• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP'li Gamze Akkuş İlgezdi PKK'lı cenazesinde

kürdistan devriminin sehidi. ama yanlış anlama haaa, Türkiyede değil kobanide kuracaklarmış, yersen:KK59:
sizlerde ard niyet oldukça yersen dersiniz . kobonide işidle çatışmada ölmüş bu. pkklı değil 1.
işid i.çin gitmiş zaten örgüt ocak ayında sırf kobani için kurulmuş. işid işgali yüzünden.

IŞİD Anbar'da 6 kadını, çocukları orduda diye infaz etti
Yerel kaynaklar, IŞİD teröristlerinin Irak’ın Anbar bölgesinde 6 kadını, 4 Arap aşiret liderini ve bir kaç çocuğu, Suriye'de ise 22 yaşındaki genç bir kızı infaz ettiğini bildirdiler.
Yayınlanma: 21.10.2015 - 12:37

isid-anbarda-6-kadini-cocuklari-orduda-diye-infaz-etti.jpg

Görgü tanıkları, kurbanların, çocuklarının IŞİD ile savaşan Irak ordusunda görevli olmaları nedeniyle infaz edildiklerini belirttiler.

Güvenlik nedeniyle adlarının açıklanmaması koşuluyla ajanslara açıklamalarda bulunan görgü tanıkları, “kimi 60 yaşın üstündeki 6 kadının IŞİD teröristleri tarafından, Anbar’ın Hit mahallesinde kalabalık bir kitle önünde vahşice öldürüldüklerini,” ifade ettiler.

6 kadının vahşi infazının yanısıra IŞİD’in aynı mahallede geçtiğimiz hafta içinde, aile üyelerinin Irak ordusuna katılması gerekçesiyle 4 Arap kabile liderini ve birkaç çocuğu da yine kalabalık bir kitle önünde infaz etmişti.

IŞİD Deyrezzor’da 22 yaşındaki bir genç kızın başını kesti

Yanısıra IŞİD teröristlerinin Suriye’nin doğu şehri Deyrezzor’da sosyal medyada IŞİD hakkında “aşağılayıcı bir şekilde konuştuğu” gerekçesiyle 22 yaşındaki bir genç kızın başını kestiği öğrenildi.

Yine yerel aktivistler, IŞİD teröristlerinin Irak’ta geçtiğimiz Ağustos ayında aralarında 21 yaşındaki bir çocuk, 3 kadın ve 7 insani yardım çalışanının da bulunduğu 12 Hristiyanı İslam dinine geçmeyi reddettikleri için infaz ettiklerini bildirmişlerdi.

Aktivistlere göre, genç kız IŞİD’in sözde halifeliğine karşı düşmanlık tohumları ekme suçlamasıyla infaz edildi.

IŞİD’in kitleler önünde gerçekleştirdiği bu vahşi ve acımasız infazların, işkence ve tecavüzlerin ana gayesi bölgedeki düşmanlarını terörize etmek, halk kitlelerini korkutarak kendisine biat eder hale getirmek.

Barbar örgüt Irak ve Suriye’de ele geçirdiği bölgeleri genişletmek ve insanların kendilerine karşı savaşan ordu ve milis güçlere katılımlarının önüne geçmek için bugüne kadar kullanabileceği tüm vahşi metodları kullandı.

IŞİD terör örgütü, Suriye ve Irak’ta 2014 Haziran’ından bugüne kadar aralarında çok sayıda kadın ve çocuğun da bulunduğu 10.000’in üzerinde infazı çeşitli şekillerde vahşice infaz etti.

bunlara karşı savaşılıyor orada. bunu asla unuttmayın. çocuk kadın demeden kobanide suriyede ,ırakta insanları öldüren zihniyet için savaşıyorlar

Allah aşkına burada yorum yapanlar Kobani'de IŞİD'i bitirmek için hükümetin PYD'ye ve Suriyeli kürtlere destek verdiğini bilmeden mi sallıyor.

Sözde PYD ile işbirliği yapamayız deyip el altından destek vermediler mi Kobani düşmesin diye. Haberlerde okuduk. Demirtaş ve Davutoğlu görüştüler ve Davutoğlu destekledi.

Hükümet PYD ve kürtlerle işbirliği yaparken, Kobani kurtulsun diye bu adamları oraya yollayıp gerekli silah yardımı yaparken normal, bu adam ölünce PKKlı öylemi?

