• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chocolate'nin Başarı Öyküsü 52 Kilo Verdi

allah allahhh diyorum ...
maşallah diyorumm..
azmin dewamlı olsun diyorum .....
süper olmuşsun diyorummm.....

2 Kilo almisim :5: Okadar spora ragmen nasil kilo alabildigime sasiyorum. 3 aydir cok seldim diyeti yeniden girmem lazim bu böyle olmayacak son 2 aydir 3 kilo aliyorum, geri 3 kilo veriyorum yerimde sayiyorum yani. Demekki cok spor yapsanda yediklerine dikkat etmeden olmuyormus.

tebrik ederim.çok güzel kilo vermişsin.almased kullandığını yazmışsın.elimde iki kutu var.nasıl kullanacağımı bilmiyorum.bana tarif edebilirmisin.yan etkisi falan varmı.şimdiden teşekkürler.

2 Kilo almisim :5: Okadar spora ragmen nasil kilo alabildigime sasiyorum. 3 aydir cok seldim diyeti yeniden girmem lazim bu böyle olmayacak son 2 aydir 3 kilo aliyorum, geri 3 kilo veriyorum yerimde sayiyorum yani. Demekki cok spor yapsanda yediklerine dikkat etmeden olmuyormus.

Çok takdir ettim ya ne güzel vermişsin. Azmine hayran kaldım :52:
Ben de alıp vermeye başladığımda baktım yediğimi kesemiyorum, spora yüklendim ama yine kilo aldım :1: Yemeğe dikkat etmek şart evet :61:

chocolate tebrikler maşALLAH güzel vermişsin kilo.güzelliğin ortaya çıkmış :)
bende 3 ayda 12 kilo verdim ama bir kaç aydır bıraktım diyetimi senin yazdıklarını okuyunca tekrar başlamaya karar verdim hedefime ulaşırım inşALLAH bir 10 kilo daha veririm inşALLAH.
bende diyet yaparken plates yaptım ve aşırı sıkılastı vucudum.

tebrik ederim.çok güzel kilo vermişsin.almased kullandığını yazmışsın.elimde iki kutu var.nasıl kullanacağımı bilmiyorum.bana tarif edebilirmisin.yan etkisi falan varmı.şimdiden teşekkürler.

Canim 250 ml suyun icine 5 yemek kasigi almased karistiriyorsun yemek yerine onu iciyorsun tadi igrenc ama inanilmaz kilo verdiriyor. sürekli olarak yapilacak bir diyet degil ama 1 hafta yapiyorsan 1 hafta ara ver.

aman dikkat et pn ucu kaçdımı alınıyo bende akapunkturla zayıflamaya çalışıyorum 16 kilo oldu diye sevinirken dün doktor dışında tartıldım 5 kilo fazla geldim moralm bozuldu doktorum az söylüyo bana kesin ama yanlış yapıyor beslenme düzenmi yeniden gözden geçirmem lazım :(yiyeceklerin kalorisni tam olarak hesaplamam gerek detaylı hesaplayan bi site varmı sen nasıl hesaplıyorsun of çok cnm sıkıldı halbuk kıyefet lerim bol geliyo 2 beden küçüldüm tartılarmı yanlış anlamadım gitti

Kizlar yeni resim koyuyorum, daha bugünden suanda 84 kiloyum hala ama artik tam olarak 42 giyiyorum. Online alisveris yaparken hepsini bir beden kücük, 42 alayimki zayiflayacak sebebim olsun dedim, elbiselerin hepsi cuk diye oturdu :1: Resim biraz karanlik isyeri karanlik oldugu icin ama gerekli olani gösteriyor nasil olsa :) $tugbi.jpg

merhabalar oncelikle tebrik ediyorum sizi
merak ettigim bir husus var acaba boyunuz kac?

merhaba..yazılarınızı imrenerek okudum...2.hamileliğimden sonra üzerimde 5 kğ ve öncesinde zaten 5 kğ fazlam vardı şu anda 67 kğ yum..10 kğ vermem lazım..hergün artık kendime çeki düzen vererek başlıcam derken yine aynı oluyor...sürekli bişeyler atıştırıyorum...öğün zaten hiç yapmıyorum...öğlenleri hiç yemiyorum biliyorum ki yanlış yapıyorum ama elimde değil...yemeklerle aram yok..ama sürekli bişeyler atıştırmayı seviyorum...ramazan ayında oruç tuttuğumda 3 kğ vermiştim ama ramazan bitimi tekrar aldım...ama kararlıyım yaz gelmeden bu 10 kğ vermek istiyorum...kendimden hiç hoşlanmıyorum giydiğim zaten yakışmıyor artık..ideal kilom 55 benim..ki ilk doğumdan sonra bu kiloya dönmüştüm ama bu doğumdan sonra veremedim...birda doğum kontrol hapı kullanıyorum bununda bi etkisinin olduğunu düşünüyorum...

öncelikle merhaba, canım yazılarını en baştan sona kadar dikkatlice okudum seni canı yürektn tebrk edyorum darısı bnm başıma :) sıkılarak bu yolda ilerlyordum ama sen bana ilham oldun seni grdkten snra hırs yaptım bnde başarablrm dye düşünyorum 32 yaşında 3 çocuklu bir kadınım kilom 80 boyum 1.68 bnm karın kısmında çok klom var bacaklarım zayıf ama karnım 2 kat resmen :( 1 aydr dyet yapyorum kendi çapımda burdan okudklarımla daha doğrusu sennle arkadaş olamak istyorum bana destek ol lütfeeeeeen :( yalnız olmadığımı hseetmem lazım şmdlk yolun başındayım hdefm 60 klo bende başarablrmym senn gb resmler koyablcakmym bir hayal gb gelyo tekrar tebrk edyorum çoooook güzel olmuşsun baka baka doyamadım resmlerne seni kendme örnek aldım sendende bu konuda destek grmek isterim. :13:

öncelikle merhaba, canım yazılarını en baştan sona kadar dikkatlice okudum seni canı yürektn tebrk edyorum darısı bnm başıma :) sıkılarak bu yolda ilerlyordum ama sen bana ilham oldun seni grdkten snra hırs yaptım bnde başarablrm dye düşünyorum 32 yaşında 3 çocuklu bir kadınım kilom 80 boyum 1.68 bnm karın kısmında çok klom var bacaklarım zayıf ama karnım 2 kat resmen :( 1 aydr dyet yapyorum kendi çapımda burdan okudklarımla daha doğrusu sennle arkadaş olamak istyorum bana destek ol lütfeeeeeen :( yalnız olmadığımı hseetmem lazım şmdlk yolun başındayım hdefm 60 klo bende başarablrmym senn gb resmler koyablcakmym bir hayal gb gelyo tekrar tebrk edyorum çoooook güzel olmuşsun baka baka doyamadım resmlerne seni kendme örnek aldım sendende bu konuda destek grmek isterim. :13:

seve seve yardim ederim, üstelik hepinize tek tek :1:

Istiyorsan beni msne ekle ordan daha iyi konusuruz elimden geldigi kadar yardimci olmaya calisirim

bnm msnm yok burdan konuşsak olurmu yada arkadaşımın facebooku var ordan ekleym seni eşim izin vermyo bana msn ve facebook için senn için sorun olmazsa arkadaşımın facebookundan (oda bayan) yada burdan işletşim kuralım canım

Back