın durumla alakalı sarecim ama yazamam ban sebebi çünkütamam haberi öyle yazmışlar, öyle değilmiş, burda herkes hemfikir zaten. ama sıradan biri yada asker değilmiş cenazesine gidilen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?