Hükümet doğru olanı yaptı ve bu adamlara destek verip Kobani'yi mi kurtardı yoksa hükümette terör yanlısı mı?

Siz doğru cevabı verince konuşuruz.

Allah aşkına burada yorum yapanlar Kobani'de IŞİD'i bitirmek için hükümetin PYD'ye ve Suriyeli kürtlere destek verdiğini bilmeden mi sallıyor.

Sözde PYD ile işbirliği yapamayız deyip el altından destek vermediler mi Kobani düşmesin diye. Haberlerde okuduk. Demirtaş ve Davutoğlu görüştüler ve Davutoğlu destekledi.

Hükümet PYD ve kürtlerle işbirliği yaparken, Kobani kurtulsun diye bu adamları oraya yollayıp gerekli silah yardımı yaparken normal, bu adam ölünce PKKlı öylemi?

Hükümet doğru olanı yaptı ve bu adamlara destek verip Kobani'yi mi kurtardı yoksa hükümette terör yanlısı mı?

Siz doğru cevabı verince konuşuruz.

Hani o yardımlar ışide gitmişti. :cool:

Hani o yardımlar ışide gitmişti. :cool:

IŞİD'e en başta Esad'la savaşsınlar diye yardım gitti, yani muhaliflere gitti yardım o zaman adları örgüt, IŞİD falan değildi ya da daha küçük bir kitleydiler. Baktılar IŞİD muhaliflikten çıktı, tehdit oldu, Kobaniye kadar gelip Türkiye'yi tehdit etti o zamanda IŞİD Kobani'den çıksın diye PYD'ye, kürtlere falan yardım gitti. Bunu da Obama istedi ki onlarda el altından yaptılar bunu.

Şu anda hala hükümet gizliden IŞİD'i destekliyor Melek farkındamısın bilmiyorum. Rusya IŞİD'i bombalıyor diye bahane bulup Rusya'ya engel olunuyor. Kobani sınırımıza yakın diye, ABD'de sınırına yaklaştı ne yapacaksın dedi diye ve tehdit olarak görününce mecburen PYD'ye destek verildi.

Ama verdiler o desteği ve bu adamlar gittiler oraya silahlanıp.

Ama Kobani harici hiç bir yerde IŞİD'e muhalif olmadık farkındaysan.

IŞİD'e en başta Esad'la savaşsınlar diye yardım gitti, yani muhaliflere gitti yardım o zaman adları örgüt, IŞİD falan değildi ya da daha küçük bir kitleydiler. Baktılar IŞİD muhaliflikten çıktı, tehdit oldu, Kobaniye kadar gelip Türkiye'yi tehdit etti o zamanda IŞİD Kobani'den çıksın diye PYD'ye, kürtlere falan yardım gitti. Bunu da Obama istedi ki onlarda el altından yaptılar bunu.

Şu anda hala hükümet gizliden IŞİD'i destekliyor Melek farkındamısın bilmiyorum. Rusya IŞİD'i bombalıyor diye bahane bulup Rusya'ya engel olunuyor. Kobani sınırımıza yakın diye, ABD'de sınırına yaklaştı ne yapacaksın dedi diye ve tehdit olarak görününce mecburen PYD'ye destek verildi.

Ama verdiler o desteği ve bu adamlar gittiler oraya silahlanıp.

Ama Kobani harici hiç bir yerde IŞİD'e muhalif olmadık farkındaysan.

Muhaliflere yardım gitti doğru. Şuan bu konu hakkında bilgim yok araştırıp dönerim. Pyd ye yardım gittiysede çözüm sürecinde gitmiştir. Şu halde onlara yardım edileceğini aklım almıyor.

Atatürk ün arkasına sığınmaktan vazgeçip özlerine dönsünler bunlar en büyük Atatürk düşmanı oldu yaa.Nasıl gidebiliyorlar utanmadan bizi aptal yerine koyarak aklım almıyor.

yahu bu pkk nedir ben anlamadım. alevi kürtlerle sunni kürtler pek haz etmez birbirinden ama pkkyı ikisinden de destekleyenler var, ne iş?
Amaç ülkeyi bölmek Ak partiyi yıkmak başka bir açıklaması yok bunlar vatan haini vatanını seven senin askerini polisini şehit edenin cenazesine gidermi ya hu

Back