• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chocolate'nin Başarı Öyküsü 52 Kilo Verdi

Dedim kendi resmimi mi koymusum ben :9:
en son eklediğin siyah ceketli resminle şuan aynıyız :DD:
Çok farketmiş çok güzel olmussun :16:
Bende kilo vermek istiyorum spor salonuna gidemiyorum evde bişiylere çabalıyorum işte.
ah ah bende yazabilsem şuraya hikayemi :14:

Canim banada nazarmi degdi noldu hala 85 kilodayim takildim kaldim böyle :14: Su son 10 kiloyuda verebilseydim... Evdede yapabilirsin canim ben ilk 30 kiloyu evde spor yaparak vermistim! Eve al bitane ucuzundan spor aleti. Önemli olan popon kalksin :) Evde dizi izlerken yapiyordum Sporumu ne güzel ama artik acmiyor ucuz alet oldugu icin istedigim kadar hizli yapamiyorum onda.

Senin resmin yokmu merak ettim kendisiyle karistiracak kadar bana cok benzeyen sahisi :)

senn harikasın yaa :):):):):):):) 2 gündür spora gidiyorum :) bende kararlıyım vericem şu 20 kilomu. seni örnek alıyorum hayatım :):):):):):) canım ekmek istediğinde acıp okucam yazdıklarını :):):):)

crosstrainer çok faydalı bir alet. herkesin evinde bulunmalı bence. ben de spor salonunda kullanıyorum onu. ilk üzerine çıktığımda 5 dkyı zor bitirmiştim. çok zorluyo insanı çünkü. nefes nefes kalıyodum. sonra 10 dk ya çıkardım. uzun bi süre 10 dk yaptım. şimdi ise 20 dkya çıkardım ve hiçbir alette yakamadığım kaloriyi onda yakabiliyorum. mesela bisiklette ancak 20 dkda 100 kalori yakılabilirken crosstrainerda 10 dkda 100 kalori yakılıyor.

başarını da tebrik ederim bu arada. kısa zamanda vermişsin bu kadar kiloyu.

crosstrainer çok faydalı bir alet. herkesin evinde bulunmalı bence. ben de spor salonunda kullanıyorum onu. ilk üzerine çıktığımda 5 dkyı zor bitirmiştim. çok zorluyo insanı çünkü. nefes nefes kalıyodum. sonra 10 dk ya çıkardım. uzun bi süre 10 dk yaptım. şimdi ise 20 dkya çıkardım ve hiçbir alette yakamadığım kaloriyi onda yakabiliyorum. mesela bisiklette ancak 20 dkda 100 kalori yakılabilirken crosstrainerda 10 dkda 100 kalori yakılıyor.

başarını da tebrik ederim bu arada. kısa zamanda vermişsin bu kadar kiloyu.

Evet dogru söylüyorsun bende Spor salonuna gidiyorum ama Crosstrainerden baska Spor aletini kullanmiyorum bile. Birde ucuz crosstrainer ile pahali crosstrainer arasinda büyük fark var bunada dikkat etmek lazim. Ben 30 dakikada basladim dayanamiyordum o 30 dakikaya ama simdi 100 dakika yapiyorum. 1200 kalori yakmadan inmiyorum crosstrainerden.

Tesekkür ederim cokda kisa zamanda degil aslinda ikinci aydan bu yana yapiyorum bu diyeti yani suan 9 ay oldu ortalama ayda 5,5 kilo vermis oluyorum yani. Sagliksiz olacak kadar kisa bir süre degil en azindan.

hayatım boyunca hep zayıf bayandım fakat evlendım sonra 7 ay ıcınde 20 kılo aldım ve komsularla pocalar caylar derken baktım kı 65 kılodan 85 e cıkmıstım ama benım hıc umrumda degıldı sonra cocuk ıstemeye basladık ve cocugum olmadı doktorların tek dedıgı zayıfla cocugun olur bırı bıle farklısnı demedı cunku rahatsızlıgımda bu hastalık boyle aşılıyordu....bende cocuk ıstedıgım ıcın karar verdım bu kılolar gıtmelı ve ben de anne olmalıydım suan oldugumu soran olursa hayır daha anne dıılım:50: hayırlısı neyse konumuz bu degıl ama kılo vermeme sebeb buydu anne olmak ıcın zayıflamak......basladı burda hersey dıyetler sporlar yuzmeler yuruyusler derken kendıme ınanamadım.ılk adım ıse yuruyus yaptım kendım baktım yapsam da yuruyus eve gelınce ıpın ucunu bırakıyordum sonra karar verdım dıyetısyene gıttım doktorum bana oyle bır lıste hazırladıkı ne ac kaldım ne aclık hısstetım ama kararlı olmak bu konuda cok onemlı ben hedef olarak 60 kılo belırledım kafamda ne olura olsun yemın ettım dıyetımın dısında asla bır sey yıyıp ıcmıycem dedım ve kararlılıgım devam ettı asla bozmadım durdugu donemlde bıle kılom be yıne aynı sekılde devam ettım dıyete doktor sasırıyordu benım hastalıgım adet duzensızlıgı ve kılo vermek cok cok zordur ama ben basarılıydım ve kararlı pes etmedım eger hedef olursa her sey oluyor ben hep evlendıkten sonra 46 48 beden gıyıyordum ve baktım kı olmuyor nefes alamıyorum daralıyorum ıslerım kısıtlandı sonra ben yavas yavas kılo vermeye basladım tartıya her cıkytıgımda emeklerımın bos olmadıgını anladım ve cok mutlu oldum pantolonlarım bollasıyor bluzlarım bol oluyor ama ben yıne devam ettım hedef 38 beden olmaktı ve oldum suan 59 kıloyum her ısteyen yapar ama azımlı olmak en onemlısı egerkı kafaya koyduysanız baskalarının o guzel laflarını duymak ve esınıze her daım guzel gorunmek ıstıyorsanız bence zayıflamak en guzelı baklımlı olmak neyse arkadaslar allah ısteyen herkese azım versın ve basarsın sorularınız olursa cvplarım ben bu arada kılolarımı cok kısa surede verdım ınsallah sızde ole olursunuz ıstersenız dıyet lıstemı vereyım sonra ısteyen olursa boyum 1.75 kılo:59 holeyyyyyyyyyyyyyyyy:40::56::34:

