- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi Sare Lavinya
-
devrim şehidi ne yaaaa..evet, pkklı değilde devrim şehidi cenazesiymiş.
bilemiyorum kakao, araştırayım bakayım kimlermiş bunlardevrim şehidi ne yaaaa..
sanki ne değişti diyor hala.
bak bakalım aradaki farka.
, emniyet güçlerine roketatarla saldırırken öldürülen PKK'lı teröristin cenazesinde boy gösterdi.
buda gerçeği
işidle savaşırken öldü
Asker diil de halktan biri isidle savaşıp ölünce müstahak mi oluyor?? Ne kadar yanlış konuşuyorsunuz....Türk bayrağına sarılı olurdu şehit olsa. eyvallah haber yanıltıcı, ama sanki sonuç asker cenazesi çıktı
buldum canım haberin pek de yanlış sayılmaz haa pkk haa aşağıdaki..bilemiyorum kakao, araştırayım bakayım kimlermiş bunlar
ne kadar masumlar değilmi devletin savcısını şehit edecek kadar masumlaröff! o orak çekiçli kızıl bayrağı taşıyanlar, bu memlekette kaç insanı şehit etti, sanki bilmiyoruz, devrim şehidiymiş, iyi bişi yapıyoduysa ayyıldızlı bayraklarla gelselermiş cenazesine!
sıkma canını al birini vur ötekine..öff! o orak çekiçli kızıl bayrağı taşıyanlar, bu memlekette kaç insanı şehit etti, sanki bilmiyoruz, devrim şehidiymiş, iyi bişi yapıyoduysa ayyıldızlı bayraklarla gelselermiş cenazesine!
tek başına birey olarak savaşamayacağına göreArkadaşlar ben anlamadım. Şimdi bu aziz normal bi vatandaş olarak mı işid ile savaşmış, yoksa pkk üyesi olarak mı?
emniyet mensuplarına roketatar atmamış haberde yazılığı gibi, işidle savaşırken ölmüş. kızııılll bayraklarla 58 gün sonra verilmiş cenazesi.Arkadaşlar ben anlamadım. Şimdi bu aziz normal bi vatandaş olarak mı işid ile savaşmış, yoksa pkk üyesi olarak mı?
Işıd belası nasılki herkesin başına musallat ise bu kızıl oraklılarında başına bela .. o yüzden gitmiş.. ama sanmaki masumm..Arkadaşlar ben anlamadım. Şimdi bu aziz normal bi vatandaş olarak mı işid ile savaşmış, yoksa pkk üyesi olarak mı?
tek başına birey olarak savaşamayacağına göre
sorduğun sorunun cevabını benden daha iyi biliyorsundurOzaman diğer arkadaşlar kimi aklamaya çalışıyor
Işıd belası nasılki herkesin başına musallat ise bu kızıl oraklılarında başına bela .. o yüzden gitmiş.. ama sanmaki masumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?