• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP'li Gamze Akkuş İlgezdi PKK'lı cenazesinde

sanki ne değişti diyor hala.
bak bakalım aradaki farka.
, emniyet güçlerine roketatarla saldırırken öldürülen PKK'lı teröristin cenazesinde boy gösterdi.

buda gerçeği

işidle savaşırken öldü

sanki ne değişti diyor hala.
bak bakalım aradaki farka.
, emniyet güçlerine roketatarla saldırırken öldürülen PKK'lı teröristin cenazesinde boy gösterdi.

buda gerçeği

işidle savaşırken öldü
bu şekilde alıntı yapmadan diyor hala falan demen hoş olmuyor, farklı şeyleri savunsakta yüzyüze konuşabildiğimizi sanıyorum

Kobani’de IŞİD’e karşı savaşırken 21 Eylül’de yaşamını yitirdi.

gerçeğimi istiyorsun ahada bu

Eksik,yalan haber paylasmak birsey degismiyor mu olmus? Fikrin,ne dusundugun beni hic irgalamaz ama paylastigin haber tamamen manipulasyon.
ha şimdi sıra bana geldi haber paylaşımında öylemi?
aziz güler kimdir nedir bilmem bu benim için eksiklik değil, haberi okudum ve paylaştım, yalan yada yanıltıcı haberse bu benim sorunum değil, zaten yazdım "eyvallah haber yanıltıcı" diye.

aziz güler kimdir nedir bilmem bu benim için eksiklik değil, haberi okudum ve paylaştım, yalan yada yanıltıcı haberse bu benim sorunum değil, zaten yazdım "eyvallah haber yanıltıcı" diye.
tamamda sare o zaman ne farkeder neden diyorsun. aynı şey demeye getiriyorsun.
ne değişti şimdi demedinmi.

Yok.Hayir tabiki de.Konu seninle alakali degil.Dedim kendi yorumunu yaparsin tabiki farkli da olsa ama haber bu sekilde ki "ensonhaber" sitesinin cogu haberleri boyledir.Ben konu acmam ama acanlar icin de haberleri manipule etmeyen kaynaklardan acmakta fayda var.

konumuz bumu. senin konun neydi sare
emniyet güçlerine roketle saldırırlken öldürülen pkklı terörist.
ne çıktı gerçeği
işidle savaşa giden vve orada işidliler tarafından öldürülen bir genç.
tamam haberi öyle yazmışlar, öyle değilmiş, burda herkes hemfikir zaten. ama sıradan biri yada asker değilmiş cenazesine gidilen.

hepimiz yaptık bunu . bizle ilgisi yok. bende yaşadım. haber yalan çıktı bazen.
oluyor . biz yazmıyoruz ya haberi.
sare senlede alakası yok. haberi yapanın yalanı.

Haber çok detaysız ve taraflı geldi bana.

Bu cenazeyi haberlerde duydum, bu çocuk IŞİD'in bombasıyla öldürüldü. IŞİD'le mücadeleye giden gençlerden.

Benim için şu an IŞİD'le savaşan birisi terörist değildir. İster komunist olsun, ister MHPli, ister HDPli, ister CHPli, ister AKPli. Adam canını ortaya koyup Türkiye'ye ve dünyaya tehdit olan bir örgüt için mücadeleye gitmiş.

Kaldı ki bu çocuğun cenazesi 1 aydır falan Tr'ye gelmedi. Getirten de devlet. Zaten terörist olsa devlet getirtmezdi, biraz mantıklı olalım.

Ama şöyle başı sonu olmayan haberler de mide bulandırıyor, ister a taraftarı olsun ister b taraftarı, bu millete yalan söylemek, algı operasyonu yapmaktır. Ayıptır, günahtır.

tamam haberi öyle yazmışlar, öyle değilmiş, burda herkes hemfikir zaten. ama sıradan biri yada asker değilmiş cenazesine gidilen.
Yahu benim annemin bir deyimi var şu karşılaştığın durumla alakalı sarecim ama yazamam ban sebebi çünkü :KK48:
Ne zaman chp konulu haberler olsa hep bir o deyim hatırıma gelir bazı şeyleri yazılan yorumları görünce :KK48: neyse neyse...

Back