hayatım boyunca hep zayıf bayandım fakat evlendım sonra 7 ay ıcınde 20 kılo aldım ve komsularla pocalar caylar derken baktım kı 65 kılodan 85 e cıkmıstım ama benım hıc umrumda degıldı sonra cocuk ıstemeye basladık ve cocugum olmadı doktorların tek dedıgı zayıfla cocugun olur bırı bıle farklısnı demedı cunku rahatsızlıgımda bu hastalık boyle aşılıyordu....bende cocuk ıstedıgım ıcın karar verdım bu kılolar gıtmelı ve ben de anne olmalıydım suan oldugumu soran olursa hayır daha anne dıılım:50: hayırlısı neyse konumuz bu degıl ama kılo vermeme sebeb buydu anne olmak ıcın zayıflamak......basladı burda hersey dıyetler sporlar yuzmeler yuruyusler derken kendıme ınanamadım.ılk adım ıse yuruyus yaptım kendım baktım yapsam da yuruyus eve gelınce ıpın ucunu bırakıyordum sonra karar verdım dıyetısyene gıttım doktorum bana oyle bır lıste hazırladıkı ne ac kaldım ne aclık hısstetım ama kararlı olmak bu konuda cok onemlı ben hedef olarak 60 kılo belırledım kafamda ne olura olsun yemın ettım dıyetımın dısında asla bır sey yıyıp ıcmıycem dedım ve kararlılıgım devam ettı asla bozmadım durdugu donemlde bıle kılom be yıne aynı sekılde devam ettım dıyete doktor sasırıyordu benım hastalıgım adet duzensızlıgı ve kılo vermek cok cok zordur ama ben basarılıydım ve kararlı pes etmedım eger hedef olursa her sey oluyor ben hep evlendıkten sonra 46 48 beden gıyıyordum ve baktım kı olmuyor nefes alamıyorum daralıyorum ıslerım kısıtlandı sonra ben yavas yavas kılo vermeye basladım tartıya her cıkytıgımda emeklerımın bos olmadıgını anladım ve cok mutlu oldum pantolonlarım bollasıyor bluzlarım bol oluyor ama ben yıne devam ettım hedef 38 beden olmaktı ve oldum suan 59 kıloyum her ısteyen yapar ama azımlı olmak en onemlısı egerkı kafaya koyduysanız baskalarının o guzel laflarını duymak ve esınıze her daım guzel gorunmek ıstıyorsanız bence zayıflamak en guzelı baklımlı olmak neyse arkadaslar allah ısteyen herkese azım versın ve basarsın sorularınız olursa cvplarım ben bu arada kılolarımı cok kısa surede verdım ınsallah sızde ole olursunuz ıstersenız dıyet lıstemı vereyım sonra ısteyen olursa boyum 1.75 kılo:59 holeyyyyyyyyyyyyyyyy:40::56::34:

Benim anlamadigim, sen en kilolu halinle yani 85 kiloyken 46 48 Beden giyiyorsun, ve ben simdiki halimle yani 85 kiloyken 42 giyiyorum. Ki benim boyum 1.65 ve sen boyun 1.75 diyorsun. Benimle ayni kiloda olan insanlar aslinda benden cok daha kilolular herzaman merak etmisimdir sebebini.

Son düzenleme:
Benim anlamadigim, sen en kilolu halinle yani 85 kiloyken 46 48 Beden giyiyorsun, ve ben simdiki halimle yani 85 kiloyken 42 giyiyorum. Ki benim boyum 1.65 ve sen boyun 1.75 diyorsun. Benimle ayni kiloda olan insanlar aslinda benden cok daha kilolular herzaman merak etmisimdir sebebini.

tatlım sen cunku kemıklerın dardır benım kemıklerım ırı ve boyu ve kılosu olanda bazen aynı beden gıyebılıyor benım arkadasım 1.65 bopyunda ve ben okadar zayıfladım aynı kıloyuz ama onunla aynı bedenız ve dar gıymekle alakalı sen dar gıyıyorsun dur 48 gıyersın ben bol gıyerken 48 dım cnm ama cok gormedım 48 46 cok sukur 36 38 bedene dustum neyse emekler bosa gıtmesın onemlı olan o bence beden cokta umrumda dııl suan emın ol bır mankene tas cıkaracak kadar guzel ve sarkık olmayan fızıge sahıp oldum cokkkkkk sukurrrrrr:)))))))))):23::21:

bu arada tebrık ederım sende cok guzel guzel basarmıssın ınsallah ıstedıgın hedefe ulasırsın ama benım yasım bırde 21 metebolızmam hızlıymıs yasta cok onemlı basarılarını beklıyoruz tatlım.....

bu arada tebrık ederım sende cok guzel guzel basarmıssın ınsallah ıstedıgın hedefe ulasırsın ama benım yasım bırde 21 metebolızmam hızlıymıs yasta cok onemlı basarılarını beklıyoruz tatlım.....

Benimde yasim 25 ama sükür Metabolizmam benide yari yolda birakmadi verdigim emeklerin karsiligini gördüm. Simdilik ne yalan söylim diyete ara vermis durumdayim. Canim ne isterse yiyorum vallaha sporada ara verdima kac haftadir ama bu aralar tekrar baslamayi düsünüyorum insallah. Neyse 50 kiloyu vermisim sonucta birkac haftalik bir arayi hakkettigimi düsünüyorum, su son 10 kiloyuda verebilseydim hayirlisiyla.

Benimde yasim 25 ama sükür Metabolizmam benide yari yolda birakmadi verdigim emeklerin karsiligini gördüm. Simdilik ne yalan söylim diyete ara vermis durumdayim. Canim ne isterse yiyorum vallaha sporada ara verdima kac haftadir ama bu aralar tekrar baslamayi düsünüyorum insallah. Neyse 50 kiloyu vermisim sonucta birkac haftalik bir arayi hakkettigimi düsünüyorum, su son 10 kiloyuda verebilseydim hayirlisiyla.

insallah verırsın tatlım ne dıyım allah yardımcın olsun aman cok verdım deyıp ıpın ucunu kacırma sonra kuculen mıde genıslemesın:40:saka bır ya verırsın bu kadar kıloyu baskası degıl sen verdın bence 10 kılo da senın ıcın cocuk oyuncagı gıbı gelır hade bakalım ya bu arada senın nerdee resımlerın var ben bulamadım daha yenıyımde ayrıntılı yaz bırde ben bakıyım byesssssssss

$weightticker.php.jpg

:3: bayiliyorum bu grafige arada bir güncelliyorum :52:

Canim daha önce cok denedim diyet yapmayi hicbiri olmadi bu isin Püf noktasi spor rejimle en fazla 4-5 kilo atilir ama bizimki asiri kilo vermek zorunda olanlar icin Spordan geciyor bu yol. Spor yapmadigin sürece isin cok zor. Ben okadar tembelimki, yapamasaydim ben yapamazdim Sporu inan. En azindan 15 dakika ile basla iki gün sonra yetmeyecek daha fazla Spor yapmak isteyeceksin inan bana.

süperrrr tebrik ederim darısı benim başıma

vay beee gerçekten tebrik ederim ben 8 kiloyu veremiyorum siz bi insan kadar kilo vermişsiniz çooookk çokkkk tebrik ederim azminizi :46::46::46:
kaç kilosunuz şuan

Son düzenleme:
tebrik ederim canım:46::46:,,maşallah,,içinden 2 insan çıkmış,,inanırmısın söylediklerine aynen katılıyorum bende 2010.11 ayında başlmıştım ilk 3 ayda 3 kilo vermişim çok dikkatli değildim tabi sonrasında ,,profesyonel oldum nerdeyse,,seni çok iyi anlıyorum yanii,insan kendinin diyetisyeni oluyo dimi,,neyse 79.8le başlamıştım 10.ayda 59.8i gördüm tam 11 ayda olmuş oldu ilk 3 ayı çıkarırsak 8ayda eheuhe:16:tam 20 kilo vermiş olmuştum bi topic bile açtım heycanla ama noldu 60-61 arası gidip geliyorum 2 aydır ,,bu durma konusunu çok duydum sabret diyorum ama gitmiyo neler yiyorum neler hep aynı kilodayım almıyorumya oyüzden mutluyum ama eşimle iddam var 57 olmam gerek,,tekrar başlarmı kilo vermem ne dersin,,normal beslenmeme döndüm,,zaten hiç diyet yapmadım bugüne kadar, sağlıklı beslendim hep:56:şükür doğumlardan önceki kilomunda altına indim ama şu kalan 3 kiloyu veremedim gitti..dediklerindede çok haklısın hepsi uygulanıp kanıtlanmıştır benim tarafımdandaa:46::46::46:

Back